merhaba arkadaşlar benimde adetim 2 gün geçti 4 gün önce test yaptum negatif çıkmıştı
12 gün öncesinde sol kasığımda başlayan batma şeklinde ağrılar olmuştu hafif hafif bazen 3 gündür bu belirtiler kayboldu adet olucakmışım gibi karnımın altı ağrıo eywahh kırmızılar gelio die panikledim 2 gündür ara ara oluyor ama bu belirti göğüslerim yandan dokununca ağrıo ama bu son 3 aydır her adet zamanı oluyor bende 2 aydır korunmuyoruz bir bebeğimiz olsun bizde çok isitiyoruz artık 1.5 yıldır evliyiz hafif mide bulantılarım var AMA benim bir sıkıntım ben her adet zamanı zaten bu belirtileriyaşıyorum
bir gün hamile kalsam anlamıcaammm
( Acaba şimdi hamilemiyim die düşünüyorum çok garip içimde bir ses hamilesin dio bu psikolojik olabilir mi acaba die düşünüyorumm :S ama içimdeki ses hamilesin meleğin şuanda yerleşti tutundu dio kafayı sıyırmadıysam tabi
birde dün nette elle gebelik testi die bişi okudum bende orta parmağımı vajınama doğru ittiğimde rahim ağzı yani sert bişi geldi o gelirse gebe olmujyormuşsun
oturdum ağladımmm bu ay adetim bitet bitmezz adet olucağım güne kadar 1 er gün yani gün aşırı ilişkiye girdik eşimlee
( ve cinsel ilişki yıprattı resmen bizi bu ay tutmazsa artık o kadar beraber olmamıza rağmen insan sorun mu var die düşünüyor ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM GURBETTEYİM KİMSEYLE PAYLAŞAMIYORUM