• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba hamileyim..

aminn herkese dua wediyorum gerçekten..ama çok karnım agrıyoo adet olcakmışım gibi korkmaya başladım...

tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın. çok zor bir süreç. ben de 6 aylık hamileyim. bizim de sıkıntılı oldu bebeğimiz. bahsettiğin kasık ağrıları çok normal. ilk üç ay sürekli ağrımıştı benim. geceleri uyandıracak derecede üstelik. korkma sakın :) rahim büyüyor kolay mı :) ben de sürekli doktoru arayıp adet olcam ben diyordum. :)

edaa çok güldümmmmmmesajınaaa yaaa aynen bendeee arkadaşlarıma sürekli adet olcam ben sanırım dişyorum:) gülüyolarr sen hamilesin artıkk diyolar hala inanamıyorum nedense allah isteyen herkeseee versinn kesesini filan hiçbişeyini dahaq görmeedimm çok küçük daha ben çok erken test yaptım sanırım...onu okadar çok istedimkii umarım bu mutlulugumkısa sğürmezz hep içimde kötü hisler var kovmaya çalışıyorum onlarıı...teşekkürler iyi dilekleriniz için

aybke cnm bence yapmaa biraz daha sabret bekle..eger benim gibi çıkarsan daha zor bir sürece giriyosun..bebek yenii döllenmiş oluyoo..tutunacakmı tutunmıcakmıı die kan degerlerim artacakmı artmıcakmıı diee doktor doktr gezersin ama beklersen adetin geçtikten sonraayaparsan en azından 4 haftalık olur keseyi meseyide görür rahat edersin bence beklee ama malesef hiçbirimiz bekleyemiyoruz

arkadaşım sen in degerlerin kaç çıktı yarın ben tekrar kan testi yaptıram degerlerimin katlanması lazım çünkü..bilmiyorum hamile kalana kadar hamile olamayacakmıyım kısırmıyım diye beynimizi yedik şimdide nolcak diye kafa yoruyoruz çok korkuyorum ama genede çok teşekkürler yorumlarınız için..karnım adet olcakmışım gibi agrıyoo..her akıntı geldiginde tualete koşuyorum..beyazda akıntım var sürekli hiç geçmiyo ama bembeyaz sendede oluyomu arkadaşım

canım ben en son5,2 den 41.1 e yükselmişti en son çarşamba günü doktor cuma yeniden yaptır dedi ama hemşire arkadaşım on gün geçmeden yapma kanamaların çoğu o zaman içerisinde olur dedi bende pazartesi yaptırıcam inş yükselmiştir. hepimiz için hayırlısı adet ağrılarına benzer ağrılar oluyomuş biraz rahat olalım anın tadını çıkarmaya bakalım :emir_bebek::nazar::52:

cnm benim aslında tesadüf oldu ögrenmem...ben hep adet olcamm diyodumm karnım deli gibi agrıyoduuu geçenlerdee üşütmüşümm doktor ilaç yazdıı ilaçları yutmadan önce bi test alim nolur nolmaz dedimm yptımm iki çizgi çıktı ikincisi kıpkırmızı diil ama belirgindii kan testi yaptım dgerim 276 dedii doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi beni sinir etti:) sonra degerim 400 küsürlere yükseldi:) busefer inandı bi hafta sonra gel kesesini görelim dedi ben adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım sanırım ondan degerim düşük çıktı yarın doktora gidicem...i,nşallah bi sıkıntı yoktur...sende hemen test yapma bi 10 gün geçsinn öle yap testi

cnm benim aslında tesadüf oldu ögrenmem...ben hep adet olcamm diyodumm karnım deli gibi agrıyoduuu geçenlerdee üşütmüşümm doktor ilaç yazdıı ilaçları yutmadan önce bi test alim nolur nolmaz dedimm yptımm iki çizgi çıktı ikincisi kıpkırmızı diil ama belirgindii kan testi yaptım dgerim 276 dedii doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi beni sinir etti:) sonra degerim 400 küsürlere yükseldi:) busefer inandı bi hafta sonra gel kesesini görelim dedi ben adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım sanırım ondan degerim düşük çıktı yarın doktora gidicem...i,nşallah bi sıkıntı yoktur...sende hemen test yapma bi 10 gün geçsinn öle yap testi

ben tam on günün içerisndeym şuan test yaptım 422.8 çıktı e hadi hayırlısı artık :) kese ne zamN görülüyo bilgin var mı senn ben bayağı şaşırdım ya bianda arttı :D

hatın irem kese 1000lerde görnüyooo benim 3 gün nce degerim 400 küsürdü bugun gittim bebeişim minicik kesesini gördümm minnacık 5 mm:) genede insan heycanlanıyooo:)sende 3 gün sonra git görürsün keseyi insaşşall önemli, olan saglıklı sıhhatli bi şekilde dogmaları..KURBAN OLDUGUM ALLAHIM BU KONUYU OKUYAN HERKESE BEBEEK ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU EN KISA ZAMANDA YAŞATSIN hepiniz için dua ediyorum inanınm dualarımkabul olur hergunnnn hemen hemen her gun isteyen arzu eden çok bekleyen herkese miniklerini ver allahımo diyorum...çnkü bende aylardır ugraşıyorum hemen şıppp die olmadı..çok agladım çok yakardım ama işte en ümitsiz oldugum anda allah kendiliginden verdi hepinizin darısı başınıza

hatın irem kese 1000lerde görnüyooo benim 3 gün nce degerim 400 küsürdü bugun gittim bebeişim minicik kesesini gördümm minnacık 5 mm:) genede insan heycanlanıyooo:)sende 3 gün sonra git görürsün keseyi insaşşall önemli, olan saglıklı sıhhatli bi şekilde dogmaları..KURBAN OLDUGUM ALLAHIM BU KONUYU OKUYAN HERKESE BEBEEK ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU EN KISA ZAMANDA YAŞATSIN hepiniz için dua ediyorum inanınm dualarımkabul olur hergunnnn hemen hemen her gun isteyen arzu eden çok bekleyen herkese miniklerini ver allahımo diyorum...çnkü bende aylardır ugraşıyorum hemen şıppp die olmadı..çok agladım çok yakardım ama işte en ümitsiz oldugum anda allah kendiliginden verdi hepinizin darısı başınıza

:46::46::46::46: aa çok sevindim yaa gördün demek bende görene kadar dokuz doğurmazsam iyidir:1: çok korkuyorum yaa ya boş gebelikse ya dış gebelikse diye sıyırcam yakında kafayı :37: doktor iki hafta sonra gel bebeğide görürüz derken bunu kastteti demekki :emir_bebek: çok şükür Allaha bugünleri gördük kucağımızı da alırız inş :49:

canım aslında internetten çok bişe okumamak lazım çünkü insan olumsuz şeler düşünüyo bende şimdi hadi ya kesede bebek yoksa diye düşünmeye başladm:( düşünmeyelim böle şelerii paslaşırız senle nede olsa aynı sayılır hamile kalma tarihimiz filan

canım aslında internetten çok bişe okumamak lazım çünkü insan olumsuz şeler düşünüyo bende şimdi hadi ya kesede bebek yoksa diye düşünmeye başladm:( düşünmeyelim böle şelerii paslaşırız senle nede olsa aynı sayılır hamile kalma tarihimiz filan

aynenn ya okudukça insan acaba diyo en güzeli rahat olmak ama o da en zoru ben haftaya salı için randevu aldım bakalım ne olacak sen ne zaman kalp atışlarını duyacaksın doktorun bişi söledi mi

canım en kısa zamanda inşallah sende hamile kalırsın dua ediyorum elimden geldigince:( banada bi hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gidim diyorum çokheycanlı bi bekleyişş keşke adetimiz geçtiktern 2 ay sonra gitseydik:) hi olmazsa bebek biraz byümş olurdu şimdi kesenin ii dolumu boşmu kalbi atmıyomuuu dşnnde durr iğrenç bi durum cnm ya

Back