- 29 Mart 2010
- 1.194
- 1.476
- 333
- 40
- Konu Sahibi derindeniz0102
-
aminn herkese dua wediyorum gerçekten..ama çok karnım agrıyoo adet olcakmışım gibi korkmaya başladım...
arkadaşım sen in degerlerin kaç çıktı yarın ben tekrar kan testi yaptıram degerlerimin katlanması lazım çünkü..bilmiyorum hamile kalana kadar hamile olamayacakmıyım kısırmıyım diye beynimizi yedik şimdide nolcak diye kafa yoruyoruz çok korkuyorum ama genede çok teşekkürler yorumlarınız için..karnım adet olcakmışım gibi agrıyoo..her akıntı geldiginde tualete koşuyorum..beyazda akıntım var sürekli hiç geçmiyo ama bembeyaz sendede oluyomu arkadaşım
daha çok yeni diyorsunuz ya arkadaşlar ne kadarken öğrendiniz????
cnm benim aslında tesadüf oldu ögrenmem...ben hep adet olcamm diyodumm karnım deli gibi agrıyoduuu geçenlerdee üşütmüşümm doktor ilaç yazdıı ilaçları yutmadan önce bi test alim nolur nolmaz dedimm yptımm iki çizgi çıktı ikincisi kıpkırmızı diil ama belirgindii kan testi yaptım dgerim 276 dedii doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi beni sinir etti:) sonra degerim 400 küsürlere yükseldi:) busefer inandı bi hafta sonra gel kesesini görelim dedi ben adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım sanırım ondan degerim düşük çıktı yarın doktora gidicem...i,nşallah bi sıkıntı yoktur...sende hemen test yapma bi 10 gün geçsinn öle yap testi
hatın irem kese 1000lerde görnüyooo benim 3 gün nce degerim 400 küsürdü bugun gittim bebeişim minicik kesesini gördümm minnacık 5 mm:) genede insan heycanlanıyooo:)sende 3 gün sonra git görürsün keseyi insaşşall önemli, olan saglıklı sıhhatli bi şekilde dogmaları..KURBAN OLDUGUM ALLAHIM BU KONUYU OKUYAN HERKESE BEBEEK ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU EN KISA ZAMANDA YAŞATSIN hepiniz için dua ediyorum inanınm dualarımkabul olur hergunnnn hemen hemen her gun isteyen arzu eden çok bekleyen herkese miniklerini ver allahımo diyorum...çnkü bende aylardır ugraşıyorum hemen şıppp die olmadı..çok agladım çok yakardım ama işte en ümitsiz oldugum anda allah kendiliginden verdi hepinizin darısı başınıza
Allah her isteyene nasip etisn sonrada bana inşlah
canım aslında internetten çok bişe okumamak lazım çünkü insan olumsuz şeler düşünüyo bende şimdi hadi ya kesede bebek yoksa diye düşünmeye başladmdüşünmeyelim böle şelerii paslaşırız senle nede olsa aynı sayılır hamile kalma tarihimiz filan
acaba bizede hamileyim diye yazmak nasip olacak mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?