• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal ilişki ve hamile kalmak?

Sevgilmle ters ilişkye girdik üstüme bosalma olmadı dısarıya oldu ilişkiye girmeden önce peceteyle kapamıstım ön tarafı ve cıkarana kadarda pecete vardı cıkardktan snra hemen pecetyle sildm. Dısarıya bosalırken acaba geldimi ne oldu bılmıyorum pecete vardı ama suan dusunemıyorum. Adet olmam gerekiyo fakat 3 gun gecıktı ve agrımda yok. Ama bundan 1 ay yada 2 ay once adet gecıktırıcı hap kullanmıstım acaba omu duzensizlik yapıyo? Lütfen yardımcı olun.
Peçeteyi aşıp vajinaya gidecek ve ilerleyecek spermler hazıt çatlamış yumurta olacak onu dölleyecek çok zor ihtimal. Ya da ihtimal bile değil. Hele ki bakire isen çok çok daha imkansız. Merak etme.

Kimseyi yargılamak haddim değildir..
Ya yanlış anlamayın ama çok şaşırıyorum böyle şeyleri okuyunca...Ters ilişki de nedir yaa,çok afedersiniz hak deliği dururken b.k deliği de ne?

Ben büyük wc mi yaparken bile acaip acı duyuyorum,kaldı ki ters ilişkiye girmek.....:KK53:
Bu şekilde hamile kalınmaz ayrıca korkmayın...
ne kadar yadırgansada bu sekılde ılıskı cesıtlerı yasayan çok kişi var

Arkadaşlar;

Burada kimse kimseyi tanımıyor.
Kimin iyi,kimin kötü, kimin doğru,kimin yanlış olduğunu bilemeyiz.
Yorum yaparken birbirimize hakaret ediyoruz, kınıyoruz ya...
Acaba bu kınamayı yapan arkadaşlar nasıl, neler yapıyor günlük hayatta.
Dediğim gibi sonuçta tanımıyoruz...

O yüzden lütfen kınayarak, hor görerek, sizin asla yapmayacağınız (!) davranışlarda olsa bunlar yorumlarımıza dikkat edelim.
Biliyoruz ki sizler iyisiniz, mükemmelsiniz, asla hata yapmazsınız...

Mesaj iletilmiştir.

Edit: Bu arada lütfen bu uyarımı dikkate alınız...
cok guzel yazmıssın arkadasım bende anlamıyorum hemen kınamalar falan herkesın kendı hayatı ısteyen ıstedıgını yapar

Peçeteyi aşıp vajinaya gidecek ve ilerleyecek spermler hazıt çatlamış yumurta olacak onu dölleyecek çok zor ihtimal. Ya da ihtimal bile değil. Hele ki bakire isen çok çok daha imkansız. Merak etme.
bakire miymiş :D
olduğunu mu sanıyormuş :D

Gerci buna sasirmamak lazim. Gecen sene bir ünv mezunu arkadaş sperm yutunca hamile kalacagini dusunerek endiseye kapilmisti. Agzinda acik bir yara vs varsa oluyomuymus oyle biseyler sacmalamisti. Ben boyle kalmistim :KK57:

Evet bakireyim ama işte acaba peceteyle silerken vajinaya gelmiş olabılırmı dıyorum ama pecete emer dıye dusunuyorum yınede emın degılım :/

Evet bakireyim ama işte acaba peceteyle silerken vajinaya gelmiş olabılırmı dıyorum ama pecete emer dıye dusunuyorum yınede emın degılım :/
çok zor ihtimal. iişkiye irdiğin gün yumurtlama günün bile olsa hamile olma ihtimalin çok düşük. bence stres yapma stres yapınca adetin daha da gecikir iyice telaş yaparsın. çok aklına takıldıysa evde bir gebelik testi yap.

çok zor ihtimal. iişkiye irdiğin gün yumurtlama günün bile olsa hamile olma ihtimalin çok düşük. bence stres yapma stres yapınca adetin daha da gecikir iyice telaş yaparsın. çok aklına takıldıysa evde bir gebelik testi yap.
Çok teskkur ederım cevap verdıgınız ıcın umarım dedıgınız gıbı cıkar :/

Anal ilişkiyle hamilelik söz konusu değil bence hani vajinaya kacarda giderde yumurtayı bulurda bilmem ne bilmem ne yani.... kaçta kaç ihtimal düşün işte. .. korkma öyle bise olmaz bizim normal yoldan bir buçuk yıldır olmuyo ki :);) anal dan giren sperm zaten ölür hemen çünkü mikroplarla karşılaşıyo orda olmese bile gideceği yer yok

Canım ben seni yargılamak istemiyorumda bağırsak kanserine yakalanma riskin çok fazla ayrıca sevgilinin idrar yolları iltihap kapmış olabilir ayrıca daa anüs kasları cok kuvvetli kaslardir içerden gelenler için esnemeye musaittir dışardan bir cisim ya da herhangi birsey için musait değildir bu yüzden kaslarin zamanla bozulacak işlevini yitirecek ve gevseyecek bunun sonucunda büyük abdestini kaciracaksin düşün sokakta yuruyosun ve farkında olmadan altına yapıyorsun. En küçük ihtimalle de bunlardan önce sen vajinal iltihap kapacaksin ve belkide ilerde bu yüzden bebeğin bile olmayacak bir suru tedavi göreceksin ben sadece uyarmak istedim canım seçim senin

Canım ben seni yargılamak istemiyorumda bağırsak kanserine yakalanma riskin çok fazla ayrıca sevgilinin idrar yolları iltihap kapmış olabilir ayrıca daa anüs kasları cok kuvvetli kaslardir içerden gelenler için esnemeye musaittir dışardan bir cisim ya da herhangi birsey için musait değildir bu yüzden kaslarin zamanla bozulacak işlevini yitirecek ve gevseyecek bunun sonucunda büyük abdestini kaciracaksin düşün sokakta yuruyosun ve farkında olmadan altına yapıyorsun. En küçük ihtimalle de bunlardan önce sen vajinal iltihap kapacaksin ve belkide ilerde bu yüzden bebeğin bile olmayacak bir suru tedavi göreceksin ben sadece uyarmak istedim canım seçim senin
Dogru dıyosunuz ama içime boşalmadı zaten yani dısarıya bosaldı ama yınede degmısmıdır vajınaya bılmıyorum yanı peceteyle sıldım ama ıslaktı oda belki gelmiştir diye ondan korktum bısey olurmu dıye bu yuzden sormak ıstedım, zararlarını bılıyorum tek sefer olan bıseydı zaten yınede sagolun :/ :)

Anal ilişkiyle hamilelik söz konusu değil bence hani vajinaya kacarda giderde yumurtayı bulurda bilmem ne bilmem ne yani.... kaçta kaç ihtimal düşün işte. .. korkma öyle bise olmaz bizim normal yoldan bir buçuk yıldır olmuyo ki :):KK66: anal dan giren sperm zaten ölür hemen çünkü mikroplarla karşılaşıyo orda olmese bile gideceği yer yok
Umarım sizinde dedıgınız gıbı cıkar ve hıc bısey olmaz pecete ıslak olunca korktum ıste bılmıyorum ınsallah bısey cıkmaz :/

Back