- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi yaptırın 3 günlük gebelik bile kanda çıkıyor.
hamile asla olmayacağını düşünüyorum.. birde seni kutluyorum ben 6 ay vajinismus rahatsızlığı çektim ben ve benim gibiler hak ve helalinden oraya sokamadık sen nelere katlandın vee eminimki acı bile çektin umarım evlendiğindesorun yaşamassın çünkü kendini vajinaya girmemesi için koşullandırıyorsun...
hamile deilsin meraklanma
ama birşey söylemeden gecemiycem, kendim üniv. okuyuorum annem babm üniv. mezunu diyosun
ters ilişki yasıyosun sırf zarına birşey olmasın diye şimdi sen bakire mi oluyosun ben anlamıyorum madem evlenceksin madem de cinsellik yasamak istiyosun niye ters ilişki ? adam gibi yasana be güzelim en azından acı cekmek yerine kendin de zevk alırsın:) sevgi aşk cinsellik biz insanlar için ama herseyin bir yolu var
şimdi diyeceksin ki beni yargılamaya hakkınız yok vs. haklısın kimin vucudunun hangi deliğinden ilişki yasadıgı kimseyi ilgilendirmez. bunları toplumda hala cok yyaygın olan kızlık zarı namuscuları için yazdım.
inan güldürdün beni sizce mantıklımı ters ilişkide hamile kalması. ablalarıma soruyorum diosun k.bakmada cnm böyle ters ilişkiye girmenin hem ayıp ve günah olduğunu biliyosunda hamile kalınamayacağını nasıl bilemezsin...
certain hassas test kullanan olmadımı?
dalga geçmenize , yargılamanıza vs.. eyvallah arkadaşlar eyvallah.. umarım başınıza gelmez bu tarz birşey.. işte demekki alllah senelerce uğraşan kadınlara bebek vermek yerine sadece sevgilisiyle anal ilişkiye giren insanları zaman zaman hamile bırakabiliyor
iyi ya da kötü takdir-i ilahi..
ben rabbime veririm anca hesap size laf düşmez yargılayan arkadaşlar.
Hanımefendi; buradaki bayanların bir çoğunun tepkisi sizin cinsel hayatınızı sorgulamak üzerine değil ki...
Burada ki olay sizin biriyle cinsi münasebette bulunmanız değil...Zira kimseyi ilgilendirmez.
Cinsel ilişkinizi son derece sağlıksız ve yanlış bir şekilde yaşamanız bu karşılaştığınız tepkilere neden oldu.
Ne tıp doktorları, ne psikiyatırlar, ne dini öğretiler bu ilişkiyi hiçbir şekilde onaylamıyor.
Siz en basitinden örnek; ileride bağırsak kanserine kendi kendinize en kolay yoldan davetiye çıkarıyorsunuz...
Ayrıca cinsellik üzerine yazılan bazı bilimsel makalelerde de bu tür ilişkilerin "sapkınlık" boyutunda olduğuna hem fikir.
Buradaki yazıların bir çoğu "eleştirel"de olsa sizi uyarma maiyetinde...
Ama siz maşallah, alan razı veren razı şeklinde savunuyorsanız kendinizi; biz daha ne diyebiliriz...
Neticede beden sizin bedeniniz...
Ona istediğiniz gibi itina gösterip/göstermeme sizin lüksünüz ve tercihiniz...
Dilerim bu yanlışınızdan bir an önce kurtulursunuz...