• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal ilişki ve hamile kalmak?

bence bu kadar çok stres yaptığın için herşeyi buna yoruyosun..yani bna öyle geliyoki tamamen psikolojik...göğüslerinde normalden fazla şişkinlik varmı yada ne biliim çok uykun geliyomu kasıklarında adet olcakmış gibi sancılar hissediyomusun?

sen hamile felan deyilsin rahat ol , cok stres yapmışsın cnm aynı sey bı arkadasımında baŞına gelmişti . ayrıca bu arkadasımızı sert dille eleştiren bayana lafım var insan hayatta kınadığı seyleri yapmadan ölmezmiş , bu kınadığın seyi yarın öbür gün senin çoluk çocuğunda yapar büyük konusma , bu kız cağız zaten hatasının günahının farkında arkadasım tavsiyem okulu ne olursa olsun bitir . büyük üzüntü yaşamışsın hata yapma bence

hamile asla olmayacağını düşünüyorum.. birde seni kutluyorum ben 6 ay vajinismus rahatsızlığı çektim ben ve benim gibiler hak ve helalinden oraya sokamadık sen nelere katlandın vee eminimki acı bile çektin umarım evlendiğindesorun yaşamassın çünkü kendini vajinaya girmemesi için koşullandırıyorsun...

o kadar stres yaşıyorum ki tam 4 kez test yaptım.. 1 ay içinde.. 4 ü de negatif ama en son ki testte 2.çizgi su gibiydi böyle... sonra da kayboldu gitti

ben senin testinde bişey göremedim arkadaşım, bi karaltı var ama çizgi değil sağ taraf tamamen öyle görünüo.

bence hamile değilsin,geçen ay aynı şeyleri ben yaşadım akıntılar kasık ağrısı mide bulantıları vs ama hepsi psikolojik tabi :) bi test var doktor sonucu kadar kesin adını hatırlamıyorum eczaneye söylüyorsun veriyorlar 20tl, ilk günde olsa çıkıyor sonuç , birde onu dene için rahat etsin bence.

erkek arkadasımla telefonda konuitum eczaneye gidip certain hassas test aldı birbirmize şuan uzak mesafedeyiz 2-3 saat kadar.. ya bu testi yarn buluşabilirsek yapıcaz ya da haftaya ben okula döndüğümde yapıcaz.. bu testi kullananlar varmı? kan testi yaptıramam işte :( özelde 40 tl :( devlette gidip yaptırsam her yer tanıdık sosyal güvencem babamın üzerine üstelik :( bu test 5 gün sonrasında bile snuç veriyomuş nette okuduğuma göre

certain hassas test kullanan olmadımı?

hamile deilsin meraklanma

ama birşey söylemeden gecemiycem, kendim üniv. okuyuorum annem babm üniv. mezunu diyosun
ters ilişki yasıyosun sırf zarına birşey olmasın diye şimdi sen bakire mi oluyosun ben anlamıyorum madem evlenceksin madem de cinsellik yasamak istiyosun niye ters ilişki ? adam gibi yasana be güzelim en azından acı cekmek yerine kendin de zevk alırsın:) sevgi aşk cinsellik biz insanlar için ama herseyin bir yolu var
şimdi diyeceksin ki beni yargılamaya hakkınız yok vs. haklısın kimin vucudunun hangi deliğinden ilişki yasadıgı kimseyi ilgilendirmez. bunları toplumda hala cok yyaygın olan kızlık zarı namuscuları için yazdım.

hamile asla olmayacağını düşünüyorum.. birde seni kutluyorum ben 6 ay vajinismus rahatsızlığı çektim ben ve benim gibiler hak ve helalinden oraya sokamadık sen nelere katlandın vee eminimki acı bile çektin umarım evlendiğindesorun yaşamassın çünkü kendini vajinaya girmemesi için koşullandırıyorsun...

Bravo...
Daha güzel özetlenemezdi...
Kısadan hisse...:68:

hamile deilsin meraklanma

ama birşey söylemeden gecemiycem, kendim üniv. okuyuorum annem babm üniv. mezunu diyosun
ters ilişki yasıyosun sırf zarına birşey olmasın diye şimdi sen bakire mi oluyosun ben anlamıyorum madem evlenceksin madem de cinsellik yasamak istiyosun niye ters ilişki ? adam gibi yasana be güzelim en azından acı cekmek yerine kendin de zevk alırsın:) sevgi aşk cinsellik biz insanlar için ama herseyin bir yolu var
şimdi diyeceksin ki beni yargılamaya hakkınız yok vs. haklısın kimin vucudunun hangi deliğinden ilişki yasadıgı kimseyi ilgilendirmez. bunları toplumda hala cok yyaygın olan kızlık zarı namuscuları için yazdım.

keşke beğen butonu olsaydı.

inan güldürdün beni sizce mantıklımı ters ilişkide hamile kalması. ablalarıma soruyorum diosun k.bakmada cnm böyle ters ilişkiye girmenin hem ayıp ve günah olduğunu biliyosunda hamile kalınamayacağını nasıl bilemezsin...:69:

gazete okumuştum bi ara.. türkiyedeki kadınların %8 i ters ilişkiden hamile kalıyorlarmışş.. :26:

amaaa başlık sahibi sen hamile kalmamak için bütün herseyi yapmışın, bence degilsindiiir.. 1 kerecikteen hemde ters ilişki kurarak bu kadar kolay olmazkiii..

dalga geçmenize , yargılamanıza vs.. eyvallah arkadaşlar eyvallah.. umarım başınıza gelmez bu tarz birşey.. işte demekki alllah senelerce uğraşan kadınlara bebek vermek yerine sadece sevgilisiyle anal ilişkiye giren insanları zaman zaman hamile bırakabiliyor
iyi ya da kötü takdir-i ilahi..
ben rabbime veririm anca hesap size laf düşmez yargılayan arkadaşlar.

Hamile kalınabiliyor arkadaşlar
Benim bir arkadaşım hamile kalmıştı
Ama sen hap filan içmişsin değilsindir tabi engellemişsin..
Kınamak için söylemiycem tatlım bunu ama ne olur artık izin verme böyle birşeye..
Travestilerin yüzde 60 intahar ediyor nedeni ise kasları açıldıgı için büyük tuvaletlerini tutamamaları..

certain hassas test kullanan olmadımı?

ben ondan kullanmıştım cnm ama negatif çıktı..adetim geçince tekrar sağlık ocağında yaptrdm testi orda pozitif çıktı..onların kullandığı tahta bi çubuktu ucunu idrar dolu kaba sokp brz bekletti...yani kısacası adetin geciktiyse 2-3 gün yap artk ondada nagatifse yoktur yani kasma kndini..

dalga geçmenize , yargılamanıza vs.. eyvallah arkadaşlar eyvallah.. umarım başınıza gelmez bu tarz birşey.. işte demekki alllah senelerce uğraşan kadınlara bebek vermek yerine sadece sevgilisiyle anal ilişkiye giren insanları zaman zaman hamile bırakabiliyor
iyi ya da kötü takdir-i ilahi..
ben rabbime veririm anca hesap size laf düşmez yargılayan arkadaşlar.

Hanımefendi; buradaki bayanların bir çoğunun tepkisi sizin cinsel hayatınızı sorgulamak üzerine değil ki...

Burada ki olay sizin biriyle cinsi münasebette bulunmanız değil...Zira kimseyi ilgilendirmez.

Cinsel ilişkinizi son derece sağlıksız ve yanlış bir şekilde yaşamanız bu karşılaştığınız tepkilere neden oldu.

Ne tıp doktorları, ne psikiyatırlar, ne dini öğretiler bu ilişkiyi hiçbir şekilde onaylamıyor.

Siz en basitinden örnek; ileride bağırsak kanserine kendi kendinize en kolay yoldan davetiye çıkarıyorsunuz...

Ayrıca cinsellik üzerine yazılan bazı bilimsel makalelerde de bu tür ilişkilerin "sapkınlık" boyutunda olduğuna hem fikir.

Buradaki yazıların bir çoğu "eleştirel"de olsa sizi uyarma maiyetinde...

Ama siz maşallah, alan razı veren razı şeklinde savunuyorsanız kendinizi; biz daha ne diyebiliriz...

Neticede beden sizin bedeniniz...

Ona istediğiniz gibi itina gösterip/göstermeme sizin lüksünüz ve tercihiniz...

Dilerim bu yanlışınızdan bir an önce kurtulursunuz...

Hanımefendi; buradaki bayanların bir çoğunun tepkisi sizin cinsel hayatınızı sorgulamak üzerine değil ki...

Burada ki olay sizin biriyle cinsi münasebette bulunmanız değil...Zira kimseyi ilgilendirmez.

Cinsel ilişkinizi son derece sağlıksız ve yanlış bir şekilde yaşamanız bu karşılaştığınız tepkilere neden oldu.

Ne tıp doktorları, ne psikiyatırlar, ne dini öğretiler bu ilişkiyi hiçbir şekilde onaylamıyor.

Siz en basitinden örnek; ileride bağırsak kanserine kendi kendinize en kolay yoldan davetiye çıkarıyorsunuz...

Ayrıca cinsellik üzerine yazılan bazı bilimsel makalelerde de bu tür ilişkilerin "sapkınlık" boyutunda olduğuna hem fikir.

Buradaki yazıların bir çoğu "eleştirel"de olsa sizi uyarma maiyetinde...

Ama siz maşallah, alan razı veren razı şeklinde savunuyorsanız kendinizi; biz daha ne diyebiliriz...

Neticede beden sizin bedeniniz...

Ona istediğiniz gibi itina gösterip/göstermeme sizin lüksünüz ve tercihiniz...

Dilerim bu yanlışınızdan bir an önce kurtulursunuz...

çok doğru arkadaşım... beden senin bedenin ama birde bunun sağlık boyutu var... kendini düşün... erkek arkadaşını memnun edeceksin diye sağlığını tehlikeye atma.. seni seven ilişki yaşamadanda sever.. kendini kullandırma... bencede hamile değilsin...

Ailem üniversite mezunu,gayet bilinçli insanlar ve ilişkimi biliyor demişsiniz.Aileniz neyi biliyor ben anlayamadım.Erkek arkadaşınızı elinizde tutabilmek için ters ilişki yaşadığınızı mı biliyor???Evet çok üzgünüm ama bunu yapmanızın başka bir nedeni yok.Hem neden ters ilişki ben bunuda anlayamadım?Kendi aranızda yüzüğü(!) ne diye taktınız;birbirinize olan sevgi ve bağlılığınızın ispatı için değil mi?O zaman neden normal bir ilişki yaşamıyorsunuz.İleride evleneceğiniz adama mı saklıyorsunuz tüm masumiyetinizi(!)Ayrıca yüzük taktığınız o adam sizi serçe parmağı kadar düşünseydi bunu yapmazdı.İleride çok afedersiniz ama tuvaletinizi tutamadığınız zamanlarda bakalım sizin yanınızda seviyorum o yüzden yapıyorum dediğiniz adam olacak mı...
Bunları yazmamın sebebi konu sahibi arkadaşımız ne kadar bilinçli olsada burayı okuyan bilinçsiz, toy bir sürü insan var.Liseye giden gençler var.Evet hamilesin ya da hayır hamile değilsin demeyi değil;yapılan yanlışı dile getirmeyi borç biliyorum ben.Belki okuyan bir genç kız erkek arkadaşının bu denli isteklerine neden ''hayır''diyeceğini bilir.

Back