• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal ilişki ve hamile kalmak?

bence yargılamaya gerek yok.
ister ters ister düz nasıl istiyorsa o şekilde ilişki yaşar.
ne yapmak istiyorsan onu yap canım. kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
hamile de değilsin korkmana gerek yok ama bir dahaki sefere daha dikkatli olun derim.

Seni yargılamıcam bazen aşk adama her haltı yaptırır,ne kadar kötü olduğunu bilsende yaptırır.Ama bunu sırf o istiyosa ve hiç memnun değilsen yapmamalısın.Onunda sen istemioken talep etmemesi gerek.

Bu kadar korunupta hamile kalacağını zannetmiyorum,anca içine değilde çevresine boşalacak ordan akacak falan filan.Durduğun pozisyonada bağlı olabilir.Ama testler yapmışsın bu kadar kasma bu sefer stresten regl olamıcaksın hepten takıcan.

Sana söyleyebileceğim tek şey yaptığın ilerde tuvaletini tutamamaya kadar bir sürü hastalığa davetiye çıkarıyor.Lütfen internetten arat ve oku,bidaha yapmaya cesaret edemezsin zaten...

Cahilliğin bu kadarına pes diyorum önce. :D
Ondan sonra da anala izin veren kadın erkeği normal ilişki ile memnun edemez.
Her zaman istemeye başlar erkek ve olan da size olur.
Çok yanlış bir şey.
Dinen diyeceğim yok, orasını karıştırmıyorum ama kadın sağlığı için korkunç bir durum bu. :19:

arkadaşlar konuyu açan kişi zaten utanarak sıkılarak açmış belliki bu konuda da cahil nedir bu yargılama,ahkam kesme size doğru gelmeyen başkasına doğru gelebilir lütfen biraz şu dar görüşten çıkın ya herkesin kendi tercihi sonuçta ha bu konuda eğer benim fikrim istense tabikide böle bi olaya karşı olduğumu belirtirdim...
ama arkadaş burda bizlerden onu yargılamamızı değil yardım istiyor lütfen derdi olan kişilere ahkam kesmek yerine sorunlarına çözüm arayın yada es geçin cevaplamayın!

Son düzenleme:
bu başlığı beni yargılamanız için açmıyorum şunu gördüm ki forumda bebek sahibi olmak için uğraşan bunu dileyen anne adayları var allah herkesin gönlüne göre versin..
belki diyeceksiniz ki biz o kadar uğraşıyoruz hamile kalamıyoruz ters ilişkiyle nasıl hamile kalacaksın? haklısınız sizde.. ama endişelerim var yersiz çıkmasını dilemekle geçiriyorum günlerimi. erkek arkadaşım (yada sözlüm diyeyim kendi aramızda yüzük taktık) 8 aydır birlikteyiz.. ve zaman zaman anal ilişki yaşıyoruz. günah olduğunu belkide yatacak yerim olmadığını biliyorum ben sadece onu çok sevdiğim için buna müsade ettim.. en son ki anal ilişkimizde korunsa dahi ( her ihtimale karşı prezervatif kullanıyordu) yırtıldı prezervatif ve spermlerin aktığını hissettim.. endişelenerek ertesi gün hapı aldık e ikimizde acemiyiz.. korkuyoruz.. ben üniversiteyi bitirmeden bitmeden evlenemeyiz.. ertesi gün hapının ilkini o akşam hemen diğerinide sabah 8 de kullandım.. ve internette okuduğumda ilk 24 saatte %95 koruma sağladığı yazıyordu normal anlamda ilişki ve içine boşalmaları dahi engelliyebiliyormuş.. ben daha sonra adet gördüm ama kısa sürdü ve bende hamile miyim? acaba diye korku duydum test aldım negatif çıktı.. testi yaptığımda daha 2 buçuk hafta geçmişti. karnımda ağrılar hissediyorum, daha adet gecikmesi yaşamadım zaten düzensiz adetlerim bu ay eylülde kaçında olurum kestiremiyorum bile.. midemde bulantılar hissediyorum psikolojik olması çok muhtemel biliyorum.. 1 ay olmadı daha hemen bulantılar başlamazdı diye düşünüyorum.. tekrar test alıcam ama hesaplamalarıma göre gebeysem bile 3.haftanın olmasını bekliyorum...
şimdi.. sizlerden evli,tecrübeli,aklı başında ablalarımdan ya da hanımlardan cevap bekliyorum..
adet gecikmesi olmadığı halde 1 hafta içinde tekrar eczaneden test alıp uygulasam ve 3 haftalık gebe olsam bunu öğrenebilir miyim?
yoksa kan testi yaptırmam daha mı iyi olur...
ya da zaten anal ilişki üstüne ertesi gün hapı kullanmam hamile olma ihtimalimi yok etmişmidir? :(

valla çok merak ettim sonuç ne oldu acaba

amacım sizi yargılamak değil ama
madem nişanlınız ya da sevdiğiniz kişi güveniyorsunuz korunarak doğru dürüst ilişki yaşayın
güvenmiyorsanız da zaten hiç bir şey yaşamayın
neden sağlığınıza bu derece zarar verecek ilerde sizi hasta edecek bir şeye bulaşıyorsunuz
kızlık zarı sizin sağlığınızdan daha mı önemli

günah sevap kısmına girmiyorum kimsenin inancını yargılamak bana düşmez ama anal ilişki gerçekten ilerde pişman olacağınız bir şey

hamile olup olmadığınızdan önce sağlıklı olup olmadığınızı düşünün derim ben

anal yolla hamilelik imkansız ötesi imkansız bişey...bak ünide okuyorsun bazı şeyleri bil..orada rahim varmı ki spermle dölleşsin?? noolur mantıklı düşün...

bu kizlarida anlamiyorum evlilik disi iliskiler neden yasarlarki,evleneceyi günü beklemek cokmu zor,sade esinin kadini olmak gibi güzel birsey varmi..ister yadirgayin isterseniz ne derseniz deyin benim düsüncem..

bu kizlarida anlamiyorum evlilik disi iliskiler neden yasarlarki,evleneceyi günü beklemek cokmu zor,sade esinin kadini olmak gibi güzel birsey varmi..ister yadirgayin isterseniz ne derseniz deyin benim düsüncem..

aynennn katılıyorum bunca şeyi yaşayıp da hayatınızı riskeee atacagınızaa yok okulu bırakırım hamile kalırsam vs diyecegnze biraz bekleyinde evlendgnz adamla korkusuzca rahat bi şekilde yaşayın ne yaşıyorsanız ... bi arkadas bize namus bekcileri falan demste sen annenden babandan ne gördün bilmem biz bu sekilde yetiştik dogru olan sekilde herkesle her şeyi yaşayan bi insanın hiçbir erkek için özel olacagını zannetmıyorum.

Son düzenleme:
bu başlığı beni yargılamanız için açmıyorum şunu gördüm ki forumda bebek sahibi olmak için uğraşan bunu dileyen anne adayları var allah herkesin gönlüne göre versin..
belki diyeceksiniz ki biz o kadar uğraşıyoruz hamile kalamıyoruz ters ilişkiyle nasıl hamile kalacaksın? haklısınız sizde.. ama endişelerim var yersiz çıkmasını dilemekle geçiriyorum günlerimi. erkek arkadaşım (yada sözlüm diyeyim kendi aramızda yüzük taktık) 8 aydır birlikteyiz.. ve zaman zaman anal ilişki yaşıyoruz. günah olduğunu belkide yatacak yerim olmadığını biliyorum ben sadece onu çok sevdiğim için buna müsade ettim.. en son ki anal ilişkimizde korunsa dahi ( her ihtimale karşı prezervatif kullanıyordu) yırtıldı prezervatif ve spermlerin aktığını hissettim.. endişelenerek ertesi gün hapı aldık e ikimizde acemiyiz.. korkuyoruz.. ben üniversiteyi bitirmeden bitmeden evlenemeyiz.. ertesi gün hapının ilkini o akşam hemen diğerinide sabah 8 de kullandım.. ve internette okuduğumda ilk 24 saatte %95 koruma sağladığı yazıyordu normal anlamda ilişki ve içine boşalmaları dahi engelliyebiliyormuş.. ben daha sonra adet gördüm ama kısa sürdü ve bende hamile miyim? acaba diye korku duydum test aldım negatif çıktı.. testi yaptığımda daha 2 buçuk hafta geçmişti. karnımda ağrılar hissediyorum, daha adet gecikmesi yaşamadım zaten düzensiz adetlerim bu ay eylülde kaçında olurum kestiremiyorum bile.. midemde bulantılar hissediyorum psikolojik olması çok muhtemel biliyorum.. 1 ay olmadı daha hemen bulantılar başlamazdı diye düşünüyorum.. tekrar test alıcam ama hesaplamalarıma göre gebeysem bile 3.haftanın olmasını bekliyorum...
şimdi.. sizlerden evli,tecrübeli,aklı başında ablalarımdan ya da hanımlardan cevap bekliyorum..
adet gecikmesi olmadığı halde 1 hafta içinde tekrar eczaneden test alıp uygulasam ve 3 haftalık gebe olsam bunu öğrenebilir miyim?
ya da zaten anal ilişki üstüne ertesi gün hapı kullanmam hamile olma ihtimalimi yok etmişmidir? :(

arkadaşım iyi gecelr sen bu yazdıklarını gerçekten bilmiyor musun üniverste okumuş bi insan bu sorunun cevabını bilir die düşünüyorum lütfen bu forumda ben ve benim gibi hamiş kalmaya çalışan kk nın hatuncuklarını böyle sorular la meşgul etme anal yolla hamile kalınsaydı hepimiz anal yolla ilişkiye girerdik

cok scma gercekten hamıle kalamazsın cok nadir vajına ustune bosalma olsa ıcerı gıderse br ıhtımal ama oda bır ıhtımal yanı allah akılfıkır versın su mubarek gunlerde allah yardımcın olsun yaptıgın cok buyuk bır gunah ınsalah bır daha aynı seyı yasamazsın hem neye guvenıosunuz anlamıyorum evlenmeden ılıskı karsı taraf babanda olsa guvenmıceksın evlenen kadar adamlar dugun gunu ayrılıyor kı sen dha sevgılısın yazık valla bnm arkadasımda böle bır hata yaotı o hamile kaldı amam sanslıymıskı cocuk hemen evlendı herkes öle olmaz yazık bu zıhnıyette takılanlara allahım ınsallahh affeder seni..

çok büyük ihtimalle hamile değilsin korkma
gerçi uzun zaman geçmiş ama başkaları faydalanırsa diye yazıyorum
evleneceğin kişi dahi olsa ilişki girme zaman içinde güven kaybı olur evlenmeden benle ilişkiye giren başkasıyla da girmişmidir acaba die
ama yok biz kendimize hakim olamayacak kdr ileriye gittik diyosan
o zaman yapacağın sürtünme yoluyla ilişkiye girmek ya da miden alıyosa ki anal ilişkiye giren kişini midesi rahatlıkla alır
oral seks yapmak en azından daha az günah ve sen aacı değil eğer gerçekten seviyosan zevk alırsın
anal ilişki zamanla makat genişlemesi ve dışkıyı tutamamaya neden olur hbrin ola
kısa vadede de enfeksiyona

ben şuan çok sinirlendim harbiden ya üniversiteye giden neyin ne olduğunu bilen mantıklı birine benziyosun da ayıbını günahını biliyosun o da iyi analdan hamile kalınmayacağınıda bilmeliydin telaşlanmana gerek yok hamile kalmassın eğer vajinanada gelmediyse tabi o kadar kolay değil o işler normal yolla hamile kalamıyor bir çogumuz sen analdan mı kalacaksın güldürme beni

neyse yinede dikkat et kendine yşadıkların psikolojik yani beyninin bir oyunu endişelenme ve bir daha kendini sıkıntıya sokma sen akıllı birine benziyorsun

Cok dusuk bir ihtimalle spermlerin vajinaya kadar akip girmesiyle bu mumkun olabilirdi ama eger gebe olsaydin bu testte cikardi. Ki ertesi gun hapi vesair diyorsun gebe olma ihtimalin cok cok dusuk sen kendine stres ediyorsun ve muhtemelen hastaligin da bu yuzden gecikiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AhHaha hamileyse bebek krese gidiyodur simdi.nerden bulursunuz boyle 3-5 yillik konulari.cok yasa emi guldum sabah sabag

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilmle ters ilişkye girdik üstüme bosalma olmadı dısarıya oldu ilişkiye girmeden önce peceteyle kapamıstım ön tarafı ve cıkarana kadarda pecete vardı cıkardktan snra hemen pecetyle sildm. Dısarıya bosalırken acaba geldimi ne oldu bılmıyorum pecete vardı ama suan dusunemıyorum. Adet olmam gerekiyo fakat 3 gun gecıktı ve agrımda yok. Ama bundan 1 ay yada 2 ay once adet gecıktırıcı hap kullanmıstım acaba omu duzensizlik yapıyo? Lütfen yardımcı olun.

bu imkansız canım, rahat ol.....
Sevgilmle ters ilişkye girdik üstüme bosalma olmadı dısarıya oldu ilişkiye girmeden önce peceteyle kapamıstım ön tarafı ve cıkarana kadarda pecete vardı cıkardktan snra hemen pecetyle sildm. Dısarıya bosalırken acaba geldimi ne oldu bılmıyorum pecete vardı ama suan dusunemıyorum. Adet olmam gerekiyo fakat 3 gun gecıktı ve agrımda yok. Ama bundan 1 ay yada 2 ay once adet gecıktırıcı hap kullanmıstım acaba omu duzensizlik yapıyo? Boyle bi durumda ne olur yardımcı olurmsunz

Back