• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba hamileyim..

derindeniz0102

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
57
1
286
Adıyaman
merhaba arkadaşlar...yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı..çok ağladım çok yakardım neler yaptım ayaklarımımı dikmedim,allah günah yazmasın sabaha kadar banyo yapmayıp ayaklarım havada uyudum...geçen ay 26sında adet oldum..bugun bi test aldım idrar testi.çok belirgin şekilde iki çizgi çıktı..aslında hamilelik belirtilerini taşıyorum ama psikolojik diye çok korkuyorum kan testi yaptırmaya.yarın 2.30da test yaptırcam beta hcg lütfen bana dua edin allah isteyen dileyen herkesi anne baba yapsın.uzun zamandır siteyi takip ediyorum sizinle aynı duyguları paylaşıyorum...umarım hamileyimdir ve sizlerde en kısa zamanda anne olursunuz inşallah kurban oldugum allah duysun sesimizi..biraz korkuyorum idrar testi yanıltabilir diyorlar.çok korkuyorum sonuçtan

merhaba arkadaşlar...yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı..çok ağladım çok yakardım neler yaptım ayaklarımımı dikmedim,allah günah yazmasın sabaha kadar banyo yapmayıp ayaklarım havada uyudum...geçen ay 26sında adet oldum..bugun bi test aldım idrar testi.çok belirgin şekilde iki çizgi çıktı..aslında hamilelik belirtilerini taşıyorum ama psikolojik diye çok korkuyorum kan testi yaptırmaya.yarın 2.30da test yaptırcam beta hcg lütfen bana dua edin allah isteyen dileyen herkesi anne baba yapsın.uzun zamandır siteyi takip ediyorum sizinle aynı duyguları paylaşıyorum...umarım hamileyimdir ve sizlerde en kısa zamanda anne olursunuz inşallah kurban oldugum allah duysun sesimizi..biraz korkuyorum idrar testi yanıltabilir diyorlar.çok korkuyorum sonuçtan

Hayırlısı canım..
İdrar testi yanıltır ama tek çizgi çıkması yanıltır genelde..İki çizgide bariz belliyse hamilesin diyebiliriz...
İnşallah değerlerinde güzel çıakr sorunsuz hamilelik geçirirsin Darısıda başımıza

çok teşekkürler ama şimdi yorumları okuyorumda herkes idrar testi yanıltır dyor çok korkmaya başladım.eger hamileysem gerçekten yarın sonucu bildirrim ve herkes içinde dua ediyorum inanın..ben 8 aydır bu özlemi çekiyorum.burdaki arkadaşlar senelerdir bu özlemi çekiyorlar..inşallah hepsine yaşatır allah bu duyguyu

merhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum.ben 15 gün oldu adetim biteli 3-4 gündür çok olmasada mide bulantısı hafif,,sık idrara çıkma,,biraz fazla beyaz akıntı bu kadar olmamıştı hiç,,birde adet sancısı gibi kasık ağrım var ara ara geliyo ağrı gece fazla oluyo biraz göğüslerimde hassasiyet falan yok acaba bunlar hamilelik belirtisimi test yapmaya da korkuyorum hep hüsranla sonuçlandı..fikirlerinizi öğrenebilirmiyim

15 günde çok erken bence belirtiler..ama emin diilim üşütmüşolabilirsin benimde tam belli diil yarın kesin sonuç için kan testi yaptırıcam...gerçi
adetin 5 gün sürdü desek 15 günde bitme süresini eklesek 20 ediyor..sen bi hafta daha bekle kan testi yaptır hiçç o idrar testiyle ugraşma bence..hakkında hayırlısı olsun hepimizin..allah canı gönülden isteyen herkesee nasip etsin inşallah...haqmişlelik belirtisi ve adet belirtisi aynıymış hemen hemen...akıntı oluyomuş karın arısı gögüs agrısı vs.ama olmayabilirmişte

inşallah kurban oldugum allah hepimizin yüzünü güldürü yarın sonucu olumlu yada olumsuz yaazacagım arkadaşlar...çok teşekkrler ilginiz desteginiz için

tebrik ederim canım inşalah kan testındede kesinleşir idrar testınde çıktıysan yanılm payı azdır içini ferah tut hayırlı haberlerını beklıyoruz rabbım mbızlerede nasip eder inşallahh dualarını eksıt etme neolur

korkma canım allahın ıznıyle bısey olmaz ınşallah, Nazar ,, kendını yorma bol bol dınlenmeye bak.. :)) stresle değil heyecanla bekle tatlım hayırlı olsun :D tebrıkler!!!

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.Adet olacakmış gibi ağrı normal neredeyse dokuz ay bazı zamanlar yaşadım ben.

arkadaşım sen in degerlerin kaç çıktı yarın ben tekrar kan testi yaptıram degerlerimin katlanması lazım çünkü..bilmiyorum hamile kalana kadar hamile olamayacakmıyım kısırmıyım diye beynimizi yedik şimdide nolcak diye kafa yoruyoruz çok korkuyorum ama genede çok teşekkürler yorumlarınız için..karnım adet olcakmışım gibi agrıyoo..her akıntı geldiginde tualete koşuyorum..beyazda akıntım var sürekli hiç geçmiyo ama bembeyaz sendede oluyomu arkadaşım

Back