Herkese merhaba. İlkkez buraya girip derdimi anlatmaya ihtiyaç duydum belki bana fikir olarak yardımınız olur. 15 yıllık evliyim 35 yaşında iki çocuk sahibiyim. Eşimle severek evlendik aileler istemedi kendimizce nikah kıydık ne düğün ne takı gözüm birşeyi görmedi.. kimse de taşın altına elini koymadı zaten. Onemsemedim küçüktüm yuvam olsun yeter dedim Ama olmadı ailesi bana çok çektirdi ne yapsam olmadı.. ve çocuklarım buyuyesiye kadar saberettim ama artık hayatımın belkide yarısına geldim çok mutsuzum. Evliliğimi bitirmek istiyorum ama alışkanlıklar ve yeniden düzen nasıl kurarım bilemiyorm. Tüm yaşananlar bana yapılan haksızlıklar hep aklımda ve ben bunların üstüne oturup mutsuz yaşayıp bu hayata mutsuz devam etmek istemedigime karar verdim. Aslında bunu çoktandır yapmak istiyorum çok ayrılık esigine geldm ama eşim hep beni ikna etti duzelticm dedi ama hicbirsey duzelmedi. İçimde sevgide kalmadı saygida. O beni çok seviyor aslında çünkü gerçekten benim gibi onun her kahrını çeken bir salak daha bulamaz Sürekli bana hakaret eden beni asagilayan kısıtlayan bir kocaya sahibim. Paranoyak şekilde kıskanç benden başkasını gözü görmüyor. Kaç kere konuştum mutlu değilim ayrılalım dedim kabul etmiyor. Habersizce çocukları alıp terkedip gitmeyi de kendime yakıştıramıyorum. Sadece evliligimiz bitmesin diye ailesinin olduğu şehirden başka bir yere bile taşındık ama olmuyor. Bana yasatilanlardan sonra onu tekrar sevemiyorum polyannacilik oynamaktan insanlara mutluyuz imajı vermekten yoruldum. Ben artık gerçekten mutlu olmak istiyorum.Hayatımda başkası olsunda istemiyrm tek isteğim çocuklarımla huzurla yaşamak. Ama nerden baslicm nasıl yapicm bilmiyorum..