galiba eşimden 2.5 ayda soğudum...

Ask1
mesaj sayım dolmadıgı için özel mesaj atamıyorum sana.
O bahsettiğin şeyleri yapabilrmiyim bilmiyorum zor geliyo bana :/

Ask1
mesaj sayım dolmadıgı için özel mesaj atamıyorum sana.
O bahsettiğin şeyleri yapabilrmiyim bilmiyorum zor geliyo bana :/

hiç zor degl canım inan bnde başta senin gbi düşünüyodum bi başladınmı devamı geliyo zaten daha çok hırslanıyosun sende hç zaman kaybetmeden basla lütfen egzerszlere eşinle yaşıycagn mutlulugu düşün inan kaybettiğin zamana yanıcaksn

Peki şunu merak ediyorum.biz sonuçta bakire oldugumuz için daha önce ilişki yaşamadıgımız için bu sorunla karşılaşıyoruz.bu egzersizler esnasında kızlık zarı yırtılıp kanamıyormu?

Peki şunu merak ediyorum.biz sonuçta bakire oldugumuz için daha önce ilişki yaşamadıgımız için bu sorunla karşılaşıyoruz.bu egzersizler esnasında kızlık zarı yırtılıp kanamıyormu?

özelne yazdm cnm

kesinlikle haklısın, hangimizin evini karşı taraf temizlemiş... bunu sorun olarak da algılamadım, bir kere bile eşime demedim.. temizleyen biz oturan biz... ne olmuş yani... hem burada sanki roller değişmiş daha olgun düşünecek yaşta olanlar arayı kızıştırmış... ayrıca eşiniz annenize küfretmiş sayılmaz.... herşeyi boş verin evliliğinizi kurtarın... sevdiğiniz insanla ömür boyu yaşamak gibisi var mı

Zamanla eşimde ne gibi sorunlar çıkarki?
Sanırım dayanamayıp aldatır benı en son :/

canım eşin gerçekten çok bile dayandı. Sakın yanlış anlama vajinusmus olduğundan söylemiyorum. Çünkü o durumda 5 yıl da beklenir 10 yıl da beklenir.Ama sen hiç bir çaba göstermiyorsun bu kadar da olmaz ki. Arkadaşlar başlığı oku diyorlar onu bile yapmıyorsun saçma bahaneler söylüyorsun. Hiç çaba göstermiyorsun tedavi olmak istemiyorsun bu gerçekten eşine haksızlık. Öyle bekleyerek bir mucize olmaz mucize bekliyorsan boşuna bekleme. Sen çaba gösterdikten sonra eşin zaten soğumaz senden

canim bence cok buyutecek bir olay yok ortada..

Temizlige gittiginiz gunde yasananlar cok gereksiz geldi bana kaldiki o konuda esinin dedigine katiliyorum moral bozmus sizin taraf.. Yengen bence senin evinle alakali en son laf soyleyecek kisidir bu evin hali ne diye ahkam kesmesi bana cok gereksiz kaldi..

Herkesin temizlik anlayisi farklidir.. onlara yaptiklari temiz gelmistir ama siz titizseniz begenmemis olabilirsiniz.. bu durumdada olayi buyutmeden istediginiz gibi temizleyebilirdiniz kac kisi gitmissiniz zaten.. yok bizim tabaktaki yemekleri atmislar bilmem ne cok gereksiz alinganliklar bunlar.. boyle gerginlikler esinle senin aranda olsa normal ama ailede fistekliyor gibi geldi bana..

Anneninde gaza gelip telefon acmasi falan olmamis.. benim bildigim sey su annen dahi olsa esinle olan iliskine kimseyi karistirmicaksin.. bence esin hakli..

Taki meselesine gelince de madem ablasi boyle birsey yapti ki hakikaten bu cok sacma yine ailen karisacagina sen esinle birebir sakin bir konusma yap ve birdaha ikinizle alakali her karari kendinizin verecegini soyle.. yani bence buyutecek birsey yok burda.. cunku sorunlar mesele bile degil yani.. sen kendi aileni olaylarin disinda tut cunku anladigim kadariyla mudahele etme geregi hissediolar, ayni sekilde esinde kendi ailesini.. tabiki aileleriniz sevginizi sayginizi eksik etmeyeceksiniz ama bu tarz sorunlarda da hemen paylasirsaniz herseyi sorunlar durduk yee bu kadr buyur..

cok uzun oldu sanirim.. insaallah hersey en guzel sekilde olur..

bu kolay bişey değil belki yaşamadıgınız için bilmiyosunuz vajınısmusum ben diyip doktora gitmek bile o kadar zorki pskolojk herşey sanırım.
benmde ailemde eşimin ve ailesnnde hataları oldu önemli olan bunları unutabilmek.annem hiç unutmuyo ne zmn yalnız kalsak illaki bişey söylüyo böle böle yapmışlardı falan filan.kaynanamlara gidicem dedigmde niye gidiyosun falan diyo o derece takmış durumda.kalbini kırmakta istemiyorum ama arada kalmakta yoruyor benı artık.

Annenizin kalbini kırın demiyorum ama illaki uyarmanız gerekiyor.Sizin mutluluğunuzu istiyorsa her gördüğünü, hissettiğini size anlatmamalı..

Konuşmaya başladığında tepki verin.Anne olsa bile toparlamak zorunda kendisini.

Ben tahammul edemiyorum, kadın-erkek ailesinin bu kadar çok konuşmasına..
Hele kadının ailesi iki kat susmalı, çok gerektiğinde ortaya çıkmalı.Kızını bukadar doldurmamalı.

Ama sizin ailenizde ablanız, yengeniz, anneniz v.s hepsi hakim size.Ve eğer gerçekten mutluluğunuzu isteseler susarlar.Ya da bu hakkı siz vermişsiniz onlara.

Artık hayatınızı değiştirin, silkelmenin ve kendinize gelmenin zamanı gelmedi mi ?

Hayatınızı kendi ellerinizle kaydıracak kadar zayıf olduğunuzu düşünmüyorum.

karşı gelmiyorum kötü söz söylemiyorum yorum yapanlara ama söylediklerinide ciddiye almıyorum.onlarda kendilerini rahatlatıyolar heralde ben hiç duymamş sayıyorum bu tarz şeyleri artık.beni üzen bunlar değil.eşim benden uzaklaşıyor sanki ne yapmam gerek bende çok inat birisyim eşim bi adım gelmezse hayatta ben adım atmam.ya bigün oda adım atmazsa diye düşünmeden edemiyorum

Coluk cocuk evlenirse sonuclari budur.
Canim benim senin yasin kac?
Okul, meslek yaptinmi? Hic hayatinda calistinmi?
Daha hayati tanimadan ikinizde evlilige adim atmissiniz, sonrada ipleri yengene ve ailene vermissin, öteki tarafda ipleri ablasina ve ailesine vermis, daha cinselligi bile yasayamamissiniz, peki evliligin ne anlami kaldiki?
Bir gün gelinlik giyip Cinderellami oldun?
Ya buradan genclerimize sesleniyorum, okuyun, hele hele bir kiz cocugu olarak mesleginizi yapin, evliligi bu kadar kafanizda büyütmeyin su lanet evliligi, zira aynen bu okudugunuz durumlar gibi 2,5 ayda herseyden sogursunuz cünkü temeli yok bu isin.
Kusura bakma canim ama hersey basindan o kadar sacmaki, Allah yardimcin olsun, keske acele etmeyip ilk önce kendini ve hayati taniyip, ayaklarinin üstünde durduktan sonra evlenseymissin....iste kendin gördün evlilik cok gözde büyütelecek bir sey degil sonucta, siz evliliginizi degil, baskalari egolarini sizin üzerinizden tatmin edip ne güzel evliliginizi kullaniyorlar.
Egitim, egitim, egitim....

nedense annesinin bu kadar üstüne gelmesinin nedeninin biri konu sahibinin eşiyle birlikte olmaması gibi geliyor.biterse bitsin gibi bir düşüncesi var gibi.konu sahibi annesine eşiyle birlikte olduğunu söylese farklı olur gibi geliyor

bu yorumdan sonra sana yazmamak lazım.yapılan yorumları ciddiye almayacaksan neden konu açtın

Bize söylememiş ege :) , ailesine v.s söylemiş.Yazdığım yoruma cevaben sanırım.

yorum yapanlar deyince bizleri söylüyor zannettim .ciddiye almıyorum demiş şimdi ama daha önceki yorumlarda da etkilendiğini yazmıştı.bu nedenle sitedeki yorumları ciddiye almadığını düşündüm

İnat olduğunuzu kabul ediyorsunuz. İş size düşüyor... Yuvayı dişi kuş yapar derler... Eşiniz benden uzaklaşıyor diyorsunuz.. Acaba bu olanlar nedeniyle yorulmuş olabilir..

Bu konuyu açtıgımda 2.5 aylık evliydim şmdi 4.aya girdk.illaki zamanla fikirler değişiyor bende buraya yanlışımı görmek için yazdım zaten ki bu kadar yazılan şeyler sonucu bazı şeylerde haklı ve haksızı gördüm.
Olivia
siz evliliğinizde hiç problem yaşamıyorsunuz galiba,bende evliliğe adapte olma süreci olarak adlanırıyorum yaşadığım garip düşünceleri.
üniversite mezunu 23 yaşında sigortacıyım.eğitimsizmi oluyorum bu durumda?

"İnat da bir murattır" diye bir atasözü var ya (yanlış da biliyor olabilirim, kusura bakmayın) DEĞİL ASLINDA inan bana gamze inat her zaman murat edilen sonuca götürmez inat eden kişiyi. Unutma ki bir diğer atasözümüzde "Yuvayı dişi kuş yapar"dır. Burda yuva yapmaktan kastedilen ima maddi anlam, temizlik, yemek gibi ihtiyaçlardan ziyade, kadının ikili ilişkilerde göstereceği tolerans, iyi niyet, hoşgörü, güleryüz ve anlayıştır bana göre. Erkek yaratılış ve yetişme tarzı itibariyle bana göre biraz odunumsu olduğu için erkeği idare etmek vazifesi de kadına düşüyor.

Bir kadın yerine göre kadınlığını, yerine göre aşçılığını, yerine görede hizmetçiliğini kullanarak erkeğine her istediğini yaptırır diye düşünüyorum.

Kaldı ki, her ne kadar sık sık kadın-erkek eşitliğinden dem vursakta aslında kadın-erkek hak ve hukuk yönünden eşittir, ama evlilikte ikili ilişkilerde her zaman eşitlik olmuyor maalesef. Yeri geldimi bir kavgada susmayı bilmek, bir adım geri çekilmek gerekir bunu yapmak da bize bir şey kaybettirmez. Ne gururumuzdan bir şey eksilir, ne de pullarımız incilerimiz dökülür. Evliliğimiz, evimiz yuvamız bizim için önemliyse eğer, bazı fedekarlıkları bir görev bilinciyle değil isteyerek yapmalıyız.

Bu söylediklerim elbette her durum için geçerli değil burdaki kıstası da çok iyi analiz etmek gerek, yapılacak fedekarlıklar hak-hukuk-insanlık sınırları içinde olmalıdır. Elbette size haksızlık yapıldığı durumlarda sesinizi sonuna kadar çıkarabilir, gerekirse dünyayı başına yıkabilirsiniz.

Gamze, aileni bıraktım artık sana bakıyorum ben, sen eğer bu evliliği bitirmek istemiyorsan, eşini kazanmak istiyorsan önce aileni dinlemeyeceksin ki sanırım artık dinlemiyorsun. Geriye ne kalıyor senin bir adım atman kalıyor, tekrar tekrar yazmak istemiyorum, diğer arkadaşlar gereken herşeyi fazlasıyla yazmış zaten artık sende elini taşın altına koy ve ne yapılması gerekiyorsa yap.

Böyle devam ederse eşin gittikçe senden uzaklaşacak haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…