Cinsellik konusunda egzersizlere başladım.hatta bayaa ilerledim diybilirim.ne zmn denemeliyim ilişkiyi bilmiyorum.
Aramızda cinsellik yok şuan.bende bütün sorumlarımızı buna yoruyorum
ablasıyla aram çok kötü kavga bile ettik bana hakaretler etti onun gerçek yüzünü gördüm.ama bişey demiyorum yine hasta çünkü kırmak istemiyorum.
Eşimlede aramıza soğukluk girdiğini hissediyorum...
Eşime söledm ablasıyla tartıştıgımı.konuşcam onla bi daha bişey diyemez fln dedi ben konuşturmadım hasta üzülür bişey olur dedim.ama hergün arıyo eşimi grüyorum telefonunda.ne konuştuklarını sormuyorum seni neden aradı demiyorum telefonunu karıştırdımı düşünmesin diye.oda sölemiyo zaten aramız yokya ablasıyla o yzden heralde.
Geçen pazar ablamın sözü oldu onda kalan bilezklerimi takmak istedm.biraz sinir olsada eşim werdi.
Akşam geri getir fln dedi.ben getrdm ama babama werdm kasaya koycak fln dedm.neden öle yaptın dedi bende sen her kararını banamı sölüyosun dedm(altınları bozdurdugunda pek fikrim alınmamıştı) aramız kötü geçti iki üç gün.hatta hastayım bahanesiyle yataga bile gelmedi içerde uyudu.
Içerde uyumasını cinselliğin olmamasınamı yoksa tartışmalarımızamı yormalıyım?
Cünkü daha öncede salonda uyudu bi kaç kere uyuyakaldım fln dedi sonra.aramız limoniydi yakınlaşmaya çalışıyodu ama ben ayrı yattıgı için sinirliydim.gönlmü aldı dün barıştık ama yaptıkları aklıma geliyo hep.
Annem hala aynı.babamla eşmn huyları çok benziyo bide eşim babama acayip düşkün.babamın bi kötü huyu olsa annem senin kocanda öyle falan diyo.ters bişey söylesem alınıyo hemen :/
Ne yazık ki cinsellik evlilik için önemli bir yapıtaşı. Ancak üzülme, sorununu çözdüğün zaman sen de zevk alackasın ve o zaman aranızdaki gerginliklerinin çoğunun kendiliğinden yok olduğunu göreceksin. Ama sizin cinsellikten daha önemli bir sorununuz var, o da geçmişi unutamamak. Bak hala altındasın, bileziktesin, öc alayım diye bileziklerini babana veriyorsun vs. İnan bunlara hiç gerek yok, Allah göstermesin bir kötü günde zaten yarım saatte gider o bilezikler. Sen bunları düşünme, kocanla aranı iyi tutmaya çalış. Sana dokunmasına izin ver. Hatta sen de ona yaklaş, dokun, yabancılama. Her çift her gece birlikte olmuyor ama birlikte sarılıp uyuyor. Bu bile negatif enerjinizi alır götürür.Sizce ben bu sorunumu çözersem eşim bana karşı dahamı iyi olur daha sıcak samimi olurmu?
Ben senin yerinde olsam eşimle sorunlarımı çözene dek annemle ilişkimi minimum düzeye indirirdim.Eşime söledm ablasıyla tartıştıgımı.konuşcam onla bi daha bişey diyemez fln dedi ben konuşturmadım hasta üzülür bişey olur dedim.ama hergün arıyo eşimi grüyorum telefonunda.ne konuştuklarını sormuyorum seni neden aradı demiyorum telefonunu karıştırdımı düşünmesin diye.oda sölemiyo zaten aramız yokya ablasıyla o yzden heralde.
Geçen pazar ablamın sözü oldu onda kalan bilezklerimi takmak istedm.biraz sinir olsada eşim werdi.
Akşam geri getir fln dedi.ben getrdm ama babama werdm kasaya koycak fln dedm.neden öle yaptın dedi bende sen her kararını banamı sölüyosun dedm(altınları bozdurdugunda pek fikrim alınmamıştı) aramız kötü geçti iki üç gün.hatta hastayım bahanesiyle yataga bile gelmedi içerde uyudu.
Içerde uyumasını cinselliğin olmamasınamı yoksa tartışmalarımızamı yormalıyım?
Cünkü daha öncede salonda uyudu bi kaç kere uyuyakaldım fln dedi sonra.aramız limoniydi yakınlaşmaya çalışıyodu ama ben ayrı yattıgı için sinirliydim.gönlmü aldı dün barıştık ama yaptıkları aklıma geliyo hep.
Annem hala aynı.babamla eşmn huyları çok benziyo bide eşim babama acayip düşkün.babamın bi kötü huyu olsa annem senin kocanda öyle falan diyo.ters bişey söylesem alınıyo hemen :/
Alkol kullanıyor musun bilmiyorum ama deneme öncesi alkol alırsan biraz daha gevşersin.Egzerszlere başladım henüz.biraz yol kat etmem lazım bu konuda.aslında denemeliyim arada bi.ama denediğimz we başarısız olundugunda eşim sinirleniyo.sen kendin istemiyosun beni o yüzden yapmk istemiyosun diyo.
Ablası benm kendi aileme daha çok gittiğimi onun ailesyle ilglenmediğimi düşünüyor.aslında haklı sayılır.ama çok kırıcı sözler söyledi.geçen hafta ablamın nişanı oldugu için yine bizdeydk.bu hafta sonu için ablası annemlere gidelm orada kalırız faln dedi eşimde hayır diyemedi uzun zmandır gitmiyoruz diye.
Orası burası derken doğru dürüst adapte olamadık ortam yaratmadık hep erteledim.
Egzersizler bitince deniycem istedğimde kalmadı nerdeyse.
Annem her hafta çağırıyor illaki.gitmesek surat yapıyor özlüyorum falan diyincede dayanamıyorum.
Hafta içi iki tarafada gitmiyoruz hiç.hafta sonlarıda hep ya orda ya ordayız.kendimize zaman ayıramıyoruz.
Içki denedm ama başm bile dönmedi o kadar içmeme ragmen.
Anestol diye bi krem aldım onuda deniycem.
ablasının tek istediği annesine annem gibi davranmam kendi annemi ikinci plana atmam.hep onalra gitmem annemlere hiç gitmemem.yılbaşında önce kaynanamlara gttk oda ordaydı 9a kadar falan oradaydık öğlen gtmiştik.sonrada biraz bizde oturup yılbaşına kendi evimizde girecektik.annesini hemen doldurdu anne oğlunsuz geçirecegn ilk yılbaşı değil karısı ne isterse o oluyor falan dedi.ben sustum.annemler bize ayda 2 defa fln gelirler eşimde annem beni özlüyorsa gelsn bze görsn falan dedi.hemen atladı görümcem.orası zaten bizi evimiz biz anlayışlı insanlarız gelmeyiz çağrılmadan.aileme laf vuruyor güya.
Madem sen bu kadar iyi gelinsin neden kaynananlarda değilsin diye soran yok.bütün laflarını yutuyorum.böyle davrandıkçada sevemiyorum.bunu belli etmiyorum ama yinede ablam gibi davranıyorum.yaranamıyorum.
güzelim ikili ilişkilere 3. Kişiler sokulmazzzzzTamam anası ablası yengen teyzen şununu bunun gelsin yardım etsin oturun kalkın ama ilişkinizin içine sokmayın kimseyi. Altınmı var kocanla napacaksanız yapın. Tartıştınızmı kocanla hallet. Kocanın kötü huylarımı var annen bıle olsa laf ettirmemeliisin. Senin eşin o. Kötü bi huyu varsada senin sorunun sen memnunsan kimseye laf söylemek düşmez. Ki söyleyecekse bile o lafı söylemek senin görevin. Kimsenin haddi değil. Bunuda halledin eşinle. Ablasını falan konuşturmasın sende annemi konuşturma. 3. Kişiler hep ara bozar zaten. Ve cinsel açıdan umarım halledersiniz. Germe kendini çünkü evllilk =cinsellik demektir bence.. Bunuda hallederseniz çok mutlu olursunuz eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?