Aslında ön sevişme, bence erkeklere daha çok zevk veriyor. Nelerden hoşlandığına dikkat edip o noktadan yürürseniz es geçeceğini zannetmiyorum. Ama karşılıklı ten uyumu da çok önemli yani eş bu durumu oldu bittiye getirmek istiyorsa ne desek boş malesef.aynen öyle ön sevişme çok önemli ama erkeklerin çoğu bunu hep es geçiyo
Orgazm olmayı hep rutin şeyler yapmak da etkiliyo bence biraz rutinin dışına çıkmak lazımHııı işte o ikinci şanssız benim
Zamanla birbirinizin bedenini tanıdıkça daha iyi olur her şey birbirinize karşı açık olun.ben de bazen taklit yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kendime de üzülüyorum ben neden olamıyorum diye bunu düşünmekten o esnada olaya da pek odaklanamıyorum zaten :/
Yeni evlilerde bu durumlar normal ama yıllardır süren evlilikte kadın zevk almıyosa ciddi sıkıntı var demektir.Eğer sürekli taklit yapmak zorunda kalıyorsan zaten sıkıntı var demektir canım Konuşmanız lazım . Taklitle falan olmaz yani
Aynen öyle sonra sıkıcılaşmayabaşlıyo insan seksten soğuyo..Hiç orgazm olmadım şimdiye kadar. 6 buçuk yıllık evliyim. Evet (her zaman olmasa da) zevk alıyorum, istiyorum ama olmadı hiç boşalmadım.
Gerçekten söylediğin gibi umarım her kadın sorunsuzca bu hissi yaşar.Kadın orgazmı çok önemli resmen antidepresan etkisi yaratıyo vücutta.
Kesinlikle öyle sinir stres gerginlik kalmıyor resmenKadın orgazmı çok önemli resmen antidepresan etkisi yaratıyo vücutta.
Böyle ömür mü geçer cinsel terapi merkezleri var gidip yardım alın.Hiç orgazm olmadım şimdiye kadar. 6 buçuk yıllık evliyim. Evet (her zaman olmasa da) zevk alıyorum, istiyorum ama olmadı hiç boşalmadım.
Bence herkese cinsel eğitim verilmeli ama bizim kültürümüzde cinsellik tabu maalesef..Kadın orgazmı çok önemli resmen antidepresan etkisi yaratıyo vücutta.
Bizde de öyle olsun bitsinegetiriyoruz eşim de ne kadar zevk alıyodur bilmiyorum. sankibizde evliliğin getirdiği bi zorunluluk gibi oldu seks.Böyle ömür mü geçer cinsel terapi merkezleri var gidip yardım alın.
Kesinlikle öyle problemlerin bi çoğu eğitimsizlikten kaynaklanıyo insanlar cinselliği başka şeylerden öğreniyoBence herkese cinsel eğitim verilmeli ama bizim kültürümüzde cinsellik tabu maalesef..
sonra beklentiler de gerçek dışı oluyo işteKesinlikle öyle problemlerin bi çoğu eğitimsizlikten kaynaklanıyo insanlar cinselliği başka şeylerden öğreniyo
Deneme yanılma ile çözülebilecek bişey bence olmayacak diye şartlamayın kendinizi.Orgazmı ben aşırı kafaya takar oldum son zamanlarda. Şimdi burayı okuyunca bi tarafım rahatladı bi tarafım bu sorunu aşamıyo kadınlara bak çoğu çözmüş işi diyo..
Evet kuzenimin evliliği öyle kurtuldu.Hiç bi çözüm bulamayanlar eşleriyle beraber yardım almalı bence bence iki taraf içinde faydalı olur.