Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle ön sevişme çok önemli ama erkeklerin çoğu bunu hep es geçiyoBelki de ön süreyi kısa tutuyorsunuz. Ama bunu bu kadar büyütmeye gerek yok. Bazı şeyleri abartmak sonrası için kötü. Nelerden zevk aldığınızı gözden geçirin. Yalandan hisler yerine gerçek hislerinizi keşfedin. Düşünün karanlıkta yürüyerek körüm demeyin, o mumu yakın.
Evlilikte sekste ayıp diye bişey yok bence konuşmaya çekinmemek lazım zaten bu iş böyle olur karşılıklı beklentileri nelerden hoşlandığınızı konuşmazsanız nasıl olacak ki başka türlü?Orgazm olmanın yolları var canım deneye deneye öğreniceksin valla kocadan utanmak konuşamamak falan kalmamalı bence bi ömür geçiriceksin daha konuşamıyosun bile yok olmaz valla
Dürüst olmak en iyisi çünkü bu konuyu çözmedikçe iyice zorlaşır zamanla birbirinizden uzaklaşırsınız.Nasil konussam nasil daha cok zevk alabilirim bilmiyorum hic kendimi hazirlamaya caliscam konusmak icin
Canım orgazm olamıyosan demek ki eksik kalan bişey var bunu birlikte tamamlamanız lazım cinsellik konuşmak ayıp değil bu konudan çekinmemelisinEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Taklit yapmana gerek yok ki sonuçta her zaman orgazm olunacak diye bişey yok günlük hayatın stresi bile bunu çok etkiliyo sen ne kadar bu konuyu takarsan kafana o kadar zorlaşırben de bazen taklit yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kendime de üzülüyorum ben neden olamıyorum diye bunu düşünmekten o esnada olaya da pek odaklanamıyorum zaten :/
evet her kadın bunu defalarca yaşamıştır her seferinde olacak diye bişey yok sonuçta birbinize daha çok zaman ayırın cinsellikten beklentilerinizi konuşun çözülmeyecek bişey değilEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Mutlu bi evliliğin sırrı büyük oranda mutlu bi cinsellikten geçiyo öbür türlü evlilik sıkıcı monoton olmaya başlıyo bence bunu konuşmak aranızda tabu olmamalı aradaki heyecanı kaybetmemeye çalışın.Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Erkekle kadını çift yapan şey cinselliktir sonuçta. Cinselliğin kötü gitmesi evliliği de kötü etkiler.Sadece cinsel hayatta boşanmaya sebep olur mu ya???
Tartışmaya bile kapalı bence bu konu katılıyorum sanaErkekle kadını çift yapan şey cinselliktir sonuçta. Cinselliğin kötü gitmesi evliliği de kötü etkiler.
Ben evliliğimizin ilk yılında çok çekingendim ama cinsel açıdan da mutsuzdum tabi ne orgazm olabiliyodum ne başka bişey sonra eşim farkedince konuşmaya başladık ne zamanki konuşur olduk bu konuları evlilik hayatımızda güzelleşti yani tecrübeyle sabit iyi cinsellik eşittir mutlu evlilikEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Net öyle net eşimle ne kavgalar ettik zamanında kendi tatmin olup bende öyleyim sanıyo bi iki kere mutsuz olduğumu görünce onunda morali bozuldu sonra sorar oldu da direkten döndük bizde belli edin yani orgazm olamıyosanızTaklit yapan kadınlar ömür boyu yatakta mutsuz olmaya mahkumdur. Her zaman orgazm olunulcak ve bunu başarısız bulucak bı durum yok insan olarak her şey psikolojiyle hormonlarla ilgili. Kocaniz ilk aşamada buna uzulurse zaten teselli edersiniz ona yol gostericek önerilerde bulunursunuz. Yatakta bile yalan soyleyen karı kocalar günlük hayatta iletişim kurabiliyo mu cidden?
Kadınların biraz ne istediğini belli etmesi lazım yoksa öyle geçiştiriliyo gidiyo sorun olduğu patlama aşamasına gelince dank ediyo kafayaben de aynı dertten muzdariptim önceden,
konuşmaya da çekiniyodum baktım böyle olmayacak bi cesaret konuştum evliliğimiz canlandı resmen. Evlilikte bunları konuşmaya çekinmemek lazmmış keşke daha önce konuşsaydım demiştim
Aynen öyle sonra bi bakıyosun mutlu değilsin niye çünkü hep geçiştirmişsin kendini bence eşler içinde karısının mutluluğu önemlidir ama işte konuşmaktan çekiniyo çoğu kişiKadınların biraz ne istediğini belli etmesi lazım yoksa öyle geçiştiriliyo gidiyo sorun olduğu patlama aşamasına gelince dank ediyo kafaya
Ben çok uzun süre taklit yaptım sonra konuşmaya karar verdim ama adam bunca zaman kandırdın mı beni diyecek diye de çok korktum. En sonunda göze aldım her şeyi sonuçta kandırmak amaçlı değil onu kırmamak için öyle yaptım. Düzgün bi dille incitmeden ifade ettim kendimi dediğim ilk başta aynı düşündüğüm tepkiyi verdi ama sonrasında beraber çözüm bulduk şimdi taklit yapmama gerek kalmıyor çünkü orgazm olabiliyorum. Benim gibi uzun süre taklit yapıpta şimdi nasıl söylicem diye düşünenler varsa benden cesaret alsın asla aşılamayacak bişey değil.Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz