Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk evliliğim cinsel hayatımız olmadığı için bitti eşimle ev arkadaşı gibi yaşadıktan sonra ne anlamı kaldı ki evli olmanın.Sadece cinsel hayatta boşanmaya sebep olur mu ya???
neden yoktu ki neyi yanlış yaptınız da ya da yapmadınız da böyle oldu ? yani tavsiyeniz var mı?İlk evliliğim cinsel hayatımız olmadığı için bitti eşimle ev arkadaşı gibi yaşadıktan sonra ne anlamı kaldı ki evli olmanın.
Benim yıllardır böyle insana bisüre sonra kendini değersiz hissettiriyo. Umudu kestim ben artık.Yeni evlilerde bu durumlar normal ama yıllardır süren evlilikte kadın zevk almıyosa ciddi sıkıntı var demektir.
Aynısı benim başıma geldi söylemektense taklit yapıldığını anlaması daha kırıcı oluyo en iyisi en baştan konuşup halletmek.Bende aynıyım canım biraz canımda sıkılıyo bu duruma çünkü ben zevk alamayınca çok birlikte olasımda gelmiyo kocamla ama öyle arkadaş gibide olmaz iki arada bi derede yani
Bence konuş açık açık çünkü nasıl alışırsa öyle giderHiç orgazm olmadım şimdiye kadar. 6 buçuk yıllık evliyim. Evet (her zaman olmasa da) zevk alıyorum, istiyorum ama olmadı hiç boşalmadım.
Bende senin gibi çok uzun süre aynı şeyi yaptım ve konuşmaktan da çekindim. Meğer zaten alıyomuş dayanamayıp o söyledi bana taklit yapmana gerek yok anlıyorum ben diye şok oldumEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Benim eşim çok düşünmez bu konuda ben bi beklenti içindeyim ama farkında değil gibi doğal olarak soğuttu benide açıkcasıBen o konuda eşimden yana çok şanslıyım çok da mutlu bi evliliğimiz var oyüzden cinsel hayat önemli kesinliklee
Evet psikolojik olabiliyo benim de öyle çok stresli zamanlarımda veya depresif hissettiğim zamanlar seks hayatıma yansıyo direk.Ben eşimle gayet uyumluyum cinsel anlamda ama orgazm olamıyorum bi türlü eşimde biliyo bunu. Jinekoloğa gittim bende problemi anlamak için psikolojik olabileceğini söyledi.
Ön sevişmeyi uzun tutmak lazım bunun haricinde masaj da çok işe yarıyo hem bedeni hem psikolojiyi rahatlattığı için denedim onayladım :)Ben eşimle gayet uyumluyum cinsel anlamda ama orgazm olamıyorum bi türlü eşimde biliyo bunu. Jinekoloğa gittim bende problemi anlamak için psikolojik olabileceğini söyledi.
Bende düşünüyodum artık acaba benim mi beklentilerim çok ütopik diye aslında değilmiş.Meğer aynı dertten muzdarip ne kadar çok insan varmış ben de hep kendimde bi eksiklik arardım.
Bizim çocuklar olduktan sonra kötüye gitmeye başladı eskiden yine ara sıra bişeyler oluyodu şimdi çok çok azaldı üzülüyorum baya bu durumaMeğer aynı dertten muzdarip ne kadar çok insan varmış ben de hep kendimde bi eksiklik arardım.
Evet bunu bana jinekoloğum da söylemişti.Kızlar yumurtlama döneminde daha kolaylaşıyor orgazm olmak