- 1 Şubat 2020
- 145
- 67
- 31
Ben de orgazm olamıyodum bir iki şey denedik çok iyi geldi cinsel hayatımız canlandı bir sürü şey var piyasada deneyin kızlarBen eşimle gayet uyumluyum cinsel anlamda ama orgazm olamıyorum bi türlü eşimde biliyo bunu. Jinekoloğa gittim bende problemi anlamak için psikolojik olabileceğini söyledi.
Bence konuşmayıp kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın cincellik beraber zevk aldıkça güzel.Bizde de öyle olsun bitsinegetiriyoruz eşim de ne kadar zevk alıyodur bilmiyorum. sankibizde evliliğin getirdiği bi zorunluluk gibi oldu seks.
Mutlu cinsellik eşler arasındaki ilişkiyi de güçlendiriyo aradaki bağı da arttırıyo.Bence konuşmayıp kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın cincellik beraber zevk aldıkça güzel.
Zaman zaman her kadın bu problemi yaşar önemli olan kendini yetersiz hissetmemek eşlerle karışıklı çözümler bulunur her şey yoluna girer.Bende aynıyım canım biraz canımda sıkılıyo bu duruma çünkü ben zevk alamayınca çok birlikte olasımda gelmiyo kocamla ama öyle arkadaş gibide olmaz iki arada bi derede yani
İlişki esnasında klitorisi uyarmak da orgazmı kolaylaştırıyoKızlar yumurtlama döneminde daha kolaylaşıyor orgazm olmak
Bizim bu konuda çok tartışmamız oluyo o da böyle olunca kendini kötü hissetmeye başladı aslında aramıza duvar örmese birlikte bişeyler denesek daha güzel olcak ama bilmiyorum..Ben de orgazm olamıyodum bir iki şey denedik çok iyi geldi cinsel hayatımız canlandı bir sürü şey var piyasada deneyin kızlar
Al birini vur ötekine benimkide öyle 2 yıllık evliyiz ama adam öyle saldı ki kendini sanki 22 yıl olmuş gibi şöyle heyecanlansa keşke evliliğimizBen eşimi çekici bulmadığım için hissizleşiyorum hiç bakmıyo kendine rahatsız oluyorum bu durumdan çaktırmadan belli etmeye çalışıyorum ama yok.. hiç anlamıyo üzmemek için açık açık söyleyemiyorum da.
Bi de kadınlara derler bakımsız vs diye gece süsleniyorum hazırlanıyorum adam eşofmanıyla giriyor yatağa benim de hevesim kaçıyo bunun için mi uğraşıyorum diye aramızda heyecan falan kalmadı.Al birini vur ötekine benimkide öyle 2 yıllık evliyiz ama adam öyle saldı ki kendini sanki 22 yıl olmuş gibi şöyle heyecanlansa keşke evliliğimiz
Farklı pozisyonlar deneyerek kendine uygun pozisyonu bulunca işler çok kolaylaşıyorBen eşimle gayet uyumluyum cinsel anlamda ama orgazm olamıyorum bi türlü eşimde biliyo bunu. Jinekoloğa gittim bende problemi anlamak için psikolojik olabileceğini söyledi.
Evet ritmi de kendin ayarlayınca tadından yenmezFarklı pozisyonlar deneyerek kendine uygun pozisyonu bulunca işler çok kolaylaşıyor
Ben eskiden çok takıntılı bi insandım oldu mu olacak mı vs.. sonra bu huyumu yendim her şey beyinde bitiyo bu gibi düşüncelere kapılmadan olayın akışına bırakınca kendini gerisi kendiliğinden geldi.Ben eşimle gayet uyumluyum cinsel anlamda ama orgazm olamıyorum bi türlü eşimde biliyo bunu. Jinekoloğa gittim bende problemi anlamak için psikolojik olabileceğini söyledi.
Bu hataya bende uzun süre düştüm olmayacağını anlayınca konuştum çok da işe yaradı.Bende senin gibi çok uzun süre aynı şeyi yaptım ve konuşmaktan da çekindim. Meğer zaten alıyomuş dayanamayıp o söyledi bana taklit yapmana gerek yok anlıyorum ben diye şok oldum
Bence erkekler imadan anlamıyor,açıkça konuşmadan ir yere varmanız imkansızBen eşimi çekici bulmadığım için hissizleşiyorum hiç bakmıyo kendine rahatsız oluyorum bu durumdan çaktırmadan belli etmeye çalışıyorum ama yok.. hiç anlamıyo üzmemek için açık açık söyleyemiyorum da.
Evet en önemlisi bu, konuşmadan bir yere varılmıyorKesinlikle ayıp günah diye bu konuları konuşmaktan kaçınmamak gerekiyo.