Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
benim eşimde öyleydi resmen adama gıcık olmaya başlamıştım ön sevişme falan hiç yoktu bende zevk almıyodum oldu bittiye gelince. Baktım ben bişey demezsem böyle gidecek yönlendirmeye başladım büyük oranda çözdük şimdi

aynen öyle ön sevişme çok önemli ama erkeklerin çoğu bunu hep es geçiyo

Orgazm olmanın yolları var canım deneye deneye öğreniceksin valla kocadan utanmak konuşamamak falan kalmamalı bence bi ömür geçiriceksin daha konuşamıyosun bile yok olmaz valla
Evlilikte sekste ayıp diye bişey yok bence konuşmaya çekinmemek lazım zaten bu iş böyle olur karşılıklı beklentileri nelerden hoşlandığınızı konuşmazsanız nasıl olacak ki başka türlü?

Canım orgazm olamıyosan demek ki eksik kalan bişey var bunu birlikte tamamlamanız lazım cinsellik konuşmak ayıp değil bu konudan çekinmemelisin

ben de bazen taklit yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kendime de üzülüyorum ben neden olamıyorum diye bunu düşünmekten o esnada olaya da pek odaklanamıyorum zaten :/
Taklit yapmana gerek yok ki sonuçta her zaman orgazm olunacak diye bişey yok günlük hayatın stresi bile bunu çok etkiliyo sen ne kadar bu konuyu takarsan kafana o kadar zorlaşır

kızlar bende de çok zor orgazm olma problemi vardı Okeyin nirvana prezervatifini kullanmaya başladık biz hem afrodizyak etkili hem de kabartmalı olduğu için çok işe yarıyo bence deneyin harika bişey seksi başka boyuta taşıdı resmen

evet her kadın bunu defalarca yaşamıştır her seferinde olacak diye bişey yok sonuçta birbinize daha çok zaman ayırın cinsellikten beklentilerinizi konuşun çözülmeyecek bişey değil

Mutlu bi evliliğin sırrı büyük oranda mutlu bi cinsellikten geçiyo öbür türlü evlilik sıkıcı monoton olmaya başlıyo bence bunu konuşmak aranızda tabu olmamalı aradaki heyecanı kaybetmemeye çalışın.

Ben evliliğimizin ilk yılında çok çekingendim ama cinsel açıdan da mutsuzdum tabi ne orgazm olabiliyodum ne başka bişey sonra eşim farkedince konuşmaya başladık ne zamanki konuşur olduk bu konuları evlilik hayatımızda güzelleşti yani tecrübeyle sabit iyi cinsellik eşittir mutlu evlilik

Bence orgazm hala bi tabu toplumda. erkek fazla kendine odaklı kadınının mutsuzluğundan bi haber

Orgazmı ben aşırı kafaya takar oldum son zamanlarda. Şimdi burayı okuyunca bi tarafım rahatladı bi tarafım bu sorunu aşamıyo kadınlara bak çoğu çözmüş işi diyo..

Net öyle net eşimle ne kavgalar ettik zamanında kendi tatmin olup bende öyleyim sanıyo bi iki kere mutsuz olduğumu görünce onunda morali bozuldu sonra sorar oldu da direkten döndük bizde belli edin yani orgazm olamıyosanız

Kadınların biraz ne istediğini belli etmesi lazım yoksa öyle geçiştiriliyo gidiyo sorun olduğu patlama aşamasına gelince dank ediyo kafaya

Kadınların biraz ne istediğini belli etmesi lazım yoksa öyle geçiştiriliyo gidiyo sorun olduğu patlama aşamasına gelince dank ediyo kafaya
Aynen öyle sonra bi bakıyosun mutlu değilsin niye çünkü hep geçiştirmişsin kendini bence eşler içinde karısının mutluluğu önemlidir ama işte konuşmaktan çekiniyo çoğu kişi

Ben çok uzun süre taklit yaptım sonra konuşmaya karar verdim ama adam bunca zaman kandırdın mı beni diyecek diye de çok korktum. En sonunda göze aldım her şeyi sonuçta kandırmak amaçlı değil onu kırmamak için öyle yaptım. Düzgün bi dille incitmeden ifade ettim kendimi dediğim ilk başta aynı düşündüğüm tepkiyi verdi ama sonrasında beraber çözüm bulduk şimdi taklit yapmama gerek kalmıyor çünkü orgazm olabiliyorum. Benim gibi uzun süre taklit yapıpta şimdi nasıl söylicem diye düşünenler varsa benden cesaret alsın asla aşılamayacak bişey değil.

Ben o konuda eşimden yana çok şanslıyım çok da mutlu bi evliliğimiz var oyüzden cinsel hayat önemli kesinliklee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…