Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
aynen öyle ön sevişme çok önemli ama erkeklerin çoğu bunu hep es geçiyo
Aslında ön sevişme, bence erkeklere daha çok zevk veriyor. Nelerden hoşlandığına dikkat edip o noktadan yürürseniz es geçeceğini zannetmiyorum. Ama karşılıklı ten uyumu da çok önemli yani eş bu durumu oldu bittiye getirmek istiyorsa ne desek boş malesef.

ben de bazen taklit yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kendime de üzülüyorum ben neden olamıyorum diye bunu düşünmekten o esnada olaya da pek odaklanamıyorum zaten :/
Zamanla birbirinizin bedenini tanıdıkça daha iyi olur her şey birbirinize karşı açık olun.

İlişkiyi canlı tutan şey iki tarafın da mutlu olduğu bi seks hayatıdır öbür türlü ilişki de zarar görüyo. :KK30:

Eğer sürekli taklit yapmak zorunda kalıyorsan zaten sıkıntı var demektir canım Konuşmanız lazım . Taklitle falan olmaz yani
Yeni evlilerde bu durumlar normal ama yıllardır süren evlilikte kadın zevk almıyosa ciddi sıkıntı var demektir.

Taklit nasil yaoiyorsunuz? Ciglik falan mi atiyorsunuz anlamadim ben :KK64:

Orgazmı ben aşırı kafaya takar oldum son zamanlarda. Şimdi burayı okuyunca bi tarafım rahatladı bi tarafım bu sorunu aşamıyo kadınlara bak çoğu çözmüş işi diyo.. :işsiz:
Deneme yanılma ile çözülebilecek bişey bence olmayacak diye şartlamayın kendinizi.

Hiç bi çözüm bulamayanlar eşleriyle beraber yardım almalı bence bence iki taraf içinde faydalı olur. :KK36:

Ben taklit edenlerin esleri nasil anlamiyor bunu anlamiyorum
Biraz karisik bi cumle oldu ama gercek orgazmda kadindaki o an olusan fiziksel tepkiler var yani bu kadar yazabildim anlayan anlar zaten taklitte bunlar olmaz esi anlmasi lazim. Ha anca umrunda degildir karisinin orgazm olup olmadgi umursaamaz belki o ayri ama .

X