- 4 Şubat 2019
- 3.852
- 8.597
Bence evetSadece cinsel hayatta boşanmaya sebep olur mu ya???
Maalesef oluyor, yakın çevremde yok ama tanıdıklarımdan duyduklarım var. Çoğu aldatmaya oradan da boşanmaya gidiyor.Sadece cinsel hayatta boşanmaya sebep olur mu ya???
Valla olur bence insan heyecan ister zevk almak ister yani bi noktadan sonra sevişmede bitiyosa mutlu etmiyosa evlilikde sıkıcılaşır yaniSadece cinsel hayatta boşanmaya sebep olur mu ya???
Katılıyorum bende buna düzenli cinsel hayat evliliği hayatta tutar kesinlikleValla olur bence insan heyecan ister zevk almak ister yani bi noktadan sonra sevişmede bitiyosa mutlu etmiyosa evlilikde sıkıcılaşır yani
İsteksizlik için gittim ama orgazm konusunda yardımcı olabilir mi bilmiyorumKadın doğum uzmanına giden oldumu orgazm olamamakla ilgili
Ne yaptı isteksizlik için ilaç verdi miİsteksizlik için gittim ama orgazm konusunda yardımcı olabilir mi bilmiyorum
Araştırayım bi bende bende olduğunu düşünüyorum g noktam tam uyarılmayı da olabilirÖnce terapi önerdi, ben sorunun bende olduğuna emin olduğumu söyleyince afrodizyak etkili gıdalar tüketmemi önerdi ve lady vigor isimli bir ilaç önerdi ama maalesef türkiyede satışı durdurulmuş. Geçenlerde burada lady prelox isimli bir ilaç gıda takviyesi duydum işlevi aynı görünüyor benim bulamadığım hapla, bir araştırın isterseniz
"Taklit yaptığımı anladı mı" mı???
Sanırım padişahla evlisiniz. Egosu tatmin olmayınca kellenizi mi alıyor?
Hanımefendi herif beceriksizse onun kabahati! Hala neden pohpohluyorsunuz şu bamyaları!
Ne kadar ayıp yaptığınız yorum sen kendi bamyanı pohpohlayamayabilirsin başkasının bamyasina karışma fikrin yoksa zikrinden olmasın
ben daha çok ölü taklidi yapıyom benim herifte erken boşalma sorunu varda
Etkilemez olurmu bununla ilgili buraya konu bile açtım erken boşalma olduğu için eşim ses etme dokunma şöyle yapma böyle yapma diye diye ölü taklidine yönlendirdiSeni etkiliyor galiba bu durum
bizmi çok garip bir çiftiz acaba ya
ne boşalma ne bilmem ne hiçbirşeyi sorun etmiyoruz
Etkilemez olurmu bununla ilgili buraya konu bile açtım erken boşalma olduğu için eşim ses etme dokunma şöyle yapma böyle yapma diye diye ölü taklidine yönlendirdi
Cinsel hayatın kötü olduğu evlilik mi olur ya temeli bence cinsellik ve sevgidir yani en önemliside cinsel iletişimin iyi olması mutlu evlilik böyle olur bana göreSadece cinsel hayatta boşanmaya sebep olur mu ya???
Çok haklısın evlilik birbirine yabancı( 1. Derece kan bağı olmayan) bir erkek ile bir kadının dini örfi ve hukuki olarak nikah akdi ile hayatların birleştirmesidir. İki temele dayanır 1.si erkete ve kadında bulunan şehvet hissini gidermek 2.si ise soyun devamını saglamaktır. Buda ancak saygı ve sevgi temeli üzerine kurulur.Cinsel hayatın kötü olduğu evlilik mi olur ya temeli bence cinsellik ve sevgidir yani en önemliside cinsel iletişimin iyi olması mutlu evlilik böyle olur bana göre
Konuşmakla iyi yapmışsın bak hafiflemişsin sende ne güzel canım :)Konuştum , çok da rahatladım gerçekten daha çok dikkat edicem sen de açık ol bana karşı taklit falan yapma bi daha dedi anlamış zatenama o da o an soramamış böyle konularda daha dürüst olmak lazım cidden hafifledim sanki konuştuktan sonra
Orgazm olmanın yolları var canım deneye deneye öğreniceksin valla kocadan utanmak konuşamamak falan kalmamalı bence bi ömür geçiriceksin daha konuşamıyosun bile yok olmaz vallaEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Valla ben orgazm konusuna bukadar takılmıyorumEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz