Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Es de isi bilicek biraz karısının da zevkini önemsicek ya cogu erkek kendini dusunuyo once halbuki kadını mutlu etse once daha iyi bi iliski olucak cok evlilik bu bencillikten bitiyo bence :KK12:

Es de isi bilicek biraz karısının da zevkini önemsicek ya cogu erkek kendini dusunuyo once halbuki kadını mutlu etse once daha iyi bi iliski olucak cok evlilik bu bencillikten bitiyo bence :KK12:
Bencede cinsel hayattaki bencillik çok fena bişey

karşılıklı haz almak varken bi taraf hep kendinden feragat ediyo sanki...

Konuştum , çok da rahatladım gerçekten daha çok dikkat edicem sen de açık ol bana karşı taklit falan yapma bi daha dedi anlamış zaten 😅 ama o da o an soramamış böyle konularda daha dürüst olmak lazım cidden hafifledim sanki konuştuktan sonra 🥰🥰🥰
İyi bari konuşup rahatlamış konuyu açan kişi :halay:
herkes konuşsun eşiyle böyle şeyleri artık çekingenlikmi aldı bu konularda allah aşkına cinsel mutluluk eşittik mutlu evlilik:KK60:

Bi yolunu bul kendini hazırla konuş bence canım.. ben de nasıl konuşcam bilemiyodum ama eşin sonuçta evliliğin her alanında mutlu olmak gerekiyomus ben şimdi sanki yeniden evlenmişim gibi heyecanlıyım 😊🙏🏻🙏🏻
ben de aynı dertten muzdariptim önceden,
konuşmaya da çekiniyodum baktım böyle olmayacak bi cesaret konuştum evliliğimiz canlandı resmen. Evlilikte bunları konuşmaya çekinmemek lazmmış keşke daha önce konuşsaydım demiştim

Çok haklısın evlilik birbirine yabancı( 1. Derece kan bağı olmayan) bir erkek ile bir kadının dini örfi ve hukuki olarak nikah akdi ile hayatların birleştirmesidir. İki temele dayanır 1.si erkete ve kadında bulunan şehvet hissini gidermek 2.si ise soyun devamını saglamaktır. Buda ancak saygı ve sevgi temeli üzerine kurulur.
Ben bekarım ve size bir sorum olacak . Cinselliğin evliliğe nasıl bir faydası var yani cinsel hayatınız iyi olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor merak ediyorum. Mesela hareketler mi değişiyor gibi gibi

Ben bekarım ve size bir sorum olacak . Cinselliğin evliliğe nasıl bir faydası var yani cinsel hayatınız iyi olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor merak ediyorum. Mesela hareketler mi değişiyor gibi gibi
Ben 13 yillık evliyim. Öncelikle şunu belitmek lazım ki şehvet insana yaradan tarafindan verilen bir his olup her insanda farklı miktar ve şekilde ortaya çıkar ve bir sekilde ( ilişki maturbasyon vs) giderilmesi gerekir giderilmediğinde insanı gergin stresli agresif yapabilir buda kişişinin diğer insanlara karşı davranışlarını olumsuz etkiler. Bu durum aynı çatı altında hayatı paylaşan evli iki kişiyi daha çok etkiler ve şehvet giderilmediğinde aralarındaki muhabbette azalır birbirlerine karşı en ufak bir durum bile büyütülerek göze batabilir.

Ben 13 yillık evliyim. Öncelikle şunu belitmek lazım ki şehvet insana yaradan tarafindan verilen bir his olup her insanda farklı miktar ve şekilde ortaya çıkar ve bir sekilde ( ilişki maturbasyon vs) giderilmesi gerekir giderilmediğinde insanı gergin stresli agresif yapabilir buda kişişinin diğer insanlara karşı davranışlarını olumsuz etkiler. Bu durum aynı çatı altında hayatı paylaşan evli iki kişiyi daha çok etkiler ve şehvet giderilmediğinde aralarındaki muhabbette azalır birbirlerine karşı en ufak bir durum bile büyütülerek göze batabilir.
Ooovvv yani cinsellik evliliğin temel taşlarından birisi 😯

ben de aynı dertten muzdariptim önceden,
konuşmaya da çekiniyodum baktım böyle olmayacak bi cesaret konuştum evliliğimiz canlandı resmen. Evlilikte bunları konuşmaya çekinmemek lazmmış keşke daha önce konuşsaydım demiştim
evet doğru söylüyosun her şeyin başı iletişim sonuçta evliliğin büyük bi kısmını da seks oluşturuyo geçiştirmemek lazım

Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
ben de bazen taklit yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kendime de üzülüyorum ben neden olamıyorum diye bunu düşünmekten o esnada olaya da pek odaklanamıyorum zaten :/

ben de bazen taklit yapıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kendime de üzülüyorum ben neden olamıyorum diye bunu düşünmekten o esnada olaya da pek odaklanamıyorum zaten :/
canım psikoloji bu işte çok önemli ne kadar kafana takarsan o kadar zorlaşır bu kadar dert edeceğine beraber çözüm aramayı denemelisin

bunda utanılacak bişey yok seks sonuçta hayatın bi parçası taklit yapıp kendinizi mutsuz etmektense eşinize açılın emin olun yoluna girerr

Benim evliliğimde cinsel hayatımda epey monotonlaşmıştı bi süredir. eşimi kırmadan bu konuyu açtım şimdi beraber başka şeyler deniyoruz resmen yeni evlenmiş gibiyiz heyecanımız geri geldi günlük hayata da yansıyo bu farklı şeyler denemekten çekinmeyin 😊

Benim evliliğimde cinsel hayatımda epey monotonlaşmıştı bi süredir. eşimi kırmadan bu konuyu açtım şimdi beraber başka şeyler deniyoruz resmen yeni evlenmiş gibiyiz heyecanımız geri geldi günlük hayata da yansıyo bu farklı şeyler denemekten çekinmeyin 😊
aynen öyle bende uzun süre konuşmaktan kaçındım bu seferde isteksizlik yaşamaya başladım doğal olarak aramızda bozuluyodu artık. baktım böyle olmayacak anlattım durumu şimdi yavaş yavaş daha iyiye gidiyo

Eşler birbirinde niye çekinir sebebini bulabilmiş değilim hadi ilk zamanlar makul görülenilir sonuçta bi alışma evresi görülebilir ama 8-10 senelik evlilikte her şey konuşulabilmeli buna cinsel hayatta dahil özellikle kadın rahatsız olduğunuda memnuniyetinide dile getirmeli erkekte aynı durumda dile getirmeli problemini ki birlikte problemin üzerine gidilebilsin sonuçta hepimiz insanız ve eksikliklerimiz ve yanlışlarımız da olacak mühim olan giderebilmek.

her seferinde olacak diye bişey yok tabi ki insanız sonuçta bazen olur bazen olmaz ama hiç olmuyosa tabi ki büyük bi sorun heyecan katmak için yeni şeyler denemeye açık olun bence.

X