Onu bazen ben de hissetmiyorum, bazen de cok net hıssedıyorum, uyarılma ile alakalı sanırımAynennn bende duydumm hiç yaşamayan Kadınlar varmış gerçekten ..bende de şöyle bi sıkıntı var eşimin boşldgn hiç hissetmiyorum yaaa hissediyor gibi yapıyorumonu nasıl hissedebiliriz acep
Ben orgazm olsamda hissetmiyorum olmasamdaOnu bazen ben de hissetmiyorum, bazen de cok net hıssedıyorum, uyarılma ile alakalı sanırım
Bence normal bi durum, cok takılma ona, o sıvıyı deıl de, bosalırken Bı damarın kıprdadıgını hıssedıyorum bazen de hıc olmuyor o kıpırdama ya da bana gelmıyor o his..Ben orgazm olsamda hissetmiyorum olmasamda
Nasıl hissetmiyorsun canımBen orgazm olsamda hissetmiyorum olmasamda
Sorun bende sanırım
Yani baya hissetmiyorum yaaaNasıl hissetmiyorsun canım
Tövbe tövbe aklıma birsey geldi amaHissetmeyi isterdim
Yani çokta sıvıyı hissetmiyorsun zaten orgazm oluyorsan çokta sıkıntı etmeYani baya hissetmiyorum yaaa
Bahsettiğim hal tavır hareket kasılma filan değil o sıcak sıvıyı hiç hissetmiyorum yani
Oluyorum Şükür kiYani çokta sıvıyı hissetmiyorsun zaten orgazm oluyorsan çokta sıkıntı etme
Eşin tepkisiz mi bosalıyor ki nasıl anlamiyorsun içinde ordan oraya zıplamıyor tabi kocanın tepkisinden anlarsın ancak
Bunu hisseden var mı? .d çocuk istediğim süreçte sayısız o durumu yaşayıp ama asla hissetmedim de .dYa öyle değilsıvının sıcaklığını içimde hissetmiyorumm hatta konum bile var nasıl kafaya takmışsam
Sen ondan daha sicaksin ondanYani baya hissetmiyorum yaaa
Bahsettiğim hal tavır hareket kasılma filan değil o sıcak sıvıyı hiç hissetmiyorum yani
Sen esinin sivisini mi hissetmiyorsun. Ben esininki içn yorum yaptım. Hatlar cok karisiyor acik konusun azcikYani baya hissetmiyorum yaaa
Yaşım tutmuyo abla benimİlk başta soğuk ama girince alışıyorsun
Orgazm bir kadın için çok önemlidir oluyorsa ne mutlu herzaman olacak diye birşey yok zaten taklit yapma yeterOluyorum Şükür ki
Yani olmadığı zamanlarda oluyor tabi ama genelde oluyor
Aleyküm selamSelamun aleyküm bana hep cinsel konulardan bildirim geliyor sebebi neydi ki .d
Valla gayet gercekYa şu foşur foşur boşalma gerçek mi değil mi hala emin değilim benden olmadığı kesin ama org. Olduğuma eminimyoksa yalanci libidomuy ben kaç para ulan bu foşur foşur
Biz bunları anlattik kupaylam anlattık kalemlen anlattık masaylan anlattık aytenle anlattık yeter yaSen ondan daha sicaksin ondan