Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Yeterince uyarilmiyor musunuz

Eski sevgilimde numara yaptigim olurdu bitsin diye. Ama sonra hem tecrübe kazandım hem nelerden hoşlandığımi keşfettim. Seks sırasında önceliğim kendim oluyor. Önce ben

Bu problem bı cok kadında varmıs maalesef, hıc orgazm olmadan cocuk doguran, ya da olduğunu anlamadan o sekilde uzun yıllar evlilik sürdüren, hıc orgazm olmadan ölen bi cok kadın varmıs, bi doktorun sayfasında okumustum..

Çok garip aslında.. haberdar bile olmamak.

Aynennn bende duydumm hiç yaşamayan Kadınlar varmış gerçekten ..bende de şöyle bi sıkıntı var eşimin boşldgn hiç hissetmiyorum yaaa hissediyor gibi yapıyorum onu nasıl hissedebiliriz acep

Aynennn bende duydumm hiç yaşamayan Kadınlar varmış gerçekten ..bende de şöyle bi sıkıntı var eşimin boşldgn hiç hissetmiyorum yaaa hissediyor gibi yapıyorum onu nasıl hissedebiliriz acep
Eşin tepkisiz mi bosalıyor ki nasıl anlamiyorsun içinde ordan oraya zıplamıyor tabi kocanın tepkisinden anlarsın ancak

Eşin tepkisiz mi bosalıyor ki nasıl anlamiyorsun içinde ordan oraya zıplamıyor tabi kocanın tepkisinden anlarsın ancak
Ya öyle değil sıvının sıcaklığını içimde hissetmiyorumm hatta konum bile var nasıl kafaya takmışsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…