- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
Neymiş ya isim bulma konusu falan mi ama ne alaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neymiş ya isim bulma konusu falan mi ama ne alaka
Yeterince uyarilmiyor musunuzŞimdiye kadar bişeyler hissettiğim bir yada ikidir. Bende bu problemi bi tek ben yaşıyorum sanıyordum.. hiç bişi hissetmememin nedeni nedir acaba. Eşime söylediğimde , o filmlerdeki gibi hiç bi zaman olamaz bekleme diyor. Anlamadım bende napcağımı ilşkiye girmek bile istemiyorm artık.kendmi kötü hissediyorum
Eski sevgilimde numara yaptigim olurdu bitsin diye. Ama sonra hem tecrübe kazandım hem nelerden hoşlandığımi keşfettim. Seks sırasında önceliğim kendim oluyor. Önce benEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Bu problem bı cok kadında varmıs maalesef, hıc orgazm olmadan cocuk doguran, ya da olduğunu anlamadan o sekilde uzun yıllar evlilik sürdüren, hıc orgazm olmadan ölen bi cok kadın varmıs, bi doktorun sayfasında okumustum..Şimdiye kadar bişeyler hissettiğim bir yada ikidir. Bende bu problemi bi tek ben yaşıyorum sanıyordum.. hiç bişi hissetmememin nedeni nedir acaba. Eşime söylediğimde , o filmlerdeki gibi hiç bi zaman olamaz bekleme diyor. Anlamadım bende napcağımı ilşkiye girmek bile istemiyorm artık.kendmi kötü hissediyorum
Bana mı dedin canımİnci ?
Çok garip aslında.. haberdar bile olmamak.Bu problem bı cok kadında varmıs maalesef, hıc orgazm olmadan cocuk doguran, ya da olduğunu anlamadan o sekilde uzun yıllar evlilik sürdüren, hıc orgazm olmadan ölen bi cok kadın varmıs, bi doktorun sayfasında okumustum..
Napıyorsunuz gene acaba
Aynennn bende duydumm hiç yaşamayan Kadınlar varmış gerçekten ..bende de şöyle bi sıkıntı var eşimin boşldgn hiç hissetmiyorum yaaa hissediyor gibi yapıyorum onu nasıl hissedebiliriz acepBu problem bı cok kadında varmıs maalesef, hıc orgazm olmadan cocuk doguran, ya da olduğunu anlamadan o sekilde uzun yıllar evlilik sürdüren, hıc orgazm olmadan ölen bi cok kadın varmıs, bi doktorun sayfasında okumustum..
Biliyor sandım herkes bilmiyormuşNapıyorsunuz gene acaba
tamam bende bşy kaçırdım sandımYa öfff yaaa yok canım konıyla uzaktan yakından alakan yok. Gerçi kimse bilmiyormuş
Eşin tepkisiz mi bosalıyor ki nasıl anlamiyorsun içinde ordan oraya zıplamıyor tabi kocanın tepkisinden anlarsın ancakAynennn bende duydumm hiç yaşamayan Kadınlar varmış gerçekten ..bende de şöyle bi sıkıntı var eşimin boşldgn hiç hissetmiyorum yaaa hissediyor gibi yapıyorum onu nasıl hissedebiliriz acep
Mecbur açıklicanBiliyor sandım herkes bilmiyormuş
Ya öyle değil sıvının sıcaklığını içimde hissetmiyorumm hatta konum bile var nasıl kafaya takmışsamEşin tepkisiz mi bosalıyor ki nasıl anlamiyorsun içinde ordan oraya zıplamıyor tabi kocanın tepkisinden anlarsın ancak
İncili don işteMecbur açıklican
Sen daha sıcaksındır doğal olarak nasıl hissedesin soba mübarek bizimkiler anca kalkınca geri geliyor onu anlarsın içinde fışkırmasını da hissetmek bilemedimYa öyle değil sıvının sıcaklığını içimde hissetmiyorumm hatta konum bile var nasıl kafaya takmışsam
Ben bilmiyom geneİncili don işte
Hissetmeyi isterdimSen daha sıcaksındır doğal olarak nasıl hissedesin soba mübarek bizimkiler anca kalkınca geri geliyor onu anlarsın içinde fışkırmasını da hissetmek bilemedim