Galiba boşanmak istiyorum

İkimizde polisiz

Bütün bu igrencliklerden sonra daha napayım diye mi soruyorsun ? Dört bin maaşın varmış ,boşan , kendine ait sakin bir dünya kur .. sana o.rospu diyen bir adamın koynuna girerken miden rahatsız olmayacaksa da sorun yok ..

Düzelir mi diye beklemekteym pişman olup deli gibi agliyor beni birakma bir daha demeyecegm diye kendi kendime öğüt vermeye kalkiyorum canı sıkkındır bunalmistir beni sevdiğinden ve asla vazgeçemeyecgnden eminim ne zaman ayrılik desem gözleri dolar eşim çok kiskanc sigara icenleri kendi hayal dünyasında iyi bir kadin olarak gormediği için bende görünce adamda devreler yaniyor

İcmemi istemediği için sinirleniyor

Umarım düzelir :S sen affedeceksin sanırım

Ruh hastasimidir nedir ?ne demek sigara icenleri kendi hayal dunyasin da iyi kadin gormemesi..acilen ruh halini duzeltsin.saka gibi:)) hani bu sigara insan sagligina zararli bir meret dir. Kotu kadin olgusunu nasil basarabilmis..

Son düzenleme:
Tedavi olsun bence

Marttan bu yana cok bile dayanmissin, dul kalmak el oglunun hakaretlerini cekmekten daha kotu olamaz. O laf bana edilse yedirirm valla adama. Bu yalniz kalma korkusu bana tuhaf geliyor mis gibi isin var kimseye muhtac degilsin bas tekmeyi kendi derdine yansin

“Yaaaa cnm evliliğin ilk dönemleri olur öyle seyler.s .s” diyemeyeceğim kusura bakmayın. Bu evli olmadığımdan değil, sigara içtiniz diye evdeki eşyaları kırıp size hakaret eden adam iki gün sonra yine kontrolden çıkarsa sizin bir yerlerinizi kırar. Hakaretleri söylemiyorum bile. Namusu dediği insana hakaret eden insandan hayır gelmez. Ama tabii siz affedeceksiniz boşuna yazıyorum şu an da İşte belki bir ümit.

Saygısız bir insan olmanın evliliğin ilk dönemleriyle ilgisi yoktur.Düzelebilen bişey de değildir.Yaşın çok genç.Mesleğin de güzel.Bırak gitsin o yaptığı saygısızlığı yutacak biri varsa onunla olsun.

Karşı bloğumda bir karı koca vardı.Onlarında ikisi de polis.Kadın 20 senenin ardından en son ağzı burnu dağılarak boşandı.Meğer yıllardır aynı böyle senin gibi hakaretler eşya kırmalar saçma sapan şiddet gösterileriyle yaşarmış.Üstelik kadıncağız şiddet mağdurlarıyla ilgilenen bölümde polis.Yapma bunu kendine.Yeniden bir hayat kurmak bunlara katlanmaktan daha kolay inan.

Pes diyorum! İnsan hıç eşıne or... der mı ? Çık gıt o evden vaiiahı yazık

Ya arkadaşlar bir insan is saatini nasil azaltabilir bana bir söyler misiniz
Ben de istiyorum
Ayrıca haftada bir gün izni bile olsa kadinin evi her an çiçek gibi olmali di mi
Koca kişiside yaylanip yatmali

Ayrıl gitsin
Yaşın da genç atlatırsın emin ol
Ayrılmış biri olarak söylüyorum ben de

Ya arkadaşlar bir insan is saatini nasil azaltabilir bana bir söyler misiniz
Ben de istiyorum
Ayrıca haftada bir gün izni bile olsa kadinin evi her an çiçek gibi olmali di mi
Koca kişiside yaylanip yatmali
Allah aşkına yorma kendini yaa haftada bir gününde ne temizliği
Erkekleri alıştırmayın şöyle
Ben de çalışıorum yan gelip yatıorum çoğu zaman çünkü Yorgun'um artı sadece yorgunluk diil insan yatmak istiyo ya da gezmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…