- 8 Aralık 2017
- 6
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Immortal14028
Tabiki biliyordu bastan istemediğini dile getirseydi belki isler hic bu raddeye gelmezdiSigara yüzünden mi saçmalık evlenmeden önce bilmiyormuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki biliyordu bastan istemediğini dile getirseydi belki isler hic bu raddeye gelmezdiSigara yüzünden mi saçmalık evlenmeden önce bilmiyormuydu
İkimizde polisizI Immortal14028 canım öncelikle meslegini cok merak ettimsöyleyebilir misin sakıncası yoksa?? Haftada bir gün izin filan demissin normalde memurlar daha rahat calısır diye biliyorum
Eşinle hem evliliğin ilk dönemleri oldugundan hem de yoğun bir iş süreci sebebiyle tartıstıgınızı düşünüyorum yani bilmiyorum
:) yok olmadimKonu açıp yok olanlara hastayım
Bütün bu igrencliklerden sonra daha napayım diye mi soruyorsun ? Dört bin maaşın varmış ,boşan , kendine ait sakin bir dünya kur .. sana o.rospu diyen bir adamın koynuna girerken miden rahatsız olmayacaksa da sorun yok ..Öncelikle kendimi tanitayim memurun yaklaşık 4 bin civari maaşim var esiminde ayni sekilde, biz birbirimizi çok severek evlendik ikimizde ilk defa aşık olmusuz derdik mart ayindan beri evliyim düğünüm olali 4-5 ay olacak tayin meselelerinden düğün uzadi biraz evlendikten sonra her gün kavga etmeye basladik esimde bende çok yoğun ve stresli calisiyoruz ben vardiyali calisiyorum ev göcuyor zaten haftada bir iznim var anca düzeltiyorum sosyal hayatim sidir eşim fazlasıyla asosyal ama ben farklı şeyler yapip azda olsa hayallerimizi yasamak istiyorum bunlar herneyse denilirde keşke şuan salonun fotografini atabilsem ben sigara kullanan biriyim eşim kullanmiyor ben evde asla kullanmak isteyken içerim eve gelmeden 4-5 saat önce sakizdi sekerdi halletmeye calisirim bugünde eve geldiğimde sigara içtiğini farkedince salondaki herşeyi kurdu yerlere atti tüm fotolari yirrti bana hediye almis onu da kirdi bana etmediği küfür hakaret kalmadi ne namusunu birakti ne anami babami artik biktim çok bunladim haftada sadece 4 saat denk dusuyoruz ve hep kavga tiksindim artik kaldiramiyorum bana o... Bile dedi heemde defalarca boşanmak istiyorum ama daha 22 yasindayim ne yapabilirim ailem çok uzakta tek basima kalmak korkutuyor insanların yorumlari ve herkesin valisi değişecek kendimi toparlayamam nolur akil verin
Düzelir mi diye beklemekteym pişman olup deli gibi agliyor beni birakma bir daha demeyecegm diye kendi kendime öğüt vermeye kalkiyorum canı sıkkındır bunalmistir beni sevdiğinden ve asla vazgeçemeyecgnden eminim ne zaman ayrılik desem gözleri dolar eşim çok kiskanc sigara icenleri kendi hayal dünyasında iyi bir kadin olarak gormediği için bende görünce adamda devreler yaniyorKonunuzu okuyunca eşimin ettiği küfürler aklıma geldi. Içim sızladı.
Eşinden canının parçasından o.... kelimesini duymak yıkıyor.
Düzelecek zannediyorsun kendini kandırıyorsun düzelmiyor. Düzelmeyecek
bence sizin daha farklı sorunlarınız da var
sigara içtiğinizi zaten biliyor
ilk defamı içtinizde bu kadar celallendi
bu hakaret yenilir yutulur değil orada haklısınız ben olsam evden kovardım
ama bence bu hale gelmesinin tek nedeni her zaman içtiğiniz sigrayı içmeniz değil
Umarım düzelir :S sen affedeceksin sanırımDüzelir mi diye beklemekteym pişman olup deli gibi agliyor beni birakma bir daha demeyecegm diye kendi kendime öğüt vermeye kalkiyorum canı sıkkındır bunalmistir beni sevdiğinden ve asla vazgeçemeyecgnden eminim ne zaman ayrılik desem gözleri dolar eşim çok kiskanc sigara icenleri kendi hayal dünyasında iyi bir kadin olarak gormediği için bende görünce adamda devreler yaniyor
Tedavi olsun benceDüzelir mi diye beklemekteym pişman olup deli gibi agliyor beni birakma bir daha demeyecegm diye kendi kendime öğüt vermeye kalkiyorum canı sıkkındır bunalmistir beni sevdiğinden ve asla vazgeçemeyecgnden eminim ne zaman ayrılik desem gözleri dolar eşim çok kiskanc sigara icenleri kendi hayal dünyasında iyi bir kadin olarak gormediği için bende görünce adamda devreler yaniyor
Tahmin etmiştimmİkimizde polisiz
Ayrıl gitsinÖncelikle kendimi tanitayim memurun yaklaşık 4 bin civari maaşim var esiminde ayni sekilde, biz birbirimizi çok severek evlendik ikimizde ilk defa aşık olmusuz derdik mart ayindan beri evliyim düğünüm olali 4-5 ay olacak tayin meselelerinden düğün uzadi biraz evlendikten sonra her gün kavga etmeye basladik esimde bende çok yoğun ve stresli calisiyoruz ben vardiyali calisiyorum ev göcuyor zaten haftada bir iznim var anca düzeltiyorum sosyal hayatim sidir eşim fazlasıyla asosyal ama ben farklı şeyler yapip azda olsa hayallerimizi yasamak istiyorum bunlar herneyse denilirde keşke şuan salonun fotografini atabilsem ben sigara kullanan biriyim eşim kullanmiyor ben evde asla kullanmak isteyken içerim eve gelmeden 4-5 saat önce sakizdi sekerdi halletmeye calisirim bugünde eve geldiğimde sigara içtiğini farkedince salondaki herşeyi kurdu yerlere atti tüm fotolari yirrti bana hediye almis onu da kirdi bana etmediği küfür hakaret kalmadi ne namusunu birakti ne anami babami artik biktim çok bunladim haftada sadece 4 saat denk dusuyoruz ve hep kavga tiksindim artik kaldiramiyorum bana o... Bile dedi heemde defalarca boşanmak istiyorum ama daha 22 yasindayim ne yapabilirim ailem çok uzakta tek basima kalmak korkutuyor insanların yorumlari ve herkesin valisi değişecek kendimi toparlayamam nolur akil verin
Allah aşkına yorma kendini yaa haftada bir gününde ne temizliğiYa arkadaşlar bir insan is saatini nasil azaltabilir bana bir söyler misiniz
Ben de istiyorum
Ayrıca haftada bir gün izni bile olsa kadinin evi her an çiçek gibi olmali di mi
Koca kişiside yaylanip yatmali