• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba boşanmak istiyorum

Sebebin sadece sigara olduguna emin misiniz ? yani cok sacma geldide bana bu kadar tepki vermesi. Ilk defa icmediniz heralde

Bence iş saatlerinizi azaltın hiç sigarayı bırakmanızı istedimi acaba belkide eşinizinde sizden istedikleri vardır hediyede almış gelmiş yani, tabikide kariyerinizi bırakmayın ama biraz eve vakit ayırsanız birazda eşinize belki eşinizde stresli zamanlar yaşıyordur belki evlendiğinde evin böyle olcağını düşünmemiştir daha düzenli sizin biraz daha evinize vakit ayırıcanızı düşünmüştür yani birazda eşinizin tarafından bakın ben inat birisiyimdir ama eşime karşı bazen alttan alan taraf benim.
Kesinlikle katiliyorum konu sahibi nerdesiniz. Gamzezeyneps hakli olabilir.

Sigarayi bırakmayı deneseniz. Bir erkek icmiyorsa bayanin icmesinden nefret eder ve tiksinir cunku benim esim icmez ve yakistirmaz. Aslinda kimseye yakismaz. Bu illet kana girdimi zor biraktirir. Hem daha 22 yasindasin birakmayi denemelisin bence

Öncelikle kendimi tanitayim memurun yaklaşık 4 bin civari maaşim var esiminde ayni sekilde, biz birbirimizi çok severek evlendik ikimizde ilk defa aşık olmusuz derdik mart ayindan beri evliyim düğünüm olali 4-5 ay olacak tayin meselelerinden düğün uzadi biraz evlendikten sonra her gün kavga etmeye basladik esimde bende çok yoğun ve stresli calisiyoruz ben vardiyali calisiyorum ev göcuyor zaten haftada bir iznim var anca düzeltiyorum sosyal hayatim sidir eşim fazlasıyla asosyal ama ben farklı şeyler yapip azda olsa hayallerimizi yasamak istiyorum bunlar herneyse denilirde keşke şuan salonun fotografini atabilsem ben sigara kullanan biriyim eşim kullanmiyor ben evde asla kullanmak isteyken içerim eve gelmeden 4-5 saat önce sakizdi sekerdi halletmeye calisirim bugünde eve geldiğimde sigara içtiğini farkedince salondaki herşeyi kurdu yerlere atti tüm fotolari yirrti bana hediye almis onu da kirdi bana etmediği küfür hakaret kalmadi ne namusunu birakti ne anami babami artik biktim çok bunladim haftada sadece 4 saat denk dusuyoruz ve hep kavga tiksindim artik kaldiramiyorum bana o... Bile dedi heemde defalarca boşanmak istiyorum ama daha 22 yasindayim ne yapabilirim ailem çok uzakta tek basima kalmak korkutuyor insanların yorumlari ve herkesin valisi değişecek kendimi toparlayamam nolur akil verin
Siz galiba bosanmak istiyorsunuz,ben artik gercekten bosanmak istiyorum. Aynen sizin gibi memurdum,sizin yasinizdaydim. Evliligim kotu basladi ve kotu devam etti. Birkisi yedisinde ne ise yetmisindede odur:( onca yil gecti ne esim nede ben degistim. Helede sana o....u diyen birde ailene kufreden biri asla degismez. Birde o sahiplenme duygusuyla benimdir,ayrilamaz duygusu yerlestimi Allah kolaylik versin. Yillarca benim gibi cekersin. Ara ara duzelsede iliskiniz,kavgali zamanlarinizda ellili yaslara gelsenizde aklinizda benim gibi hep bosanma istegi olacak ve neden daha gencken bosanmadim diye pismanlik duyacaksin benim gibi cok cok sevsenizde:( otuz yillik tecrubeyle sabittir:(

Siz galiba bosanmak istiyorsunuz,ben artik gercekten bosanmak istiyorum. Aynen sizin gibi memurdum,sizin yasinizdaydim. Evliligim kotu basladi ve kotu devam etti. Birkisi yedisinde ne ise yetmisindede odur:KK43: onca yil gecti ne esim nede ben degistim. Helede sana o....u diyen birde ailene kufreden biri asla degismez. Birde o sahiplenme duygusuyla benimdir,ayrilamaz duygusu yerlestimi Allah kolaylik versin. Yillarca benim gibi cekersin. Ara ara duzelsede iliskiniz,kavgali zamanlarinizda ellili yaslara gelsenizde aklinizda benim gibi hep bosanma istegi olacak ve neden daha gencken bosanmadim diye pismanlik duyacaksin benim gibi cok cok sevsenizde:KK43: otuz yillik tecrubeyle sabittir:KK43:
Tecrube konuşuyor. Bu söylediğinizi kaydettim. Cok tesekkurler.

Ben anlamadım neden hep kadın alttan alıyor? Neden hep kadına “biraz evi düzelt sigarayı azalt, iş saatlerini azalt” deniyor? !
Konu sahibi size sigara içiyorsunuz diye o.... diyen adam sizin kocanız mı? Emin misiniz? Hani namusum diye koynuna aldığı kadına çok rahat bu lafı eden kişi “hayatınızı paylaşacağınız insan” olamaz.

Konunuzu okuyunca eşimin ettiği küfürler aklıma geldi. Içim sızladı.
Eşinden canının parçasından o.... kelimesini duymak yıkıyor.
Düzelecek zannediyorsun kendini kandırıyorsun düzelmiyor. Düzelmeyecek

Ben anlamadım neden hep kadın alttan alıyor? Neden hep kadına “biraz evi düzelt sigarayı azalt, iş saatlerini azalt” deniyor? !
Konu sahibi size sigara içiyorsunuz diye o.... diyen adam sizin kocanız mı? Emin misiniz? Hani namusum diye koynuna aldığı kadına çok rahat bu lafı eden kişi “hayatınızı paylaşacağınız insan” olamaz.
Ya evet neden hep kadinlar fedakar ve dikkatli olmali? Sanki karsimizda cok iyi ve anlayisli erkekler var ve hakediyorlarda biz kadinlarda alttan alip anlayisli olalim. Otuz yildir ben anlayis gosteriyorumda,anladimi? koca bir hayir.Evlilik surdude ne oldu? Yine dert sahibi olan ben oldum. Hersey karsilikli olur ve olmali, Sadece kadinin ozverisi yeterli degil evliligin surdurulmesinde:(

bence sizin daha farklı sorunlarınız da var

sigara içtiğinizi zaten biliyor

ilk defamı içtinizde bu kadar celallendi

bu hakaret yenilir yutulur değil orada haklısınız ben olsam evden kovardım

ama bence bu hale gelmesinin tek nedeni her zaman içtiğiniz sigrayı içmeniz değil

Ya evet neden hep kadinlar fedakar ve dikkatli olmali? Sanki karsimizda cok iyi ve anlayisli erkekler var ve hakediyorlarda biz kadinlarda alttan alip anlayisli olalim. Otuz yildir ben anlayis gosteriyorumda,anladimi? koca bir hayir.Evlilik surdude ne oldu? Yine dert sahibi olan ben oldum. Hersey karsilikli olur ve olmali, Sadece kadinin ozverisi yeterli degil evliligin surdurulmesinde:KK43:
Kesinlikle öyle. böyle empoze ediyorlar ve hala aşamıyoruz bu düşünceyi bakın yorumlara.
Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

Öncelikle kendimi tanitayim memurun yaklaşık 4 bin civari maaşim var esiminde ayni sekilde, biz birbirimizi çok severek evlendik ikimizde ilk defa aşık olmusuz derdik mart ayindan beri evliyim düğünüm olali 4-5 ay olacak tayin meselelerinden düğün uzadi biraz evlendikten sonra her gün kavga etmeye basladik esimde bende çok yoğun ve stresli calisiyoruz ben vardiyali calisiyorum ev göcuyor zaten haftada bir iznim var anca düzeltiyorum sosyal hayatim sidir eşim fazlasıyla asosyal ama ben farklı şeyler yapip azda olsa hayallerimizi yasamak istiyorum bunlar herneyse denilirde keşke şuan salonun fotografini atabilsem ben sigara kullanan biriyim eşim kullanmiyor ben evde asla kullanmak isteyken içerim eve gelmeden 4-5 saat önce sakizdi sekerdi halletmeye calisirim bugünde eve geldiğimde sigara içtiğini farkedince salondaki herşeyi kurdu yerlere atti tüm fotolari yirrti bana hediye almis onu da kirdi bana etmediği küfür hakaret kalmadi ne namusunu birakti ne anami babami artik biktim çok bunladim haftada sadece 4 saat denk dusuyoruz ve hep kavga tiksindim artik kaldiramiyorum bana o... Bile dedi heemde defalarca boşanmak istiyorum ama daha 22 yasindayim ne yapabilirim ailem çok uzakta tek basima kalmak korkutuyor insanların yorumlari ve herkesin valisi değişecek kendimi toparlayamam nolur akil verin
Yas 22 maas 4 bin cocuk yok es musvedden sana o. dedi yarin haftasonu pazartesi davani ac.

Bi sigara yüzünden insan eşine böyle ağır küfürler edermi.ilk değil galiba sürekli tartısıyorsunuz.malesefki insanların değişmesi çok zor.22 yasındasın çocugun yok ve iyi bi maaşın var yani senin korkacak hiç bişeyin yok şansının ve gücünün farkına var

Bir kadin ayaklari üzerinde duruyorsa 4 aylik gelinken o.. kelimesi ni anan adamla evliligi surdurse aklimda sorun var deli derim.

Sen memur olduğuna emin misin yahu? Dümdüz bir yazı yazdın okuyana kadar 10 kere ofladım! Ara vermeden virgül koymadan yazıyorsunuz sinir oluyorum.
Of neyse konuya gelicek olursak gayet güzel bir maaşın var.
Yeni evlisin diye diyorum terapi almasını sağla psikolojik desteğe ihtiyacı var.
Düzelme olmazsa da hiç düşünmeden boşanmalısın açıkçası..

Böyle hayatları okudukça psikolojim bozuluyor. Sizi düşünemiyorum bile :( resmen nutkum tutuldu.
Evlilik; sevgi, saygı ile yürür. Huzur gerekir. Bazı evlilikler belli bir süre çalkantılı geçer sonra rayına oturur ama sizinki çok fecii. Bu hakaretler kimseye edilemez kaldı ki eşinden duymak..
Allah sabır versin, yardımcın olsun canım. Kararını kendin vereceksin. Biz ne desek boş.

Back