tamam çok teşekkür ederimYanitliyor konularda falan ne yapmasi gerektiğini yazıyordu. Bugun girip görür mu bilmem ama yinede deneyin sansinizi..
nafaka vermek istemeyecek büyük olasılıkla yani parayı veriyim(altınların bedeli)anlaşmalı tek celsede halledelim diyecek.tatlıya bağlanır mı bilemiyorum yada bağlandı diyelim ne kadar daha gder???bu umudum yok yani
konular belli zaten ama eşim zor bi adam hep ben çaba sarfediyorum.başka biri olduğunu sanmıyorum en azından hissetmedim öyle bişey.çocuk mevzusu zaten beni çok geriyo çok hassasım bu konuda ayrıca sıkıntlıyım eşim böyle bişeyi dile getirmedi ama bu da bi ihtimal tabi.bu akşam muhtemelen insan gibi davranamayacak tersleyecek,kötü konuşacak benim tavrımda ona göre olacakCanım diğer konularına baktımda sanki bu evlilik kurtulur gibi başka biri olmadığına eminsen kayınvalide konusuna gelince burdaki bayanların bir çoğunun kayınvalidesi farksız.. Bizimde çocuğumuz olmadı 3 yıla yaklaştı evliliğimiz bizde tedavi için randevu aldık.. Sorun eşimde ne yani şimdi boşayın mı adamı kendilerinde olunca ses yok kadında olunca durum farklı oluyor belki çocuk konusu evliliğinizi geriyordur.. Bence bir daha düşünün gerçi eşin adam gibi konuşursa akşam.. Bağırıp çağırmasına izin verme kendinden emin olarak konuş ses tonunu ayarla hiç bağırma..
eşimin çabalaması lazım çünkü ağırlıklı olarak o hatalı o da yapmaz o yüzden durum buEski yazılarınıza baktım cidden tukenmiş bir evlilik ha düzelmez mi düzelir ama eşiniz bunun için doğru adımlar atacak birine benzemiyor. Eviniz kayınvaldenlere mi ait orayı anlamadım ama değilse çıkmayın bence kesinlikle.
foto ve video var düğüne ait.eşim gideceksende yarın git dedi.benden evden ayrılırım diye düşündüm çünkü.ev zaten kira bize ait değil.konusmanizdan anladigim kadari ile ikinizde kararlisiniz..orta yolu bulamayacak gibi gorunuyorsunuz..
iyide zaten senin elinde foto falan var yani takilari ispat edip sen istemesende zorluk cikarsanda alirim de ve madem oyle parayi almadan sakin evden ayrilma..ayrilirsanda bir copunu bile birakma!
cocuk icin senden ayrildigini dusunuyorsun anladigim kadariyla ama sakin bunun icin kendini suclama adam gerçekten boyle dusunuyirsa zaten karaktersiz biridir..iyi ki de boyke bir adamdan cocugunuz olmamis..bu senin elinde olmayan bir seydi ama esinin yaptigi bilerek isteyerek tam bir alcaklik..
durdurmaz bu evde beni annemler de kalmak istemez burda zaten bilmiyorum ki nasıl yapsam
inanın hiç aklıma gelmedi çok cahilim bu konularda eşim paranı verip seni göndercem diyor yani benim tercihime bırakmıyor zaten durumuiyi de egerki evden gidersen minnie bosanmak istedi gitti diye uzerinede baska seyler uydurabilirler mi acaba? ve bu davayi etkiler mievden gitmeden once iyi bir avukatla gorus ona gire bir yol ciz bence..
foto ve video var düğüne ait.eşim gideceksende yarın git dedi.benden evden ayrılırım diye düşündüm çünkü.ev zaten kira bize ait değil.
inanın hiç aklıma gelmedi çok cahilim bu konularda eşim paranı verip seni göndercem diyor yani benim tercihime bırakmıyor zaten durumu
yatak odası,mutfak, eşyaları,perdeler ,halılar bi sürü şey var aldığım o salon takımını almıştı.olumlu bi konuşma beklemiyorum açıkcası akşama muhtemelen bana altınlar için bi miktar para verir anlaşmal boşanma ister nafaka v.s derdi olmasın diyeya tamam ev sizin degilde ben icindeki esyalardan bahsetmistim..tabii giderken hemen yanina alamazsin ama ne bileyim tedbir falan koydur vermek istemezse..kullanmasan bile verirsin ikinci ele ya da ihtiyaci olan birine..
himmm sen tel.de gitmekten bahsettiysen ve o da yarin git dediyse acaba aksama olumlu mu konusacak? yoksa anlasmali bosanma icin mi?
o şiddet uygulamaz hakaret eder aileme saydırır(zayıf noktamı biliyor çünkü)ben akşama nasıl bi tavır sergileyim kiiyi alismis beyefendi kendi istediklerinin olmasina ama sen ona degil avukata kulak ver bence..birak sinirleri yipranirsa yipransin..sen kendine hakim olup karsisinda kavga etmedennet kararli olmayi basarabilirsen o daha da kudurur ki kudursun zaten..tabii siddet uygulayacak biri degilse..
Alirsiniz bosanma davasi devam ederken tedbir nafakasi sonrasinda yoksulluk nafakasi alirsiniz. Yuksek miktar maddi manevi tazminat isteyiniz araba isini kanitlayamazsiniz ama hakimin tazminattaki takdir yetkisini etkiler. Tanik kullaniniz mumkunse. Gecmis olsun
yatak odası,mutfak, eşyaları,perdeler ,halılar bi sürü şey var aldığım o salon takımını almıştı.olumlu bi konuşma beklemiyorum açıkcası akşama muhtemelen bana altınlar için bi miktar para verir anlaşmal boşanma ister nafaka v.s derdi olmasın diye
evet sonunda bu noktaya geldik boşanma lafınıda telaffuz ettik sonunda.ben bu adama tepki versem aramızdaki savaş büyüyor vermesem ezilen taraf oluyorum inan artık nasıl davranacağım bende bilmiyorum .aslına bakarsan 1 haftadır soğuk savaş ve küslük var bende taviz vermedim bu sefer olay bu noktaya geldi adam iletişim kuramıyor hep benim istediğim olsun diyor hep minnie altan alsın diyor diyor da diyor .....aslına bakarsan ayrılığı mesajda ben yazdım yani ilk ben söylemiş oldum o da artık bana mesaj çekme bi yere de b işi halledicez yarın paranı verip seni göndercem dedi yani evden gideceğimden çok emin durumlar böyle iştesevgili Minnie,
Sen aklimda kalan sayili kullanicilardan birisin bu sitede, konularindan dolayi.
Islerin bu dereceye gelmesine cok uzuldum.
Ama Minnicim sen bu adama kendini cok ezdirtmissin. Adam hot demis yerine oturmussun.
Boyle olmaz.
Bu adama cok kotu alistirmissin.
Gene hot derim yerine oturur diye dusunuyor senin hakkinda muhtemelen.
bence bu aksam konusurken bosanmadan bahsetme o bahsetmeden. O ben bosanmak istiyorum demeden sen deme.
Kayita alabiliyorsan konusmalarinizi kayda al.
Ayrica o evden sakin ama sakin ayrilma.
Ben hayatimi verdim, bu evlilige hep sustum, bu bosanmadana en cok zarari ben gorucem, zaten bosanmak istemiyorum, ama huzur istiyorum de.
Eyer senin baska aklinda dusunceler varsa bilemem, sen bosanmak istiyorsan bu evi sen terketmelisin de ve yerinden kipirdama.
Bazi surecler sinir savasi gerektirir.
Bunu yap.
Korkak olma daha fazla.
Isteklerini vermemekte direnirse cekismeli bosanmadan cekinme derim.
Zaten sana verebilecegi en buyuk zarari vermis daha ne verebirlir ki.
evet sonunda bu noktaya geldik boşanma lafınıda telaffuz ettik sonunda.ben bu adama tepki versem aramızdaki savaş büyüyor vermesem ezilen taraf oluyorum inan artık nasıl davranacağım bende bilmiyorum .aslına bakarsan 1 haftadır soğuk savaş ve küslük var bende taviz vermedim bu sefer olay bu noktaya geldi adam iletişim kuramıyor hep benim istediğim olsun diyor hep minnie altan alsın diyor diyor da diyor .....aslına bakarsan ayrılığı mesajda ben yazdım yani ilk ben söylemiş oldum o da artık bana mesaj çekme bi yere de b işi halledicez yarın paranı verip seni göndercem dedi yani evden gideceğimden çok emin durumlar böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?