galiba boşanıyorum

Alirsiniz bosanma davasi devam ederken tedbir nafakasi sonrasinda yoksulluk nafakasi alirsiniz. Yuksek miktar maddi manevi tazminat isteyiniz araba isini kanitlayamazsiniz ama hakimin tazminattaki takdir yetkisini etkiler. Tanik kullaniniz mumkunse. Gecmis olsun

nafaka vermek istemeyecek büyük olasılıkla yani parayı veriyim(altınların bedeli)anlaşmalı tek celsede halledelim diyecek.tatlıya bağlanır mı bilemiyorum yada bağlandı diyelim ne kadar daha gder???bu umudum yok yani

annsinden talep edemem elbette.takıyla fotolar var düğün videosu var bilmem işe yarar mı

O fotograflari ve videoyu güzelce sakla. Evden cikip gidecek olursan dahi alacak bir yere koy unutma.

Eşinin arabayi annenin üstüne yapmasi beni çok sasirtti. Sanki kafasında bunların planini önceden kurmus gibi. Neden kendinin değil de annesinin üstüne.

Ve ev kimin şuan oturdugunuz?

Boşanmak için bu kadar aceleci olmak iyi mi sence? Belki halledersiniz konuşarak. Belli ki eşini hâlâ seviyosun. Biraz daha düşünmelisin.

teşekkür ederim.tanık olarak kimi bulacağım ki....muhtemelen anlaşmalı boşanmak ister o.

amin sağol...
hiç bi bilgim yok bu konularda ne yapcam bilemiyorum.edindiğimiz tek mal o araba o da annesinde paranı vercem diyor ama muhtmelen nafaka talep etmezsen diye şart koşar
bak tatlım davam yeni bitti. Avukat ve senin delillerin çok önemli. Ben cekismeli boşandım. Uzun bir süreç. Takıları götürdüğüm söylendi. Ama düğün ertesi bozdurmuştu. İspat yoktu. Ama ALLAH çok büyük. Kuyumcuya gittim. Bey bana kart arkasına şu tarihte şu kadar çeyrek ve bilezik ...kişisine parası teslim edilmiştir yazdı. Kaşe ve imza attı. DAVA BENİM OLDU...
SEVGİLER;

tamam saklarım..... 1 sene içinde 3 ve daha fazla araba alım satımı yaparsanız vergiye tabi olursunuz vergiye tabi olmamak için yaptı...

oturduğumuz ev kira ama onların aile apartmanı aileden sadece büyükannesi var bu binada.

geçmiş olsun.....benim takılırımda düğünden 1 ay sonra bozuldu.ama 4 sene eçti kuyumcu falan nasıl olacak????

Evden cikmayin baski yapsa bile . annenizin haberi varmis bir telefonla atlayip gelsinler boyle bir sey olursa... Bir hafta yaninda dursunlar o zaman ne seni atabilir evden ne kendi girmeye yüz bulabilir.

geçmiş olsun.....benim takılırımda düğünden 1 ay sonra bozuldu.ama 4 sene eçti kuyumcu falan nasıl olacak????

Sağol canım. Ben üç yıl sonra boşandım. Kuyumcular ziynet bozdururken fatura düzenlemek zorundaymış. Tabi ben bilmiyordum. Kuyumcu tanidikti yardımcı oldu. Sizde rica edin. Alt ucu bir kart. Ona olacak birşey yok lakin sana faydasi çok olacak.
SEVGİLER;
ŞEHİR NERESİ?

Evden cikmayin baski yapsa bile . annenizin haberi varmis bir telefonla atlayip gelsinler boyle bir sey olursa... Bir hafta yaninda dursunlar o zaman ne seni atabilir evden ne kendi girmeye yüz bulabilir.
durdurmaz bu evde beni annemler de kalmak istemez burda zaten bilmiyorum ki nasıl yapsam

çok uzun sürmüş çekişmeli böyle mi oluyor gözüm korktu valla.şehri özleden yazaym:)

durdurmaz bu evde beni annemler de kalmak istemez burda zaten bilmiyorum ki nasıl yapsam

Minnie belki gerek kalmaz bunlara... Maviselen nickli avukat bir arkadasimizdi bayagi yardimci oluyordu ona özel mesaj at belki gorur yardimi dokunur

Minnie belki gerek kalmaz bunlara... Maviselen nickli avukat bir arkadasimizdi bayagi yardimci oluyordu ona özel mesaj at belki gorur yardimi dokunur
bilmiyorum ki kafam karışık tek taraflı evlili yürütmek zor eşim çok bencil dayanacak sabrım kalmadı avukat arkadaş her zaman yanıtlıyor mu soruları

bilmiyorum ki kafam karışık tek taraflı evlili yürütmek zor eşim çok bencil dayanacak sabrım kalmadı avukat arkadaş her zaman yanıtlıyor mu soruları

Yanitliyor konularda falan ne yapmasi gerektiğini yazıyordu. Bugun girip görür mu bilmem ama yinede deneyin sansinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…