- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi Beratinannesii
-
bende öyle boş çay içemem içeni de sevmem
bitki çayı da sevmediğim için Türk kahvesine vurdum kendimi :)
Bu Leslie ı çok duydum ama ne işe yararİmkana gerek yok ki. Aç youtube den lesile 5 mile. Başla hemen.
Yarıda kaldı diyelimelde edemedim derken? diyetisyenin söylediklerini yaptınız mı? yapmadınız mı?
eğer yapmadıysanız, tek başınıza hiç yapamazsınız
yok yapıp da kilo veremediyseniz başarısız diyetisyenlere denk gelmişsiniz
Bazen diyorum acaba mide küçültme ameliyatı olsammi midem kuculurse az yerim ve istediğim kiloya ulaşım diye ama sonra neden başka yollar varken bu yolda basvurayimki diyorm
Evde de pilates vb yapabilirsiniz kendi kendinize veya bir yürüyüş bandı filan alacak durumunuz varsa olabilir.
Bu bir rutine binmeli. Aksi taktirde yediğinizden kısıp kilo verseniz bile kastan gidebilir kilolar ve sarkma olabilir
Evet bebeğim için kilom yüzünden hamile kalamıyorum gerçi başından beri biliyordum ama konduramiyordum acı gerçekle karşılaşma zamanı geldi inşallah basaririmBebeğiniz için kilo vermeniz gerektiğini kafanıza koyun. Diyetisyene gidin. Devlet hastanelerinin de diyetisyenleri var online olarak yardımcı olanlar da var. Zaten 5 kilo verseniz farkı görüp motive olacaksınız . Biraz direnç gerekiyor.
Bu Leslie ı çok duydum ama ne işe yarar
Yürüyüş bandını düşünmedim değil ama kime sorduysam çabuk sıkilirsin diyorlarEvde de pilates vb yapabilirsiniz kendi kendinize veya bir yürüyüş bandı filan alacak durumunuz varsa olabilir.
Bu bir rutine binmeli. Aksi taktirde yediğinizden kısıp kilo verseniz bile kastan gidebilir kilolar ve sarkma olabilir
Aksine istiyorum ama arastirip anlamadim desemBu kadar duydunuz ama araştırmadınız. Bence gerçekten kilo vermek istemiyorsunuz.
Benim spor yapabilme imkan kapasite her ne ise yürüyüş ev işlerinde Tempo ve merdiven inip çıkma spordan sayilirsa bu başka yapamam bulunduğum yerden dolayıHic oyle ordan burdan duydugunuz diyetlerle 40 kilo verilmez.once iyi bi diyetisyene gidin ayni zamanda spora baslayin.
Aç kaldığım günleri bilirim aç uyuduğum ve yememek için bazen sinirimin bozulip agladigimi bilirim inşallah basaririm peki bir sorum olucak obezite merkezi de diyetisyen gibi mi acaba yoksa farklı şeyleri mi uyguluyorlarKesinlikle diyetisyenle görüşün önce kimler azimle ne kilolar veriyor. Hem sizin güzel bir amacınız var. Eminim milyonlarca diyet deneyip 2 saat aç kalabilmişsinizdir. Diyetisyenle birlikte sağlıklı yemeyi ve doymayı öğreneceksiniz.
Bende ilcedeyim hemde cok kucuk bi ilcede.kilom yok ama sirf vucut icin fitnessa basladim fiyatida gayet uygun arastirin boyle bi yer bulabilirsiniz.olamadi yuruyus yapip evde spor yapinBenim spor yapabilme imkan kapasite her ne ise yürüyüş ev işlerinde Tempo ve merdiven inip çıkma spordan sayilirsa bu başka yapamam bulunduğum yerden dolayı
Tabikide gerçekten kilo vermek istiyorum heleki 2. Kez anne olmam buna baglidysa kesinlikle vermem lazım başka çarem yok çünkü onlara göz attım ama kurallar ağır geldi biraz artık diyetisyen eşliğinde vericem inşallah başka çarem kalmadiKonu sahibi sen sahiden kilo vermek istiyor musun?
çünkü her öneride bir bahane sunuyorsun veya geçmişte başlamış ama yarım bırakmışsın
anne olman bile bir kaç kilo vermene bağlıyken daha dirayetli olmalısın ve bunu yapmak zorundayım demelisin
burada diyet grupları falan var onlara bi bak istersen
1 oğlum olduğu için bırakacağım kimse yok ondan ancak ya evde kendi imkanlarimla yada yürüyüş yapıcam artikBende ilcedeyim hemde cok kucuk bi ilcede.kilom yok ama sirf vucut icin fitnessa basladim fiyatida gayet uygun arastirin boyle bi yer bulabilirsiniz.olamadi yuruyus yapip evde spor yapin
Aynı ben:) bunun çözümü yemeğe küsmek bence yemek seni.mutsuz etmeli yemek yediğinde miden yanicakmis karnin agriyacakmis gibi hisset mideni falan bulandrEvet bunu söylemekten çekiniyorum ama kendime itiraf edemesemde galiba benim gözüm aç neden böyle oluyor anlamiyorum 26 yaşında 1.66 boy 101 kilodayim bu halimden tabikide memnun değilim kendi hakkım olan yemeği yiyorum aslında midem gerçekten doluyor ama kalan yemek olunca gözüm ye ye diye ısrar ediyor bunu nasıl yenebilirim ne yapabilirim bu halde hayatta kilo veremem ben tam 40 kilo vermem lazım lütfen yardımcın olun ve bunuda anladım kilom yüzünde 19 aydır hamile kalamiyormusum nasıl baş edicem modeme bakılırsa evet doymuş halde ama bakınca yiyesim geliyor
İşte bende bu sekilde hani anlatmak istediğimi galiba bir siz anladınız ben diyetisyen yada başka diyet demedim gözümün açığını yemek yerken aldigim zevki nasıl yok edebilirm dedim galiba böyle yapıcam kendimi sartlanfirmam lazımAynı ben:) bunun çözümü yemeğe küsmek bence yemek seni.mutsuz etmeli yemek yediğinde miden yanicakmis karnin agriyacakmis gibi hisset mideni falan bulandr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?