• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GALİBA BENİM MİDEM DEĞİL GÖZÜM AÇÇ

Oncelikle kararinizda basarilar diliyorum.
Ben 153 cm. Şu an da 95 gk oldum.
15 yil oncesine kadar max.50 kg oluyordum.ev hanimi oldum.monoton bir yasama basladim.hizla kilo aldim.kizimi dogurdum.sadece 9 kg almistim hamileligimde.dogum sonrasi verdim hemen.yani kendiliginden gitmisti.
70 le hamile kalip 79 la dogurup 70 e indim.sonra hizla kilolar geldi de geldi.
Burda kilo vermeye calistim.az az da olsa vermistim.sonra yine fazlasiyla geri aldim.en son 88 kg ile hamile kalmistim.101 le dogurdum.cok kisa surede 87 olmustum.ama 4-5 ay da 95 e ciktim bile.44 yasindayim.kilo vermek nerdeyse daha zor benim icin.
Aslinda tam bir yemek yeme bagimlisiyim.aburcubur yok.sadece saglikli ama asiri yiyerek aliyorum kiloyu.
En buyuk zevkim diyebilirim.
doyma hissimi kaybetmis durumdayim yillardir.
Ruh ve sinir hastaliklarina gittim cozum icin.kalici olmadi.diyetisyene gittim.listelerin yuzune bile bakmadim.
İns. Direncim var evt ama dusuk degeri.
Son uc yila kadar cok hareketliydim.yuruyus anlaminda.
Olmuyor bir turlu kararli olamiyorum.basaramiyorum.sonucta bagimliyim ve seviyorum yemeyi.
Asla ayirt etmiyorum yemeği.
Oyle midesi bulanan biri olamadim gitti.
Ayva yiyorum.icinden kurt yolu cikiyor. temizleyip yiyorum.kizim sa o ayvayi birdaha eline bile almaz mesela.
Gecmis sayfalarda okudum cok ilgimi cekti.
Midemi bulandiracak birsey olmali.onu bulmaliyim belki de işe yarayacak şey budur.
Uzunca anlattim kendimi,sizi anliyorum demek icin yazdim bu kadar seyi.ayni iradesizlik ve bağimlilik.

Uzman yardımı derken diyetisyen den bahsedyosnz galiba buzamana kadr 2 3 kere gittim ama hicbirsey elde edemedim evet 40 kilo baya fazla birde bi zaafim var çay içerken asla boş içmiyorum mutlaka tatlı türden olucak

Şaka yapmıyorum. O zaman çayı bırakın.

Bir de çareyi uzmanlardan beklemeyin. Onlar size ancak eşlik eder. Siz isteyip azmedip çalışacaksınız. Bir öğretmen tüm sınıfa güzelce anlatır ama bazıları dersi geçer bazıları kalır. Bu öğretmenden çok öğrenci performansı ile alakalı. Böyle düşünün. Anahtar nokta uzmandan çok sizin çabanızla ilgili.

Çok kolaylıklar diliyorum.
Sporu da görev gibi değil severek hayatınızın bir parçası olarak yapmanızı umarım.

Evet bunu söylemekten çekiniyorum ama kendime itiraf edemesemde galiba benim gözüm aç neden böyle oluyor anlamiyorum 26 yaşında 1.66 boy 101 kilodayim bu halimden tabikide memnun değilim kendi hakkım olan yemeği yiyorum aslında midem gerçekten doluyor ama kalan yemek olunca gözüm ye ye diye ısrar ediyor bunu nasıl yenebilirim ne yapabilirim bu halde hayatta kilo veremem ben tam 40 kilo vermem lazım lütfen yardımcın olun ve bunuda anladım kilom yüzünde 19 aydır hamile kalamiyormusum nasıl baş edicem modeme bakılırsa evet doymuş halde ama bakınca yiyesim geliyor
Allah yardimcin olsun cnm acil diyetisyene git bence.

Ben de çay yanına abur cubur severim. Suan diyetteyim. Bitter çikolata bir parça veya biraz fıstık, biraz patlamış mısır gibi şeyler yiyorum.

Buradaki zayiflama yarismalarina da katilabilirsiniz. Cok guzel destek oluyor kizlar. Motivasyon olur size de. Ne cok arkadas var sizin gibi o gruplarda. Pek cogu da zayifladi

Arkadaşlar iyi akşamlar brn ıkı sene once 78 den 62 kiloya dustum sadece akşam yemek yerıne yogurt limon pul bıber ıle bıde ıcıne bazen mor lahana bazrn kıvırcık bazrn havuç ile degısıklık yapıyodm aklınızda bulunsun

Evet bunu söylemekten çekiniyorum ama kendime itiraf edemesemde galiba benim gözüm aç neden böyle oluyor anlamiyorum 26 yaşında 1.66 boy 101 kilodayim bu halimden tabikide memnun değilim kendi hakkım olan yemeği yiyorum aslında midem gerçekten doluyor ama kalan yemek olunca gözüm ye ye diye ısrar ediyor bunu nasıl yenebilirim ne yapabilirim bu halde hayatta kilo veremem ben tam 40 kilo vermem lazım lütfen yardımcın olun ve bunuda anladım kilom yüzünde 19 aydır hamile kalamiyormusum nasıl baş edicem modeme bakılırsa evet doymuş halde ama bakınca yiyesim geliyor

Yemek yemeyi bir hobi haline getirmişsiniz önce kafanızdan bunu atmalısınız yemeği az az sadece sağlığım için yemeliyim fazlası beni fazlalaştırırır diye düşünün bunu kafanıza yerleştirin yoksa istediğiniz diyete başlayın o diyet bozulur ve o kilolar tekrar alınır.. zaten mide 3 günde alışıyor az yemeye

Yemek yemeyi bir hobi haline getirmişsiniz önce kafanızdan bunu atmalısınız yemeği az az sadece sağlığım için yemeliyim fazlası beni fazlalaştırırır diye düşünün bunu kafanıza yerleştirin yoksa istediğiniz diyete başlayın o diyet bozulur ve o kilolar tekrar alınır.. zaten mide 3 günde alışıyor az yemeye
O yüzden başka ugraslar bulmak lazım dıkış nakıs ıs guc brn artık ne zaman atıstırmak ıcın ayaklansam spor aletıne cıkıyorm kı fark ettım ne kadar cok ayaklanıyormusum yemek için

Merhaba canım. Bende 1,68 boyunda 91 kiloyum. Bende birden evlendikten sonra 30 kilodan fazla aldım... çocuğum yok maalesef. Ve nezaman diyete başlasam sonu hep hüsran bitti. Bende yemek yemeyi çok seven biriyim. Ama artık sırf çocuğum olmasını istediğimden diyetisyene başladım ve irade hakim oluyorum... Eski hallerimi yeniden istediğim için, bir mağazaya girdiğimde aradığım bedeni rahatça bulabilmek için en önemlisi artık yavrumun olmasını istediğim için bu kararı aldım... 5 yıllık evliyim ve doktorlar sürekli kilodan hamile kalamadığımı söylüyolar...Hiç bişey için olmasada sırf çocuk için değer. Onum hayalini kurdukça dahada hırslanıyorum azmediyorum...

O yüzden başka ugraslar bulmak lazım dıkış nakıs ıs guc brn artık ne zaman atıstırmak ıcın ayaklansam spor aletıne cıkıyorm kı fark ettım ne kadar cok ayaklanıyormusum yemek için

Çok haklısın gerçekten öyle insan gözünde büyütüyor iş kafada bitiyor

Back
X