- 15 Kasım 2017
- 66
- 28
- 3
- 33
- Konu Sahibi Beratinannesii
-
Evet bunu söylemekten çekiniyorum ama kendime itiraf edemesemde galiba benim gözüm aç neden böyle oluyor anlamiyorum 26 yaşında 1.66 boy 101 kilodayim bu halimden tabikide memnun değilim kendi hakkım olan yemeği yiyorum aslında midem gerçekten doluyor ama kalan yemek olunca gözüm ye ye diye ısrar ediyor bunu nasıl yenebilirim ne yapabilirim bu halde hayatta kilo veremem ben tam 40 kilo vermem lazım lütfen yardımcın olun ve bunuda anladım kilom yüzünde 19 aydır hamile kalamiyormusum nasıl baş edicem modeme bakılırsa evet doymuş halde ama bakınca yiyesim geliyor
Hiç denemedim ama yararı olacaksa asla hayır dememKaratay diyeti kitabını alıp tüm önerileri hayatınıza geçirmeye bakın derim.
çok çok iyi başarı öyküleri var, hatta motivasyon olması açısından Canan Karatayla Şifa Bulanlar kitabını da edinebilirsiniz.
Uzman yardımı derken diyetisyen den bahsedyosnz galiba buzamana kadr 2 3 kere gittim ama hicbirsey elde edemedim evet 40 kilo baya fazla birde bi zaafim var çay içerken asla boş içmiyorum mutlaka tatlı türden olucak
Spordan kastiniz ben yürüyüş ve ev isi dışında pek yapacak bir spor malesef yok imkanim yokMutlaka spor.
Evet bunu söylemekten çekiniyorum ama kendime itiraf edemesemde galiba benim gözüm aç neden böyle oluyor anlamiyorum 26 yaşında 1.66 boy 101 kilodayim bu halimden tabikide memnun değilim kendi hakkım olan yemeği yiyorum aslında midem gerçekten doluyor ama kalan yemek olunca gözüm ye ye diye ısrar ediyor bunu nasıl yenebilirim ne yapabilirim bu halde hayatta kilo veremem ben tam 40 kilo vermem lazım lütfen yardımcın olun ve bunuda anladım kilom yüzünde 19 aydır hamile kalamiyormusum nasıl baş edicem modeme bakılırsa evet doymuş halde ama bakınca yiyesim geliyor
Sorma ya evet bize kilo olarak dönüyo vazgeçme lazım ama mecburum bebeğim için ona tekrar kavusabilmek için en önemlisi artık ağrıyan bacaklarım için sartaaaa ben de aynen,
o yüzden çay diyeti yapıyorum
bitki çayları vs sorun olmuyor da, siyah çay direk finger bisküvi demek benim için
Spordan kastiniz ben yürüyüş ve ev isi dışında pek yapacak bir spor malesef yok imkanim yok
bende öyle boş çay içemem içeni de sevmemaaaa ben de aynen,
o yüzden çay diyeti yapıyorum
bitki çayları vs sorun olmuyor da, siyah çay direk finger bisküvi demek benim için
Spordan kastiniz ben yürüyüş ve ev isi dışında pek yapacak bir spor malesef yok imkanim yok
Evde de pilates vb yapabilirsiniz kendi kendinize veya bir yürüyüş bandı filan alacak durumunuz varsa olabilir.Spordan kastiniz ben yürüyüş ve ev isi dışında pek yapacak bir spor malesef yok imkanim yok
Bazen diyorum acaba mide küçültme ameliyatı olsammi midem kuculurse az yerim ve istediğim kiloya ulaşım diye ama sonra neden başka yollar varken bu yolda basvurayimki diyormİnstada motivasyon hesapları var 40 kilo nasıl gider vs insanlar kendi menülerini paylaşarak motive oluyor. Hiçbir ameliyat ya da ürün kullanmadan. Böyle bir şey yapabilirsin.
Uzman yardımı derken diyetisyen den bahsedyosnz galiba buzamana kadr 2 3 kere gittim ama hicbirsey elde edemedim evet 40 kilo baya fazla birde bi zaafim var çay içerken asla boş içmiyorum mutlaka tatlı türden olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?