şimdiden hayırlı olsun :)
bence de telaş yapma zaten aileler tanışmış.. hepsinin bir arada olması o kadar zor değil artık..
temmuz ayında inşallah benimde isteme, söz birlikte olacak..
zaten nişan yapmayı da gereksiz buluyorum.. nihayetinde nişanı çiftlerin birbirini daha iyi tanıması gereken bir süreç olarak görüyorum.. oysa ben sevgilimle ben liseye giderken tanıştım, üzerinden 10 sene geçti
hepsi bir arada olsun çıksın boşver, daha düğün telaşı olacak sırada..
bu arada ben önce isteme olur, sonra kahveler içilir, bizim hazırladığımız ikramlar verilir, sohbet edilir, bitirilir diye düşünüyorum.. tabi bu benim fikrim bakalım ailem olur diyecek mi
bende o şekilde düşünmüştüm, şık bir elbise, yarın öbür gün bir arkadaşın düğününde giyebileceğim birşey giyerim diye düşünmüştüm ama annemler teyzemler içinde kalmasın nişanlık al diyorlar.sanırım onların içinde kalmış acısını benden çıkartıyorlar
evin içinde görgüsüz gibi nişanlıkla gezinmek çok tuhaf geliyor bana =)) hele ki öncesinde isteme olacak. iki kıyafet mi giyicem o zmn. tuhaf değil mi :44:
valla içinden nasıl geçiyosa kendini nasıl hissediceksen öyle yap derim , iki ayrı kıyafet giyende var , uzun abiye giyende var mesela kendimden örnek vereyim tek kıyafet olucak kısa tek omuz kalın saten elbiseler var görmüşsündür heryerde öyle sade birşey almak istedim,gönlünden nasıl geçiyosa öyle yap derim senin gecen nasılsa :)
yok yok benim gecem değil, bizimkilerin gecesi
aslında çok abartılı olmadığı sürece giyerim ama hem usturuplu çok açık olmayan bir şey hem de sade bir şey bulamam diye ve aramakla uğraşmamak için istemiyorum sanırım=)) ne babam ne de erkek arkadaşım izin vermez açık giyinmeme.
bende öyleyim canım eğilip kalkcaksın, otururken açılmasın diye bin tane uyarıda bulundular elbise bakarken, tek omuz aldım ama eğilince açılmasın diyede sol tarafına askı yaptırdım ince olmasada oldurduk artık :) sizinkiler uzun istiyosa uzun uçuş uçuş çok güzel sade elbiseler varr bence gez dolaş derim, dolaşırken hevesin iştahın artıcaktır zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?