Kız İsteme galiba beni de isteyecekler. sözü nişanı bir anda yapıcaz..

bskn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
6.749
3.471
373
38
yani umarım olacak =) 4 senelik uzatmalı sevgilimi evde ailede bilmeyen kalmamıştı. dedemler annemler halalar teyzeler bir yandan bana hediye olarak çeyizlerimi diziyorlar. ama henüz ortada ne nişan var ne söz =))

hal böyleyken bir gün dedemler babamlar otururken şaka veya ciddi tam olarak bilmediğim bir ifade ile 'e bir getirde tanışalım' dediler. bende kaçırmadım bu durumu.

(bu arada belirtmek istediğim bir durum erkek arkadaşımın annesi babası vefat ettiler. 2ablası istanbulda oturuyor. bizde ylova da, erkek arkadaşımda bir ablasında kalıyor.ayyy ne güzellll kaynana yok dediğinizi duyar gibiyim =))))) )

ben o hafta sonu (hıdrellez günü) bir evli arkadaşımız ile birlikte gelecekler, ama bir bakarım ki büyükler öyle tek başına olmaz biri de gelsin yanında diyorlar, bir diğerleri gerek yok biz bir oğlanı tanımak istedik diyor. kafam karıştı. neyse sonunda erkek arkadaşım da sağolsun ablalarını da çağırdı. enişteler de geldi, kız istemeye gelir gibi geldiler. :s
oturduk yedik içtik. nişanı da okullar kapanınca söz nişan isteme birlikte yaparız dediler bizde olur dedik. ayrıca sizde buyurun gelin dediler.

dediler ama daha gidemedik. düğünleri kına geceleri bilmem neleri vardı. uzadı da uzadı. umarım 3 haziranda iadei ziyarete gidicez. okulların kapanmasına da ne kaldı ki sankii:/

İsteme Söz nişan hepsi bir arada nasıl olacak çok tedirgin oluyıorummm=((( tarihimiz bile tam olarak belli değil. ayy çıldırıcam

Hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin, benimde aynı şekilde olucak nasıl olcak nasıl yetişcek nasıl sığcaz eve derken bi baktım herşey hallolmuş ve planlanmış durumda :) böyle güzel telaşları düzene sokmaya çalışmak bile keyif veriyor insana :)

şimdiden hayırlı olsun :)

bence de telaş yapma zaten aileler tanışmış.. hepsinin bir arada olması o kadar zor değil artık..

temmuz ayında inşallah benimde isteme, söz birlikte olacak..

zaten nişan yapmayı da gereksiz buluyorum.. nihayetinde nişanı çiftlerin birbirini daha iyi tanıması gereken bir süreç olarak görüyorum.. oysa ben sevgilimle ben liseye giderken tanıştım, üzerinden 10 sene geçti

hepsi bir arada olsun çıksın boşver, daha düğün telaşı olacak sırada..

bu arada ben önce isteme olur, sonra kahveler içilir, bizim hazırladığımız ikramlar verilir, sohbet edilir, bitirilir diye düşünüyorum.. tabi bu benim fikrim bakalım ailem olur diyecek mi

oooYaGMuRooo teşekkür ederim.
pimi çekilmiş bir bomba gibiyimm:S heyecan var stres var, herkes birşeyler olacaksa bana soruyor. sorulması gereken şeyler dışında herşeyi =)
organize edemeyişim beni geriyor. uzun süredir (on senedir) ilk defa aileye dünürcü geliyor. herkes pek acemi
nasıl yapıyorsun da zevk alıyorsun bu işlerden =) işten eve geldiğimde hiçbirşey düşünemiyorum ki, organize edeyim. bana bir tavsiye verin nasıl yapıcam.

Son düzenleme:

bende o şekilde düşünmüştüm, şık bir elbise, yarın öbür gün bir arkadaşın düğününde giyebileceğim birşey giyerim diye düşünmüştüm ama annemler teyzemler içinde kalmasın nişanlık al diyorlar.sanırım onların içinde kalmış acısını benden çıkartıyorlar
evin içinde görgüsüz gibi nişanlıkla gezinmek çok tuhaf geliyor bana =)) hele ki öncesinde isteme olacak. iki kıyafet mi giyicem o zmn. tuhaf değil mi :44:

valla içinden nasıl geçiyosa kendini nasıl hissediceksen öyle yap derim , iki ayrı kıyafet giyende var , uzun abiye giyende var mesela kendimden örnek vereyim tek kıyafet olucak kısa tek omuz kalın saten elbiseler var görmüşsündür heryerde öyle sade birşey almak istedim,gönlünden nasıl geçiyosa öyle yap derim senin gecen nasılsa :)

yok yok benim gecem değil, bizimkilerin gecesi

aslında çok abartılı olmadığı sürece giyerim ama hem usturuplu çok açık olmayan bir şey hem de sade bir şey bulamam diye ve aramakla uğraşmamak için istemiyorum sanırım=)) ne babam ne de erkek arkadaşım izin vermez açık giyinmeme.

bende öyleyim canım eğilip kalkcaksın, otururken açılmasın diye bin tane uyarıda bulundular elbise bakarken, tek omuz aldım ama eğilince açılmasın diyede sol tarafına askı yaptırdım ince olmasada oldurduk artık :) sizinkiler uzun istiyosa uzun uçuş uçuş çok güzel sade elbiseler varr bence gez dolaş derim, dolaşırken hevesin iştahın artıcaktır zatn

gezicemmm gezicemmm inşallah. planlarımda bursayı yalovayı ve istanbulu karış karış gezmek var.
aksiliklerden kurtulabilirsem tabiki =)) ayağım alçılı
sadece netten bakabiliyorum. onlar da aşırı abartılı =) fiyatlarını da çok uçurmak istemiyorum. yazık benm aşkımaaa =)))
sen nerden aldın, ne kadara aldın. onlar mı aldı sen mi aldın?

çook geçmiş olsun umarım hemen atlatır koşturmacalara başlarsınnn :) korkma ne kadar yorucuysa okadarda keyifli :) ben izmirde yaşıyorumm izmirden aldım yani 210 dedi 170 liraya aldık . Ama şöyle uzunlarada göz gezdirmiştim baya bi 300-350 civarı çok hoş abiyeler gördüm, zevkine kesene göre bulursun umarım şimdiden tebrikler tekrar hayırlısı olsun :)

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin..bunlar güzel telaşla,bende nişanlanmadan önce böle ne giysem,saçımı nasıl yaptırsam derdindeydim...allah isteyen herkesin gönlüne göre wersin:))

teşekkür ederim. yarın iadei ziyarete gidiceğiz. ve söz nişan tarihini belirlemeyi düşünüyoruz. umarım bir aksilik olmaz =))

çok şükür iadeyi ziyareti de yaptık, atlattık. Allahımmmmmm nişan yani söz isteme nişan tarihi belirlemek ne kadar sıkıntılı bir iş mişşşş=(((
terden su oldum. malum ramazan tam yazın ortasına geliyor. haziran erken ayağımdaki alçı yeni çıktı daha yürümeye başlamadım, temmuz 7 8 de kpss var, 30 haziranda dğün var,
tmmuz 1 de bilmem ne var. temmuz 14- 15 rahmetli kayınpederin ölüm senesi. ooooo hiçbirgün kalmadı bana=)) sonunda elbirliği ile kpss gününe koydular ya pes dedim ama
nişan bohçası istemem diyen ben bir baktım bohça işine e iyi siz istiyorsanız olsun dedim yazık benim aşkıma ama yaaaaa. nasıl çıkacak bu kadar masrafın altından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…