Evet zengin ama ondan değil onu gerçekten seviyorumSevgiliniz zenginmi valla böyle konularda terketmeyenlerin parayı bırakmak istemediğini düşünüyorum ben yoksa kim böyle birşeyi görmezden gelebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zengin ama ondan değil onu gerçekten seviyorumSevgiliniz zenginmi valla böyle konularda terketmeyenlerin parayı bırakmak istemediğini düşünüyorum ben yoksa kim böyle birşeyi görmezden gelebilir
HaklısınEşya mı?
Herşeyi bırak VE KOŞARAK UZAKLAŞ.
Haklısın bende kaldiramiyorum bu kadar Şeyi bazenAnnen de bu dulla evleneceksin madem evinde kaldin diyomus ama 2 cocuktan haberi yokmus. Cangoz dizi gibi hayatin var yemin ederim ya gelismeleri merak edecegim valla
Ilk bu adamla mi birlikte oldun oncesi var miydi yani bu siginilacak liman mi bi gonul kirginligindan sonraHaklısın bende kaldiramiyorum bu kadar Şeyi bazen
Öncesi vardı hep hüsran uzuntulerle doluydu bana ailemden sonra en çok değer veren özel hissettiren insandı hep mutlu ediyorduIlk bu adamla mi birlikte oldun oncesi var miydi yani bu siginilacak liman mi bi gonul kirginligindan sonra
Haklısın galibaiki parça eşya senin kadınlık onurundan ve gururundan daha önemliyse sen zaten baştan kaybetmişsin!..
Onceki iliskinde neler yasadin?Öncesi vardı hep hüsran uzuntulerle doluydu bana ailemden sonra en çok değer veren özel hissettiren insandı hep mutlu ediyordu
Hiç aldatilmamistim hakaret küçük görme beğenmeme gibi şeyler ve sonunda terkedildimOnceki iliskinde neler yasadin?
Görmezden gelicem demedim ne yapsam bilemedim diyorumMadem görmezden geliceksin ne diye bu kadar kurcalıyorsun ?
Yani bilebilmen için daha ne yapması gerekiyor ki sence?Görmezden gelicem demedim ne yapsam bilemedim diyorum
Bilgisayar muhendisligi okuyan kizsin senin neyine hakaret edip kucuk goruyo bu oglanlar kendini niye ezdiriyosunHiç aldatilmamistim hakaret küçük görme beğenmeme gibi şeyler ve sonunda terkedildim
Onlar da ya benle aynı ya da benden daha iyi konumdalar o yüzden galibaBilgisayar muhendisligi okuyan kizsin senin neyine hakaret edip kucuk goruyo bu oglanlar kendini niye ezdiriyosun
Emek var emek olmasa bile onunla ilk cinselligimi yaşadım bu yüzden üzülüyorum zatenNe zamandir birliktesiniz ? Gormemezlikten gelecek kadar emek var mi iliskide?
Emek var emek olmasa bile onunla ilk cinselligimi yaşadım bu yüzden üzülüyorum zaten