Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke o kadar olsa...Geçmiş olsun tahminimce 100bin civarı dolandırılmışsınız.
Salaklığım iyice belli olmasın diye meblağ yazmamıştım ama çok sorulmuş belirteyim
İlk harcaması 40bin tlye yakındı, 200bine yakın hastaneye ödedim, 10bin civarı da nakit avans...
Adam çoğumuzdan daha dişil.Ay katip aynisini yazacaktim. Benim bildigim asıl erkek kendisini ispat etmeye çalışır, guven verir, hediye alir, biseyi alamiyosan al benim kartimdan gec der. Bu adam trip atip küsüyor qjshhd
Daha ciddi. Hatta kartı bloke et, başka kart kullan. İstedi mi limiti olmayan kartı ver sende iste para.
Kartı bloke ettimDaha ciddi. Hatta kartı bloke et, başka kart kullan. İstedi mi limiti olmayan kartı ver sende iste para.
200bine yakınSakıncası yoksa ne kadar hastane parası verdiğinizi öğrenebilir miyim çok merak ettim
Ay 6 aylık adam için nasıl 200 bin nakit avans çektiniz.Salaklığım iyice belli olmasın diye meblağ yazmamıştım ama çok sorulmuş belirteyim
İlk harcaması 40bin tlye yakındı, 200bine yakın hastaneye ödedim, 10bin civarı da nakit avans...
Adam çoğumuzdan daha dişil.
Ananız babanız istese yok çekersiniz, elalemin herifi tatlı tabi dökmüşünüz çıkıyı hemen önüne.Salaklığım iyice belli olmasın diye meblağ yazmamıştım ama çok sorulmuş belirteyim
harcamalarınızı siz finanse etmiyorsunuz, öyle davranmayı bırakın. O ağlıyorsa siz 2 kat ağlayın. Hem de üstünüze alınmayın, tepkilerinden gerçek yüzünü görürsünüz zaten, henüz terkedilmezseniz…Salaklığım iyice belli olmasın diye meblağ yazmamıştım ama çok sorulmuş belirteyim
Ailesiyle konuşmayı düşünüyorumParayı almaya çalış konu sahibesi vermezse de ailesini ara iste ... referans da mı dolandırıcı acaba
Öyle olduAnanız babanız istese yok çekersiniz, elalemin herifi tatlı tabi dökmüşünüz çıkıyı hemen önüne.
Salaklığım iyice belli olmasın diye meblağ yazmamıştım ama çok sorulmuş belirteyim
Ailesiyle konuşmayı düşünüyorum
Ailesiyle konuşmayı düşünüyorum
Adamın sizi dolandırdığını anlamayan arkadaşlarınız ya aşırı aptal ya da sizin iyice batmanızı istiyorlar. Bu adamı mutlaka şutlayın sonra da bu arkadaşlarınızı bırakın. Ya aptallar ya köyü niyetli