Kredi bitmediği için babamınEv kimin üstüne şimdi?
Ölünceye kadar benim öldükten sonra kızımın diyeKredi bitmediği için babamın
Evet arkadaşım krediyi babama çektirdi onun üstüne oldu mecburenevet durumu bayağı "olduğu gibi" anlatmışsınız acayip karışık
ev babanızın üzerine mi? inşallah öyledir
SorumsuzGale ne demek anlamadım
Sorumsuz
Sorumsuz yani burda dünya yansa amann öbür dünyada da yancaz boşver derAnlatım çok yorucu ve sorun tam olarak nedir anlamadım. Eşiniz annesine yardım ediyor ama annesi size çocuk bakımı konusunda destek olmuyor ama kendi kızının çocuğu ve evi ile ilgileniyor. Eşiniz annesine destek olmak için çok fazla kredi çekip çok borçlanmış. Şu an o borçlar ne aşamada? Çok karışık anlatmışsınız bu kadarını anlayabildim.
İletişim sorunu ve birbirinden gizli para akışı sorun elbette.
Bir de galesiz ne demek?
O zaman siz galeli biri olun ve çocuğunuzu alıp kendi ailenize taşının. Hem çalışırsınız hem çocuk okula başlar ve yanında ilgilenecek biri olur. Kendi anneniz.Sorumsuz
Sorumsuz yani burda dünya yansa amann öbür dünyada da yancaz boşver der
Antalya da yaşıyorum evi 290 bine almıştım 2020 de ve şuan kirası oturduğum evin en az 15000 TL kredim 7000 sizce mantıklı mı değil mimaddi gücünüz yokmuş zaten bi de krediyle ev ve araba almanız ilginç olmamış mı ?
O zaman boşanma fikrini bir düşün derim.adam annesine yediriyor sizin maaşla ev araba falan alınıyor galiba onu nasıl yaptınız bilmiyorum ama hani tek maaşla zor şimdi o yüzden diyorum.Kredi bitmediği için babamın
Kendi ailemle yapamam aynı evde olmazO zaman siz galeli biri olun ve çocuğunuzu alıp kendi ailenize taşının. Hem çalışırsınız hem çocuk okula başlar ve yanında ilgilenecek biri olur. Kendi anneniz.
Çok çalıştım 4.5 sene günde 16 saat ve çok hırslı çalışınca olduO zaman boşanma fikrini bir düşün derim.adam annesine yediriyor sizin maaşla ev araba falan alınıyor galiba onu nasıl yaptınız bilmiyorum ama hani tek maaşla zor şimdi o yüzden diyorum.
Sorumsuz demekmişAnlatım çok yorucu ve sorun tam olarak nedir anlamadım. Eşiniz annesine yardım ediyor ama annesi size çocuk bakımı konusunda destek olmuyor ama kendi kızının çocuğu ve evi ile ilgileniyor. Eşiniz annesine destek olmak için çok fazla kredi çekip çok borçlanmış. Şu an o borçlar ne aşamada? Çok karışık anlatmışsınız bu kadarını anlayabildim.
İletişim sorunu ve birbirinden gizli para akışı sorun elbette.
Bir de galesiz ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?