- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.995
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antalya da yaşıyorum evi 290 bine almıştım 2020 de ve şuan kirası oturduğum evin en az 15000 TL kredim 7000 sizce mantıklı mı değil mi
Kusura bakmayın da herkes sıcak yatağında uyurken sabah 6 kalkıp gece 6 eve gelip sabah yine 6 kalkarak aldım ben didindim uğraştım.evet bakmak zorunda değil ama ben calismasam eşim annesine 1 TL veremez ben çalışıp ona yardım etmek zorunda mıyımannesi zor durumdaysa eğer evlat olarak bır erkeğin yardım etmesı annesıne gayet normal .. sizin cocugunuza bakmak zorunda degıl ki buda bana sacma gelıyor cocuk benım cocugum annem yada kayınvalıdem nıye baksın ve ben bakmıyorlar dıye nıye sıkayet edeyım. ev almıssınız araba almıssın ekonomık olarak ıyı durumdasınız bence. kusura bakmayın ama kredı cekıp ev araba alıp sonrada cok bunaldım demek komık yanı bır borcun ıcıne gırıyorsunuz mal sahıbı oluyorsanız tabıkı sıkıntısını cekıceksınız. sefasını surmek olmuyor cefasınıda cekmek lazım. evı alırken bıle babanıza kredı cektırmıssınız art nıyetli olmak degılmı bumu sız en basından esınızden mal kacırmıssınız zaten evleneyımde kocamda para versın kredıyı odeyelım bosanırsam ev benım olur mantıgı
Ben çalışıyorum diye destek olabiliyorşuan var olması mantıklı zaten ona bir şey demiyorum. hem zora koşup hem yoruldum demeniz ilginç, ev ve araba almışsınız bu zamanda kimsenin istese de yapabileceği şeyler değil bunlar 2 maaşla, şanslı olanlardansınız. e biraz da yorulacaksınız. kayınvalide çocuğunuza bakmak zorunda değil ki. hayatta da olmayabilirdi... ayrıca eşinizin annesine biraz maddi destek olması da sorun değil bence. ben bilemedim sizi de pek haklı bulamadım.
Bu eşimdenÇocuk ilk eşten mi bu eşten mi anlamadım
annesi zor durumdaysa eğer evlat olarak bır erkeğin yardım etmesı annesıne gayet normal .. sizin cocugunuza bakmak zorunda degıl ki buda bana sacma gelıyor cocuk benım cocugum annem yada kayınvalıdem nıye baksın ve ben bakmıyorlar dıye nıye sıkayet edeyım. ev almıssınız araba almıssın ekonomık olarak ıyı durumdasınız bence. kusura bakmayın ama kredı cekıp ev araba alıp sonrada cok bunaldım demek komık yanı bır borcun ıcıne gırıyorsunuz mal sahıbı oluyorsanız tabıkı sıkıntısını cekıceksınız. sefasını surmek olmuyor cefasınıda cekmek lazım. evı alırken bıle babanıza kredı cektırmıssınız art nıyetli olmak degılmı bumu sız en basından esınızden mal kacırmıssınız zaten evleneyımde kocamda para versın kredıyı odeyelım bosanırsam ev benım olur mantıgı
YokKardeşiniz varmı?
4.5 sene çalışıp bu kadar yorulup ağlayan da bi sizi gördüm ben. 33 yaşındayım 12.5 yıl bilfiil çalıştım bu kadar ağlamadım evim arabam da yok. çalışmayın o zaman çocuğunuza bakın eşiniz de annesine para veremesin bence herşey çözülür. zaten siz sabah akşam eşinize ben çalışıyorum para kazanıyorum diye ağlanıyorsanız ben kadın halimle mçarım parana otur o zaman evde derim. bilemedim... garip geldi..Ben çalışıyorum diye destek olabiliyor
evlenıp dunyaya bır cocuk getırdıysenız evet çalısıp yardım etmek zorundasınız cocugunuza bır gelecek sağlayabılmek ıcın annesıne de yardım edıyor dıye kızıyorsanız zaten tek basıma dıdınıp aldım dıyorsunuz hakkımı yedırmem ben aldım dıyorsanız bosanıcaksınız o zaman .Kusura bakmayın da herkes sıcak yatağında uyurken sabah 6 kalkıp gece 6 eve gelip sabah yine 6 kalkarak aldım ben didindim uğraştım.evet bakmak zorunda değil ama ben calismasam eşim annesine 1 TL veremez ben çalışıp ona yardım etmek zorunda mıyım
Krediyi kim ödüyorÖlünceye kadar benim öldükten sonra kızımın diye
Evet arkadaşım krediyi babama çektirdi onun üstüne oldu mecburen
Günde 16 saat çalışılır mı kendinizi çok harap etmişsiniz, eşiniz galesiz olabilir belki ama siz de fazla galelisiniz
4.5 sene çalışıp bu kadar yorulup ağlayan da bi sizi gördüm ben. 33 yaşındayım 12.5 yıl bilfiil çalıştım bu kadar ağlamadım evim arabam da yok. çalışmayın o zaman çocuğunuza bakın eşiniz de annesine para veremesin bence herşey çözülür. zaten siz sabah akşam eşinize ben çalışıyorum para kazanıyorum diye ağlanıyorsanız ben kadın halimle mçarım parana otur o zaman evde derim. bilemedim... garip geldi..
Sabah sekiz akşam 5 çalışmadım.haftalik izin kullanmadan 4.5 yıl çalıştım.ve ayrıca bir fiil 10 yıldan fazla calisiyorumGünde 16 saat çalışılır mı kendinizi çok harap etmişsiniz, eşiniz galesiz olabilir belki ama siz de fazla galelisiniz
Sabah sekiz akşam 5 çalışmadım.haftalik izin kullanmadan 4.5 yıl çalıştım.ve ayrıca bir fiil 10 yıldan fazla calisiyorum
BenKrediyi kim ödüyor
Ne kadar güzel ya hem çocuğuma bakayım hemde annesinemi bakış açınız muhteşemevlenıp dunyaya bır cocuk getırdıysenız evet çalısıp yardım etmek zorundasınız cocugunuza bır gelecek sağlayabılmek ıcın annesıne de yardım edıyor dıye kızıyorsanız zaten tek basıma dıdınıp aldım dıyorsunuz hakkımı yedırmem ben aldım dıyorsanız bosanıcaksınız o zaman .
eşiniz çalısmıyormu ? calısıyorsa da illa maaşının içinden 1 tl kalır annesıne vermek ıcınben calismasam eşim annesine 1 TL veremez ben çalışıp ona yardım etmek zorunda mıyım
4.5 sene evde 1 gün oturmadan çalışmakHanımefendi bu ülkede kim sabah 8 akşam 5 çalışıyor yaaa ? gören de herkes memur herkes kıçının üstünde otura otura para kazanıyor zanneder. istanbul'da insanlar işe gitmek için 5 te kalkıyor 4 te kalkıyor. hayatları da sonsuza kadar böyle devam edecek.... he yarabbi sabır yaa...
eşiniz çalısmıyormu ? calısıyorsa da illa maaşının içinden 1 tl kalır annesıne vermek ıchani
Çok pardon kusura bakmayın Türkiye'de yiz en ucuz kiranın 10 bin olduğu yerde nasıl vercek parası olureşiniz çalısmıyormu ? calısıyorsa da illa maaşının içinden 1 tl kalır annesıne vermek ıcın