Gebeliğe Hazırlık Gaipten çizgi görmüyorum değil mi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
29-30 gun canim, ovulyasyon testi yapmisdim gecen ay 11 ci gunumde catladi yumurtam, ustunden 10 gun gecmis testte cikti.
Doktorlar hep beklenen adetten 14 gün omce yumurtlama olur 30 gunde bir adet olan birinin yumurtlamasi 16. Gunde olur diyorlar ya demek ki degisebiliyor. Bende ovulasyon testi yapayim hamile degilsem eğer...

ayy tuhaf oldum anlamadım şimdi çok arada bi değer

1 hafta varsa artışı kontrol et canim insallh guzel ilerleyip sonucu muhtesem olur yavrunu eline alarak

bilmiyorum valla ben yine bi 20 falan bekliyodum
Adetin kacinci gunu catlamisti yumurtan? Her halde cok yeni daha ondan, yoksa niye 7 ciksin ki? Bak benim 11 ci gunumde catlamisti ve adete 8 kala kanda 53,29 cikmisti mesela. Senin de artar insallah kuzum.

Kimyasalda 7 cikarmi ki? Bende de kac defa oldu kimyasal, 1 ve 2.09 cikmisti. Insallah gec dollenme olmustur canim.
hayır benim kafamı kurcalayan kanda bu kadar küçük çıkan idrarda niye pat diye silik çıkıyor vallaha yaptırdığıma pişman oldu olacam nerdeyse gidiyorum şimdi idrar testi almaya koyulaşma olcak mı diye

acaba o çok sancılandığım gece mi tutundu sürekli bende bi kasık sancısı vardı yumurtlamadan beri geç döllenmeye kafam basmıyor kalıp kalıp sonra mı dölleniyo :)) velhasıl çaktırmadık ama baya bozuldık sonucu alınca

acaba o çok sancılandığım gece mi tutundu sürekli bende bi kasık sancısı vardı yumurtlamadan beri geç döllenmeye kafam basmıyor kalıp kalıp sonra mı dölleniyo :)) velhasıl çaktırmadık ama baya bozuldık sonucu alınca
Canim yumurta catladigi gun tutmamis demek ki, yumurta 1-4 gune eriyormus o eriyene kadar da hamile kala biliyorsun, belki bi kac yumurtan vardi gec erimis gec tutmus, benim catladigi gun beraber olduktan sonra bi agri bi sanci oldu ki oldum agridan, demek ki senin de o gun olmus, moralini yuksek tutmaya calis.

bendede boyle durumlar. 14. catlatma ignesi

Eklentiler

• 20180807_013254.jpg
    20180807_013254.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 44
Canim yumurta catladigi gun tutmamis demek ki, yumurta 1-4 gune eriyormus o eriyene kadar da hamile kala biliyorsun, belki bi kac yumurtan vardi gec erimis gec tutmus, benim catladigi gun beraber olduktan sonra bi agri bi sanci oldu ki oldum agridan, demek ki senin de o gun olmus, moralini yuksek tutmaya calis.
benim hergün hergün sancı oldu zaten en son olanda da test yaptım zaten cıktı bilmiyorum cok bozulduk ya

2 tane test aldım bugün abahs ve yarın sabah için perşembeye tekrar gitcem tahlile

Back