Gebeliğe Hazırlık Gaipten çizgi görmüyorum değil mi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen kız gidin bir an önce sonuca varın valla bende merak ettim :KK66: eğer sonucun daha yüksek çıkarsa gitmo devlete, sonuçları çarp suratlarına tokat gibi :KK70:
bakarmisin arkadasim. hayalet cizgi degil demi

Eklentiler

• 20180807_013254.jpg
    20180807_013254.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 34
ay sağ kasığım resmen kazınıyor gibi ya bacağıma vuran ağrı var
Canım sonucun hayırlı olsun. Daha adetine 7 gun var degerin 2 gunde bir 2 katina çıksa 14 ünde 70 80 olur ki bi da en az olacagi deger daha fazla bir artisla da artabilir. :) sen persembe günü kan ver tekrar içini de ferah tut.

inşallah canım inşallah darısı tüm isteyenlere olsun bugün özelde yaptırsam mı acaba kan testini ne dersin

lütfen biraz sabret bu kadar gerginlik bile bebeğe zarar verir ,
cuma günü teste gidersin ,

ben adet günü yaptırdım 32 çıkmıştı meselaa
sonucun gayet iyi sadece sabır

Canım sonucun hayırlı olsun. Daha adetine 7 gun var degerin 2 gunde bir 2 katina çıksa 14 ünde 70 80 olur ki bi da en az olacagi deger daha fazla bir artisla da artabilir. :) sen persembe günü kan ver tekrar içini de ferah tut.
valla canım benim açıkcası dün gitme sebebim kço sancım vardı o beni düşündürdü normal olsaydı bekleyebilirdim acaba 2 gün değil de adet gecene kadar mı beklesem bak bunlarda dünden bu yana yapılan testler bilmiyorum kim demişti yap koyulaşma var mı diye
CYMERA_20180807_091908.jpg

lütfen biraz sabret bu kadar gerginlik bile bebeğe zarar verir ,
cuma günü teste gidersin ,

ben adet günü yaptırdım 32 çıkmıştı meselaa
sonucun gayet iyi sadece sabır
tsmam o zaman dediğin gibi varsa da olanı yıpratmış oluyorum aslında az önce aradım özeli kan testi için ama mevlam nasip etmişse gerisi boş adet olmazsam zaten vardır bişeyler beni bu kimyasallar korkuttu onun haricinde beklerim sıkıntı değil

oooo daha 1 hafta var sen çok erken öğrenmişsin. erken mi yumurtladın? bence kafanı hiç bulandırma adet günü veya 1 gün sonrası git
evet canım adetimin 13.günü falandı yumurtladım o yüzden dedim heralde hemen tutmuş kanda da yüksektir ondan gittik kan testine yoksa işim ne :D

tsmam o zaman dediğin gibi varsa da olanı yıpratmış oluyorum aslında az önce aradım özeli kan testi için ama mevlam nasip etmişse gerisi boş adet olmazsam zaten vardır bişeyler beni bu kimyasallar korkuttu onun haricinde beklerim sıkıntı değil

şuan bende beklemedeyim sabır çekiyorum devamlı
varsa zaten adet olmam diyorum , bu benım 2 bebegım olacak kzıım 10 yaşında ,
inşallah vardır inşallahhhh

evet canım adetimin 13.günü falandı yumurtladım o yüzden dedim heralde hemen tutmuş kanda da yüksektir ondan gittik kan testine yoksa işim ne :KK70:
13. gün 1 gün erken ama idrarda çabuk öğrenmişsiniz ahahah.
neyse nasip kısmet, bat gününü bekle inşallah sağlıklıdır

şuan bende beklemedeyim sabır çekiyorum devamlı
varsa zaten adet olmam diyorum , bu benım 2 bebegım olacak kzıım 10 yaşında ,
inşallah vardır inşallahhhh
inşallahhh iletişimde kalalım benim sağ kasığım ağrıyo sanki bi yumruk var akıntım da sanki biraz fazlalaşmış gibi dün kupkuruydum

Back