Gebeliğe Hazırlık Gaipten çizgi görmüyorum değil mi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba..yumurtlama donemım bıttı ama akıntım hala bıtmedı..afedersınız ama sümük gıbı uzayan akıntım vardı 1 haftadır ...yumurtlama donemı sonrası ise once 2 gun sarımtırak peynır kesıgı gıbı oldu şimdi normal akıntıya dondu su gıbı yanı..ama devam eden bı akıntım var hala ya..idrarımda kokulu baya ılaç kokusu gelıyor sankı ozellıkle sabah ılk uyandıgımda ve akşamları..ayaklarım cok üşüdüğü için kalın çorap bot var bu havada bıle..ona ragmen ayaklarımı üşütmüş olabılırmıyım sizce bı yerde yumurtalık üşütmesi diye bışey okudum yaşadınızmı hiç bu tarz bı durum muydu?buarada 13ekımdı yumurtlama tarıhım o hafta 3 kez ılışkıye gırdık eşimle..ovülasyon testı vs kullanmıyorum ama telefonda program var ordan baktım yumurtlama tarıhıme..1 haftadır aşırı iştahım açık durmadan bışeyler yıyorum ama 1 saat arayla durmadan..havalar soğudu dıye duşundum ama bugun sağ kasığımdan bacagıma vuran hızlı hızlı sancılı seyırmeler benı korkuttu ..gebelık istiyorum ama şuan hiç şüphelenmıyorum gebelıkten kist yada ıltıhap tarzı bışey olabılırmı?düngece ruyamda afedersınız tuvalete oturdum 2 damla kan gordum ..sabah baktım hastalık vs dıyordu..bekleyeyım mı sızce bıraz?yoksa yumurtalılarımda kıst ıltıhap bışı varmı baktırayımmı?baş donmem oluyor ara ara çok kısa bole anıden ..kist vs ıyıce şüphelenmeye başladım :( fıkırlerınıze ıhtıyacım var..

kızlar merhaba..yumurtlama donemım bıttı ama akıntım hala bıtmedı..afedersınız ama sümük gıbı uzayan akıntım vardı 1 haftadır ...yumurtlama donemı sonrası ise once 2 gun sarımtırak peynır kesıgı gıbı oldu şimdi normal akıntıya dondu su gıbı yanı..ama devam eden bı akıntım var hala ya..idrarımda kokulu baya ılaç kokusu gelıyor sankı ozellıkle sabah ılk uyandıgımda ve akşamları..ayaklarım cok üşüdüğü için kalın çorap bot var bu havada bıle..ona ragmen ayaklarımı üşütmüş olabılırmıyım sizce bı yerde yumurtalık üşütmesi diye bışey okudum yaşadınızmı hiç bu tarz bı durum muydu?buarada 13ekımdı yumurtlama tarıhım o hafta 3 kez ılışkıye gırdık eşimle..ovülasyon testı vs kullanmıyorum ama telefonda program var ordan baktım yumurtlama tarıhıme..1 haftadır aşırı iştahım açık durmadan bışeyler yıyorum ama 1 saat arayla durmadan..havalar soğudu dıye duşundum ama bugun sağ kasığımdan bacagıma vuran hızlı hızlı sancılı seyırmeler benı korkuttu ..gebelık istiyorum ama şuan hiç şüphelenmıyorum gebelıkten kist yada ıltıhap tarzı bışey olabılırmı?düngece ruyamda afedersınız tuvalete oturdum 2 damla kan gordum ..sabah baktım hastalık vs dıyordu..bekleyeyım mı sızce bıraz?yoksa yumurtalılarımda kıst ıltıhap bışı varmı baktırayımmı?baş donmem oluyor ara ara çok kısa bole anıden ..kist vs ıyıce şüphelenmeye başladım :KK43: fıkırlerınıze ıhtıyacım var..

kımsenın fıkrı yok galıba.. :(((

Back