- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Kac gunde bir adet oluyorsunbüyük ihtimal tutmuş ki silik çıktı bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gunde bir adet oluyorsunbüyük ihtimal tutmuş ki silik çıktı bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm
30 4 gün sürüyorKac gunde bir adet oluyorsun
30 olmasina ragmen erken yumurtlama olmus ovulasyon testi mi kullandın30 4 gün sürüyor
evet canım ilk defa kullandım30 olmasina ragmen erken yumurtlama olmus ovulasyon testi mi kullandın
Testi sabahları tekrarla :)koyulaşacak inşallah :) gerci sende benim gibi sabirsizsin bugün tekrar yaparsin belki deevet canım ilk defa kullandım
aynenTesti sabahları tekrarla :)koyulaşacak inşallah :) gerci sende benim gibi sabirsizsin bugün tekrar yaparsin belki de
Onunda fotosunu ekleyebilir misin :) kan versen inan daha rahat ederdin canım yaa :))doktorum 3 eylüle kadar yokum dedi bende gittim erken gebelik testi aldım az önce yaptım yine silik çıktı artık gebeyim diyebilir miyim![]()
Tebrikler hamilesiniz :)
vallahi benim kafamı kurcalayan bu sabahki oldu çıkmasaydı yapmayacaktım bi dahaYa benimde en erken 14 unde olacak adet olursa:) sayende gaza gelip test yapacam neredeyse :))
Tebrik ederim bence kan testi yaptır. Netleşsinvallahi benim kafamı kurcalayan bu sabahki oldu çıkmasaydı yapmayacaktım bi daha
Sen su an adetinin 23. Günündesin degil mi canımvallahi benim kafamı kurcalayan bu sabahki oldu çıkmasaydı yapmayacaktım bi daha
aynen öyle canımSen su an adetinin 23. Günündesin degil mi canım