Gebeliğe Hazırlık Gaipten çizgi görmüyorum değil mi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktorum 3 eylüle kadar yokum dedi bende gittim erken gebelik testi aldım az önce yaptım yine silik çıktı artık gebeyim diyebilir miyim :D

şuan ben görebiliyorum biraz daha netleşsin atıcam atıcam canımmm hamilemiyim ben onu deyin :D
[QE="Aag91, post: 56881082, member: 889515"]Onunda fotosunu ekleyebilir misin :) kan versen inan daha rahat ederdin canım yaa :))[/QUOTE]

Kesin hamilesin gözün aydın arkadasım. O cızgı sadece catlatma ignrsi olduysan yanıltıcı olarak cift cıkar Onun haricinde normal bir aydaki ilişkide asla hamilelik yoksa cıkmaz.

CYMERA_20180806_142856.jpg
buyrun proğramla keskinleştirdim telde çekince belli olmuyo çünkü ama elimde bakınca görünüyo hemen bence daha çok yeni öyle düşünüyorum ve bugün kasık sancılarım çok

Ilk hamileligimde benim de hemen silik cizgi cikmisti. O an şok olmustum ama tee kalp atışını duyana kadar emin olamamitim...Simdi yine aşırı mide bulantim sonucu eşime test aldirttim tam 4 tane ve hepsinde silik cizgi var ama gene tedbirli olmak açısından biraz bekleyecegim.. ve bu testlere guvenemedim niyeyse sanki bozuk gibi geldi :-) bir iki gun sonra tekrarlicam... Cevremde bir cok kisi silik cizgi ile ogrendi.. Rabbim tum istyenlere hayirlisi ile versin...

Back