Gebeliğe Hazırlık Gaipten çizgi görmüyorum değil mi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yine damlattığım gbi silik çıktı ama düne göre öyle zor ayırt edilmiyo yani eline alan rahatlıkla görür

yine damlattığım gbi silik çıktı ama düne göre öyle zor ayırt edilmiyo yani eline alan rahatlıkla görür
Canım resmini atsana buraya daha adet tarihine varsa silik çıkması normal takip et doktora git bence emin olmak için

Canım resmini atsana buraya daha adet tarihine varsa silik çıkması normal takip et doktora git bence emin olmak için
CYMERA_20180807_084525.jpg

bu testlerin hassasiyeti kaç acaba? 10 ml bile olsa 7 çıkan değeri göstermemesi gerekir. labaratuvar güvenilir miydi? 7 hcg değeri hiçbir testte çıkmaz ki kanda 7. idrar 5tir örneğin. bence perşembe gittiğinde başka bir yere git

bu testlerin hassasiyeti kaç acaba? 10 ml bile olsa 7 çıkan değeri göstermemesi gerekir. labaratuvar güvenilir miydi? 7 hcg değeri hiçbir testte çıkmaz ki kanda 7. idrar 5tir örneğin. bence perşembe gittiğinde başka bir yere git
devlete gittim canım bilmiyorum bende şaşırdım kafamız çok karıştı bugün özele mi gitsem acaba 2 güne bi kadın doğuma git dedi

devlete gittim canım bilmiyorum bende şaşırdım kafamız çok karıştı bugün özele mi gitsem acaba 2 güne bi kadın doğuma git dedi
yok bana çok mantıksız geldi. ilk testte gayet görülebilir çizgi var. kanda en az 50 falan çıkması gerekirdi. sonucu görünce kimyasal sanırım dedim üzüldüm açıkçası. bugünkü test biraz daha koyulaşmış. sonuçta bi yanlışlık var bence özele git

yok bana çok mantıksız geldi. ilk testte gayet görülebilir çizgi var. kanda en az 50 falan çıkması gerekirdi. sonucu görünce kimyasal sanırım dedim üzüldüm açıkçası. bugünkü test biraz daha koyulaşmış. sonuçta bi yanlışlık var bence özele git
aynen canım dün saatlerce kalmasına rağmen zor ayırt edilen çizgi bugün 10 dk sonda tam bir bakışta ayırt edilebilir hale geldi telefpnda bulanık çıkıyor şuan pembemsi bi çizgi var silik değil bekledikçe daha da arttı koyuluğu bugün özelde yaptırırım müsait olursam

CYMERA_20180807_085640.jpg
şimdi çektim 15 dk falan geçmiştir yaptığımın üzerinden

gayet uzaktan da görebiliyorum. büyük ihtimal şuan tutunma evresinde umarım sağlıklıdır ve seninledir :)
bende öyle tahmin ediyorum belki 2 3 gün sonda yaptırsaydım olduğunu anlayacaktım eşim baya heyecanladı hatta diyo bugünde gidelim ne olacak artan artmıştır :D

bende öyle tahmin ediyorum belki 2 3 gün sonda yaptırsaydım olduğunu anlayacaktım eşim baya heyecanladı hatta diyo bugünde gidelim ne olacak artan artmıştır :KK70:
aynen kız gidin bir an önce sonuca varın valla bende merak ettim ;) eğer sonucun daha yüksek çıkarsa gitmo devlete, sonuçları çarp suratlarına tokat gibi :D

Back