- Emoji Skoru
- 594
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi uzgunnn1234
-
Benim de anlamadığım numuneyi nasıl bir baskı altında verdiniz? Yöneticiniz gelip size "Bu kaba sı*acaksın!" mı dedi?
Bi kaç saat sonra gittim iş yeriyle bi alakası yok abla
Hayır o gün iş için teste gidicektim kaç saat sonra testi verdim iş yeri için özel genel testler yapıldıilişki yaşadıktan sonra evden çıkıp test vermeye mi gittiniz orayı anlamadım.
İnsanlar vardı bu arada dışkı vermedim sürtünmü sadece
evet parazitGıda sektörü kreşler yaşlı bakım evlerı isteyebilir bulaşıcı hastalık yüzünden . Bi kere duymuştum bende çok şaşırmıştım
Catlattiniz beni gülmekten hdhdhshsusnsjxdjjxjddjjd AL SİC ÇABUK hshshsBenim de anlamadığım numuneyi nasıl bir baskı altında verdiniz? Yöneticiniz gelip size "Bu kaba sı*acaksın!" mı dedi?
İnsanlar vardı bu arada dışkı vermedim sürtünmü sadece
Tamam kusura bakmayın25 yaşında kocaman kadınsın. Konuşmalar sanki 17 yaş
Artık nasıl korktuysa konu sahibi bilemicemevet parazit
ve salmonella filan bakılabilir
bir de bazı mide bağırsak hastlalıkları için bakılır normalde ama işyeri için onlara bakmalarına gerek yok.
bu testler
"hımmm bize örnek gelmiş hadi şunu şöööyle iyiceeee bi inceleyelim ne var ne yok bi bakalım", kafasıyla yapılmaz
biz bu b.kta boncuk aramıyoruz ne arıyoruz? parazit
var mı?
yumurtası var mı? var yok. bitti.
ne arıyoruz x bakteri ona bakıyoruz
gizli kan
bakıyoruz var mı
var yok
bitti
hani otopsi filan böyle aşırı ayrıntlı bir tetkik (hasta uzun süredir tanı alamıyor, türlü muhtelif şüpheler var, iyice incelemek istedik vs.) filan olmadığı sürece kimse kimsenin b.kunda boncuk aramaz...
Neden korkuyorsunuz kime neyi Ispartlamaktan? Bide tehlikeli birşey yaşadığınız enfeksiyon ileri yaşlarda sorun bir sürü zararı söyleniyor.Belli olurmu tam içine sürtmedim kafam çok takıldı baskı altında oldugum için üstün körü temizledim ve korkuyorum bütün psikolojim bozuldu
Test vermeye beraber girmiş gibi anlatmış konu sahibiYani peşpeşe mi gerçekleşti ilişki yaşamakla testi vermek, silerek kurtulmaya çalıştınız??
Bana da ilginç geldi….Gıda sektörü kreşler yaşlı bakım evlerı isteyebilir bulaşıcı hastalık yüzünden . Bi kere duymuştum bende çok şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?