Gaiata testinde anal ilişki belli olurmu

Gıda sektörü kreşler yaşlı bakım evlerı isteyebilir bulaşıcı hastalık yüzünden . Bi kere duymuştum bende çok şaşırmıştım
evet parazit
ve salmonella filan bakılabilir

bir de bazı mide bağırsak hastlalıkları için bakılır normalde ama işyeri için onlara bakmalarına gerek yok.

bu testler
"hımmm bize örnek gelmiş hadi şunu şöööyle iyiceeee bi inceleyelim ne var ne yok bi bakalım", kafasıyla yapılmaz
biz bu b.kta boncuk aramıyoruz ne arıyoruz? parazit
var mı?
yumurtası var mı? var yok. bitti.

ne arıyoruz x bakteri ona bakıyoruz
gizli kan
bakıyoruz var mı
var yok

bitti

hani otopsi filan böyle aşırı ayrıntlı bir tetkik (hasta uzun süredir tanı alamıyor, türlü muhtelif şüpheler var, iyice incelemek istedik vs.) filan olmadığı sürece kimse kimsenin b.kunda boncuk aramaz...

Artık nasıl korktuysa konu sahibi bilemicem

Kk’da bir daha şaşırmam diyorum ama yine şaşırıyorum. Teste gideceğini bile bile ne koşa koşa ilişkiye giriyorsun ki, g.tünle başınla bu kadar oynama istersen Gayta testinde anal ilişki belli olmaz bu arada, canını da sıkma, anal ilişkiye de çok bulaşma oturamaz gerçekten doktorluk olursun.

Belli olurmu tam içine sürtmedim kafam çok takıldı baskı altında oldugum için üstün körü temizledim ve korkuyorum bütün psikolojim bozuldu
Neden korkuyorsunuz kime neyi Ispartlamaktan? Bide tehlikeli birşey yaşadığınız enfeksiyon ileri yaşlarda sorun bir sürü zararı söyleniyor.

Isyeri icin verdiginiz testte cinsel birlikteliginiz belli olsa bile onlara ne? Korktugunuz sey ne tam olarak? Kaldi ki belli olmaz ama olmasi sizi neden bukadar tedirgin etti.

1) Gaita testinden öyle bir şey çıkmaz

2) Herkesin hayatı kendine ama anal ilişki yaşayacak kadar sağlığınızdan vaz mı geçtiniz? İleride dışkı tutamama, makat yırtılması vb bir sürü sağlık sorunu yaşarsınız sırf bekaret gitmesin diye kendinizi bu kadar aşağılatmayın elin adamına. Emin olun bekaretiniz zaten gitmiş. Bir şey yaşayacaksanız normal ilişki yolundan yaşayın.

Anal ilişki mi baskı altında oldu test için mi baskı yapıldı onu anlamadım? Anal ilişkiden hemen sonra test verdiyseniz anlaşılabilir. Kesin anlaşılır demiyorum ama anlaşılabilir; çünkü bir kere anal ilişkide anüste mikro çatlaklar olur ve dolayısıyla gaitada kan görülebilir. Ayrıca sperm hücresi varsa o da görülür. Ama kimseyi (iş yerini de) ilgilendirmez sizin seks hayatınız ama anal seks sağlığınız için sakıncalıdır. Bu arada anal seks için size baskı yapıldıysa bunu yapan kişi iyi bir insan değildir, onu hayatınızdan çıkartın diyeceğim ama sorduğunuz bu değildi daha yorum yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…