• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaiata testinde anal ilişki belli olurmu

Merhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
Test geçersiz çıkacaktır büyük ihtimalle ama başka zaman mı kalmadı anal ilişki yaşayacak, o ne ya öyle.

Kız kırk yılda bir cesaret etmiş popişkosunu dövdürmüş onda da patronu test yaptırmış ahahahha
Bi de işten kovarlarmış seni bunun bkunda sperm var diye gider ayak adını da çıkarırlarsa ne olacak kız 😂😂

Sex yaparken heleki anal yaparken utanmıyorsunuz boktan belli olur mu diye korkuyorsunuz acayip yani 😄
-Bu arada utanılcak bir şey olduğundan değil siz anlaşılır mı diye endişe ettiğiniz için diyorum-
Gaitadan belli olmazda yakında poponuzu tutamaz olur olmadık yerde gaz kaçırmaya başlarsanız belki o zaman anlaşılır

İlk defa anal seks yapıp birkaç saat sonra işe gitmek... Ne kadar uçlarda yaşıyorsunuz bu hayatı. İyi cesaret valla.

Yavrucum iş yerinde ilişkiye girmiş sonra alt kattaki test odasına gitmiş gibi yazmışsın. İlişkiden hemen sonra nasıl oldu test işi. Millet sıraya girmiş beklerken siz arka odada iş mi yaptınız? Bulaşıcı hastalık varsa çıkar işte bosver.
Kıızzz aynen böyle anladım bende 😀

Kız kırk yılda bir cesaret etmiş popişkosunu dövdürmüş onda da patronu test yaptırmış ahahahha
Bi de işten kovarlarmış seni bunun bkunda sperm var diye gider ayak adını da çıkarırlarsa ne olacak kız 😂😂
😂😂😂😂

Back