Gaiata testinde anal ilişki belli olurmu

Test geçersiz çıkacaktır büyük ihtimalle ama başka zaman mı kalmadı anal ilişki yaşayacak, o ne ya öyle.

Ufff mide bulandırıcı

Kız kırk yılda bir cesaret etmiş popişkosunu dövdürmüş onda da patronu test yaptırmış ahahahha
Bi de işten kovarlarmış seni bunun bkunda sperm var diye gider ayak adını da çıkarırlarsa ne olacak kız

İş yerinde mi ilişki yaşadın?
Nasıl hayatlarınız var bitiyorum
Ne iş yapıyorsun?

Sex yaparken heleki anal yaparken utanmıyorsunuz boktan belli olur mu diye korkuyorsunuz acayip yani
-Bu arada utanılcak bir şey olduğundan değil siz anlaşılır mı diye endişe ettiğiniz için diyorum-
Gaitadan belli olmazda yakında poponuzu tutamaz olur olmadık yerde gaz kaçırmaya başlarsanız belki o zaman anlaşılır

Laboratuar ekibi belki sperm buluntusundan anlayabilir tabi kalmışsa lakin iş için verilen rapora da sayın namzet personeliniz anal seks yapan birisi bilginiz olsun diye yazmaz . Rahat olun . Ayrıca g*tune acimayan kimseye acimazmis ne bu korku ?

İş yeri için genel özel muayene dışkıma bakılmadı sürtünerek verdim peçete suyla temizledim ama tam temizleyemedim düzgünce
Meslek ne? Neden baskı altındasınız?

İlk defa anal seks yapıp birkaç saat sonra işe gitmek... Ne kadar uçlarda yaşıyorsunuz bu hayatı. İyi cesaret valla.

Kıızzz aynen böyle anladım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…