- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 42.016
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi uzgunnn1234
-
Test geçersiz çıkacaktır büyük ihtimalle ama başka zaman mı kalmadı anal ilişki yaşayacak, o ne ya öyle.Merhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
İş yerinde pişirmişler işi, ben öyle anladımilişki yaşadıktan sonra evden çıkıp test vermeye mi gittiniz orayı anlamadım.
Şoyle düşün pok üstünde spermciklerDaha üstü ne gelebilir derken s.çtığım b.ktan anal ilişki anlaşılır mı sorusu şoku.
Sanki evden çıkıp iş yerine gitmemişte, ilişkiden hemen sonra test örneği vermiş gibi değil mi?ilişki yaşadıktan sonra evden çıkıp test vermeye mi gittiniz orayı anlamadım.
Meslek ne? Neden baskı altındasınız?İş yeri için genel özel muayene dışkıma bakılmadı sürtünerek verdim peçete suyla temizledim ama tam temizleyemedim düzgünce
Kıızzz aynen böyle anladım bendeYavrucum iş yerinde ilişkiye girmiş sonra alt kattaki test odasına gitmiş gibi yazmışsın. İlişkiden hemen sonra nasıl oldu test işi. Millet sıraya girmiş beklerken siz arka odada iş mi yaptınız? Bulaşıcı hastalık varsa çıkar işte bosver.
Kız kırk yılda bir cesaret etmiş popişkosunu dövdürmüş onda da patronu test yaptırmış ahahahha
Bi de işten kovarlarmış seni bunun bkunda sperm var diye gider ayak adını da çıkarırlarsa ne olacak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?