- 10 Şubat 2025
- 9
- -4
- 1
- 25
- Konu Sahibi uzgunnn1234
-
Burada sperm vardır diye yazmazlar diye düşünüyorumMerhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
Bu test ne için googlelamaya üşendim bu arada çıksa daha iyi olur bir hastalık vs kaptıysanız çıkar en azındanMerhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
Belli olurmu tam içine sürtmedim kafam çok takıldı baskı altında oldugum için üstün körü temizledim ve korkuyorum bütün psikolojim bozulduBurada sperm vardır diye yazmazlar diye düşünüyorum
İş yeri için genel özel muayene dışkıma bakılmadı sürtünerek verdim peçete suyla temizledim ama tam temizleyemedim düzgünceBu test ne için googlelamaya üşendim bu arada çıksa daha iyi olur bir hastalık vs kaptıysanız çıkar en azından
Testi niçin verdinizMerhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
Bu testi ne için verdiniz pekiMerhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
Alla alla şok oldum iş yeri için en uç gidip duyma testi vermiştim bu neymiş gızzzzİş yeri için genel özel muayene dışkıma bakılmadı sürtünerek verdim peçete suyla temizledim ama tam temizleyemedim düzgünce
İş için verdimilişki yaşadıktan sonra evden çıkıp test vermeye mi gittiniz orayı anlamadım.
İş içinBu testi ne için verdiniz peki
İş yeri özel muayane için sürtünme yle verdim ondan önce yıkadım peçeteyleTesti niçin verdiniz
İş yeri için genel özel muayene dışkıma bakılmadı sürtünerek verdim peçete suyla temizledim ama tam temizleyemedim düzgünce
Yani peşpeşe mi gerçekleşti ilişki yaşamakla testi vermek, silerek kurtulmaya çalıştınız??İş için verdim
yani görseler de raporunuza yazmazlar iş yeri bulaşıcı hastalık açısından ister cinsellik yaşayıp yaşamamanızla ilgilenmezler ama eğer kreş anaokulu gibi bi yer istediyse sorun yasayabılırsınız rapor edilebilirİş için verdim
Gıda sektörü kreşler yaşlı bakım evlerı isteyebilir bulaşıcı hastalık yüzünden . Bi kere duymuştum bende çok şaşırmıştımAlla alla şok oldum iş yeri için en uç gidip duyma testi vermiştim bu neymiş gızzzz
anal ilişki yaşayıp , dahası (töbe töbe) donunuzu çekmeden, yıkanmadan koşa koşa test vermeye mi gittiniz anlamadım?Merhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
Bi kaç saat sonra gittim iş yeriyle bi alakası yok ablaanal ilişki yaşayıp , dahası (töbe töbe) donunuzu çekmeden, yıkanmadan koşa koşa test vermeye mi gittiniz anlamadım?
kaka örneğinden anal ilişkinin belli olacağı bir durum yok normal şartlar altında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?