Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu markayı yeni keşfettim. çok doğal ama biraz pahalı gözüküyor. kullanan var mı hiç?
ben de bugün şunu gördüm: http://www.fxeyes.com/fxstore/images/Jazmine.jpg
çok çok çok güzel ve doğal duruyor, ama fiyatı 450$ maalesef..
nanymchpee bu lensi kullananlardan daha hiç fotoğraf ekleyen olmadı sen ekle ve ilk ol
nanymchpee bu lensi kullananlardan daha hiç fotoğraf ekleyen olmadı sen ekle ve ilk ol
ben new yorkta bir firmada yaptirmistim % 100 elde boyama once sizin gozunu olcup, biciyorlar,goz bebeginin yogun isikta ne kadar genisledigini falan test ediyorlar, ona gore ayarlaniyor, pupil acikligi,o konuda sorun yok ,ancak cokda dogal durmuyor diyebilirim, lensler hand made oldugundan uzerine islenebilmesi icin daha tok bir lens kullaniyorlar, fiyatlari degisiyor, 500$ a da var 250 $ dolarada ve ikiside birbirinin ayni duruyor.
maşallah canım çok yakışmış lens ama sen güzel olduğun için yüzün kaldırmış ama bukadarda hoş olmayan birinde nasıl dururdu bilemiyorum ışıktan doğal olup olmadığı belli olmuyor ama mavisi lacivert gibi yani azul rengi gibi.resimli msjndan alıntı yapmadım kaldırcaksın diye buna cvp yazıyorm.sende hoş durmuş yakışmış bence
Eki Görüntüle 183459 bakin daha sonra kaldirayim kizlar.
ben new yorkta bir firmada yaptirmistim % 100 elde boyama once sizin gozunu olcup, biciyorlar,goz bebeginin yogun isikta ne kadar genisledigini falan test ediyorlar, ona gore ayarlaniyor, pupil acikligi,o konuda sorun yok ,ancak cokda dogal durmuyor diyebilirim, lensler hand made oldugundan uzerine islenebilmesi icin daha tok bir lens kullaniyorlar, fiyatlari degisiyor, 500$ a da var 250 $ dolarada ve ikiside birbirinin ayni duruyor.
bu arada benim lensleri yaptirdigim adresi vereyim, new york a bi ugricak olursan, gel benim misafir ol. hazir elinizde adress olur,ayrica medical lensler de hazirliyorlar... Custom Color Contacts - Cosmetic Lenses - Transform your appearance with prescription or nonprescription lenses in any color.