Oh be biri varmis demek ki :)Ben varım aldım ve kullanıyorum:)
:) n11 den aldım daha doğrusu kardeşim aldı hediyeOh be biri varmis demek ki :)
Arkadasim nerden aldin kaca aldin nasil kullaniyosun evde misin salona mi gidiyosun memnunmusun dengede durmak kolay mi
cok sordum demi ama cevaplarsan sevinirim...
bende mi alsam acaba:) n11 den aldım daha doğrusu kardeşim aldı hediye239 kargo ücreti dahil.evde yapıyorum benim küçük bebeğim var. Giyiyorum Bi güzel ayakkabıyı ilk denediğim anda ayağa kalkarken eşimden tutunmuştum Haha:))şimdi alıştım çok pratik geliyor artık. Gelelim kullanma konusuna bilmiyorum kilom kaç benim ki biraz fazla olduğu için YouTube deki videoları yapamadım çok zor geldi. Onun yerine akşamları giyip TV karşısında hoplayıp zıplıyorum spontane. Kullanmaya başladığın ilk on dk da terler içinde kalıyorsun, kalori saatim var benim nabzı hemen yükseltiyor o yüzden de çok kalori yaktırıyor. Ama daha 1 saat kesintisiz yapamadım, kolay gibi duruyor ama yoruyor... Zaman'la alışıyorsun gerçi. Ay baya konuştum
Alll birlikte zıplarızbende mi alsam acaba
Çok olmadı alalı öyle doğru düzgün kullanmadım o yüzden bişey diyemicem, kullanırım diyorsan al ama bana göre ev için değilde çantana koyup dışarda güzel Bi yerde koşmak için daha idealMerhaba metebatur peki bu ayakkabıyla kilo verebildinmi bende almayı düşünüyorum
Tşk.ederim sen yine kilo verirsen biz leride bilgilendir.Çok olmadı alalı öyle doğru düzgün kullanmadım o yüzden bişey diyemicem, kullanırım diyorsan al ama bana göre ev için değilde çantana koyup dışarda güzel Bi yerde koşmak için daha ideal
Bende de var ayakkabıdan dediklerine aynen katılıyorum:) YouTube'da videolar var kangoojumps yazınca çıkan onları denedin mi hiç? Ben pek yapamıyorum daBende aldım dün iki gündür yapıyorum müzik açıp zıplıyorum oynuyorum.Güzel bi müzik bulunca yorulsamda inmek istemiyorumbence çok eğlenceli fiyatı pahalı ama ben kredi kartına 9 taksitle aldım ayda 27 TL ödeniyo.gayet iyi bnce.zayıflama konusuna gelince 1-2 hafta falan olsun tekrar yazarım buraya ama bence yediklerinde dikkat edersen ve yemekten yarım saat falan önce yaparsan yağdan kilo kaybedilir.yani kesin kilo verilir tabi yapıp sonrasında tatlıya vb şeylere gömülmezseniz tavsiye ediyorum
Bende de var ama evde olmuyor sanki, Nasıl kullanıyorsunBen bu ayakkabıyı aldım kızlar iki gündür kullanmaya çalışıyorum başka kullanan var mı
Bende de var ayakkabıdan dediklerine aynen katılıyorum:) YouTube'da videolar var kangoojumps yazınca çıkan onları denedin mi hiç? Ben pek yapamıyorum da
Bende youtube deki videolarla biseyler yapmaya çalışıyorum zaten iki gün oldu alali ama inanılmaz terletti beni ustunede plates yapıyorumBende de var ama evde olmuyor sanki, Nasıl kullanıyorsun
Bende o youtube deki hareketleri tam olarak ogreneyim kendi kafama göre birşeyler harmanlayip yaparım ama gerçekten güzel terletiyoYouTube dakileri bende gördüm ama bişeye bağlı kalmak sıktı oradaki hareketlerden yapıyorum ama kendi actıgım müziğe göre kafama göre yapıyorum yani baya terletiyo bide