Yaparken ses cikartiyo ama aşağı kata ne kadar ses gidiyo bilmiyorum benim alt katimda yaşlı bu teyzeyle amca oturuyo kızım azıcık ses yapta evde olduğunu bilelim hiç sesin cikmiyo diyolar ama yaşlılar dediğim gibiMerhaba
Sanirim tek amacımız Zayıflamak
Yapıcam 1 saat söz :)
Lakin evde kullanan arkadaşlarım cok ses cikartiyomu bu ?malum apartman hayati millet ne bu tepinti diye kapıya gelmesin
Bi de bu yönünü evde kullananlar yazarsa çok sevinirim
Ayrıca kullanan kilo verenlerden sabırsızlıkla haber bekliyoruz
En azından bi incelme bi suzulme
Yaparken ses cikartiyo ama aşağı kata ne kadar ses gidiyo bilmiyorum benim alt katimda yaşlı bu teyzeyle amca oturuyo kızım azıcık ses yapta evde olduğunu bilelim hiç sesin cikmiyo diyolar ama yaşlılar dediğim gibigerçekten işe yaramamasi mümkün değil ter içinde birakiyo heleki 1 saat yaparsan ve yediklerine de dikkat edersen dal gibi olursun
Çocuk var mi?Güzel ozaman seste problem yaratmicak gibi görünüyor fitifit
Bi kampanya yakalayıp almakta sıra
Bide goji berry mi yersem umarım dal olurum
Evlendikten sonra baya kütüklesiyomus insan
Yaparken ses cikartiyo ama aşağı kata ne kadar ses gidiyo bilmiyorum benim alt katimda yaşlı bu teyzeyle amca oturuyo kızım azıcık ses yapta evde olduğunu bilelim hiç sesin cikmiyo diyolar ama yaşlılar dediğim gibigerçekten işe yaramamasi mümkün değil ter içinde birakiyo heleki 1 saat yaparsan ve yediklerine de dikkat edersen dal gibi olursun
Birde çocuk olduğunu düşün ne oluyo insan vallaHenüz yok olana kadar kendime geleyim
Jelom ben n11 den aldım funny jump diye arat çıkarne bu canım hele bana özelden at linki hemen alım gerçi bir korse vardıya ben onu gece yemeğe giderken giydim vc de çıkardım:)))))))) dedim yürü git senle ne yiyebilirim nede içeblirim:)) ama ayakkaıyı alıırım
Bu arada o korse de heralde yiyip iceme diye üretilmiş ahahahane bu canım hele bana özelden at linki hemen alım gerçi bir korse vardıya ben onu gece yemeğe giderken giydim vc de çıkardım:)))))))) dedim yürü git senle ne yiyebilirim nede içeblirim:)) ama ayakkaıyı alıırım
Birde çocuk olduğunu düşün ne oluyo insan vallaama irade sonucu kadının yapamayacağı hiçbirşey yok
Cnm ben zayıflamak için almadım spor olsun diye evde terlemek için aldım şimdilik memnunumAynen öyle
Umudum zıplamakta
Sende deneyimlerini paylas zipladikca
Hepsibuarada da fiyat güzel
Toksinlerden kurtulmanın her yolu mubahCnm ben zayıflamak için almadım spor olsun diye evde terlemek için aldım şimdilik memnunumhemen hemen hergün spor yapıyorum
Olur olur hiç merak etme sadece azimToksinlerden kurtulmanın her yolu mubah
İster kilo ister sıkılama
Ben spor salonunda bile yarım saat koşup terleyemeyen biriyim
Zamanında çok spor yapardım bunu kimi vücut dayanıklı diye terlemiyor yorumu yapıyor kimi lenfler çok yavaş çalışıyor diye..
Sağlık sorunum yok ama tam nedenini bilmiyorum ve ter atmak çok önemli aslında biraz terlesem mutlu oluyorum
En azından tüm vücut zıplayınca hareket etmiş olacak ve yerleşeceğini de Umut ediyorum
Teşekkürler
Jelom ben n11 den aldım funny jump diye arat çıkarinanılmaz bir kardio kaynağı bence 15 dak bile şu gibi ter akiyo spor salonuna gidemedigimde evde 15 dakika zıplayıp üstüne plates yapıyorum
Bu arada o korse de heralde yiyip iceme diye üretilmiş ahahahabenim korse hiç gelmedi postada kayboldu sanırım para iadesi aldım
Cnm evet ayak nosu standart her ayakla uyumluhımm okeydir tatlım peki ayak numran aynı mı sipariş verdin kalıp stndartmı?
hahhahha valla bende korseli çok fark etmedi elbise bebem ya zaten belim ince karnım yok dedim çıkar rahah masayı götür o kadar para vermişim mekana yemiyem miistiyorsan benimkini atarım sana hiç kulllanmadım tak çıkar yaptım o kadar bir kahve ısmaarlan ödeşiriz yanında tatlı şart tabi