Merhbalar 2017 de bahçeci fulyada mustafa beyde tedavi gördm ilk denemede gebe kaldm hatta hamileleik sonrasında kontrollerimi remzi hoca yaptı :) kendisi çok iyi çok nazik bi insan şuan 2. deneme için aynı klinikte başka doktorla devam ediyorumAnkara mi istanbul mu bursa mi derken istanbula karar verdim.orda da fulya bahceci nihai karar oldu.doc remzi abali hoca yla bu ay tup bebege basliyoruz.kimler daha once fulya bahcecide tup bebek denedi? Daha da ozele indirgersek kimler remzi hocada tup bebek yaptirdi? Olumlu olumsuz herkes o merkez/dr hakkinda "tecrubelerini" aktarirsa sevinirim.
Yanlış anlamayin ama o kdr memnunsaniz ndn baska dr? Bi de hangi dr ?Merhbalar 2017 de bahçeci fulyada mustafa beyde tedavi gördm ilk denemede gebe kaldm hatta hamileleik sonrasında kontrollerimi remzi hoca yaptı :) kendisi çok iyi çok nazik bi insan şuan 2. deneme için aynı klinikte başka doktorla devam ediyorum
Benim tedavim biraz karışık aslında ilk tedavime erbil yağmur ile başladım sonra tam yumurtalarım toplanacağı gün erbil bey ayrıldı mustafa beyle devam etti hamile kaldm kontrollermi remzi bey yaptı ama erken doğumla oğlumu kaybettm sonrasında tekrar aynı doktora gtmek istemedm bna hamilelk anılarımı hatrlatacağı için başka doktoru güvenç beyi tercih ettim kendisindende çok memnunum bahçecinin bütün doktorları iyiYanlış anlamayin ama o kdr memnunsaniz ndn baska dr? Bi de hangi dr ?
Anladim,inşallah bu tedaviyle sag salim bebeginizi kucaginiza alirsinizBenim tedavim biraz karışık aslında ilk tedavime erbil yağmur ile başladım sonra tam yumurtalarım toplanacağı gün erbil bey ayrıldı mustafa beyle devam etti hamile kaldm kontrollermi remzi bey yaptı ama erken doğumla oğlumu kaybettm sonrasında tekrar aynı doktora gtmek istemedm bna hamilelk anılarımı hatrlatacağı için başka doktoru güvenç beyi tercih ettim kendisindende çok memnunum bahçecinin bütün doktorları iyi
güvenç beyde çok iyi konuşkan değil fazla ama sonradan baya açılıyo konuşmaya başlıyo :)Anladim,inşallah bu tedaviyle sag salim bebeginizi kucaginiza alirsinizremzi beye gitmesem ben de guvenc beyi tercih ederdim.ikisi arasinda kalmistim hatta
Remzi beyde basliyoruz insallah guzel olacak hersey :)güvenç beyde çok iyi konuşkan değil fazla ama sonradan baya açılıyo konuşmaya başlıyo :)
Cok sevindim adiniza,allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.e tabi bana daBen yaptırdım Remzi beyde şuan 7 hafta bitti çok şükür
Amin inşallah, allah gönlünüze göre versin.Cok sevindim adiniza,allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.e tabi bana da
Bahcecide mi tedavi oluyosunuz? Orda genelde taze transfer yapilmiyor daArkadaşlar Merbaha taze embiryo transfer sonrasi ilaç olarak neler kullanıyorsunuz.
Anladim.benim ilk denemem taze transferdi.estrofem,progestan bi de igne kullandim cnm.ama igne transfer sonrasiEvet ben öyle istedim
Anladim.benim ilk denemem taze transferdi.estrofem,progestan bi de igne kullandim cnm.ama igne transfer sonrasi
Crinone jeli demek istedimKafama takıldı progesteron ignesi ve beli bir arada kullandınız mi
Ignenin adi farkliydi.tutunmasi icindi.hatta kanamam basladi 4.gun.ek bi igneye daha basladim.progestanin fitiliydiKafama takıldı progesteron ignesi ve beli bir arada kullandınız mi
Ben jel hic kullanmadim.zaten fitil jel yerine sanirimCrinone jeli demek istedim
Ignenin adi farkliydi.tutunmasi icindi.hatta kanamam basladi 4.gun.ek bi igneye daha basladim.progestanin fitiliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?