Fulya Bahcecide tup bebek yaptiranlar

Fulya bahcecide tedaviyle hamile kaldiniz mi?

• Ankete Katılan
    12
Merhaba biraz geç oldu ama iyiyim çok şükür kasık ağrım oluyor arada neden bilmiyorm bi umutsuzluğa kapılıyorum
siz ne durumdasınız ne zaman toplanıyor yumoşlar :)
Ah canım hiç öyle düşünme ,insan psikolojisi hep olumsuza göre çalışıyor, bende bu süreçte hep ağlar geziyorum Yumoşlar cumartesi günü toplandı ,15tane benim o kadar toplanacağına olan inancım da azdı.11 tanesi döllenmiş,8tanesi sağlıklı bir şekilde 1.güne ulaşmış.yarın 3.güne ulaşanlar halkında bileği verecekler.Heyecanlı ve gergin bir durum.Ama lütfen olumlu düşün canım .İnan inşallah senden olumlu bir msj gelir

çok güzell hepsi sağlıklı embriyolar olurlar inşallah :) güzel düşünmek istiyorm hatta bazen olmaması için bi sebep yok diyorum ama okadr nsan var olumsz olan herkes okadr çaba gösteriyo ya bnmde olmazsa

çok güzell hepsi sağlıklı embriyolar olurlar inşallah :) güzel düşünmek istiyorm hatta bazen olmaması için bi sebep yok diyorum ama okadr nsan var olumsz olan herkes okadr çaba gösteriyo ya bnmde olmazsa
Evet maalesef olmama durumu da vaR.Bu hep benimde aklımda .Ama olma şansı olmama şansından daha yüksek.Sen olumlu mesajlar gönder kanını okşarken.Kendini çok yorma . Ayrıca sende o kadar çaba gösteriyorsun.İnşallah o çabanın karşılığını alacaksın

amiiin inşallah emeklermizi boşa çıkarmasın rabbim isteyen bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…