Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

semra kahramandan randevu aliyorsunuz. Once baska bir dr. Goruyor sonra semra hanim goruyor. Eger sikintili bir durumunuz varsa her seferinde bu boyle oluyor. Ama yoksa sadece diger dr. Bakiyor size. Transfer gununu de israrla semra hanimi istediginizi soylersiniz transfere de o geliyor. Yalniz tek sikintili konu sizin transferinizin yapilacagi tarihte yurt disinda yada sehir disinda olup olmamasi. Benim ilk transferime denkgelmedi. Sonra ikinci denemem dondurulmustu kismen bir iki gun oynanabiliyor dondurulmusta gun belirleyebiliyorsunuz oyle olunca semra hocanin oldugu gune istedik
haftanin iki gunu hastanede degil onun disinda da ara ara sehir seminerde filan oluyor. Onlari ogrenerek baslayabilirsiniz tercih ederseniz.
İşte prof dr diye gidiyorsunuz başkaları bakıyor bizdede sorun yok açıkçası sebepsiz diğer merkezde olduğu gibi hersey normal diyip devam edecekler off çok zor gerçekten ben bir donmuş bir taze denedim 6 tane donmuşum var onları tasıyacağız hayırlısı artık

Ben de Güvenç bey in hastasıyım. Öncelikle canım cicim bir doktor değil, beklentiniz o yöndeyse. Az konuşan öz konuşan biri. Mantıklı cevaplar verir, bazen fazla mantıklı hatta:)
Onun dışında merkezde randevuya tam saatinde girdiğim hiç olmadı. Hep en az yarım saat beklemişimdir. Çok yoğun bir klinik.
Paragözlük sadece oraya mahsus değil, her yerde var o durum. Hatta bence Bahçeci de ödeme sistemi baştan imzalatılan kağıtlarla belli. Ne zaman ne kadar ödeyeceğiniz belli. O Yüzden ekstralarla karşılaşmıyorsunuz.
Bu arada ön görüşmede istemiyorum muayene derseniz kimse zorla masaya yatıramaz. Sonuçta tedaviye karar verdiğinizde zaten muayene olacaksınız.
Ben doktordan ziyade laboratuarından ötürü tercih etmiştim ve olumlu sonuç aldık. Eğer olmasaydı dondurulmuşumuz olmadığından Memorial i deneyecektik.

Ben de Güvenç bey in hastasıyım. Öncelikle canım cicim bir doktor değil, beklentiniz o yöndeyse. Az konuşan öz konuşan biri. Mantıklı cevaplar verir, bazen fazla mantıklı hatta:)
Onun dışında merkezde randevuya tam saatinde girdiğim hiç olmadı. Hep en az yarım saat beklemişimdir. Çok yoğun bir klinik.
Paragözlük sadece oraya mahsus değil, her yerde var o durum. Hatta bence Bahçeci de ödeme sistemi baştan imzalatılan kağıtlarla belli. Ne zaman ne kadar ödeyeceğiniz belli. O Yüzden ekstralarla karşılaşmıyorsunuz.
Bu arada ön görüşmede istemiyorum muayene derseniz kimse zorla masaya yatıramaz. Sonuçta tedaviye karar verdiğinizde zaten muayene olacaksınız.
Ben doktordan ziyade laboratuarından ötürü tercih etmiştim ve olumlu sonuç aldık. Eğer olmasaydı dondurulmuşumuz olmadığından Memorial i deneyecektik.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı çok saolun dondurulmuşları taşıyacağız bizde 2 negatiften sonra insan ince eleyip sık dokuyor sanırım kesinlikle beklediğim canım cicim doktordan ziyade işini doğru yapsın yeter. Gittiğim doktor aradığımda hiç açmıyordu acil olmasa bir insan neden arar ki değil mi haklısınız her yer para tuzağı olmuş maalesef inş hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız

Çok teşekkürler araştırayım dediğiniz doktoru daha öncede baya duydum adını siz ona mı gittiniz peki
Evet benim doktorum Mustafa Acet'ti ama ben Şişli memorialde tedavi gördüm sonra ayrıldı ordan,şimdi memorialde hastası olanlar dondurulmuş embriyolarını alıp Mustafa Acet'e gidiyorlar,çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin senin gibi bizede ayni duyguyu yasatsin insallah canim....cok guzel anlatmissin durumu gercekten bende senin gibi dusunuyorum hastane ve doktor secimi konusunda...bende bahcecideyim doktorumda guvenc bey transfer bekliyorum su anda sizin surec nasil isledi kac embriyonuz vardi durumlari nasildi kacinci gun transfer oldu cok soru sordum kisura bakma beni biraz bilgilendirisen cok sevinirim.

Çok teşekkür ederim. Allah bütün evlat isteyenlerin sesini duysun kucağını doldursun inşallah. Benim 3 embriyom vardı 1 tanesi transfer edildi. 5. gün embriyosu olarak transfer edildi kalan 2 tanede donduruldu canım.

Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin para tuzağı yazmışlar bu merkez için aslında dusunuyordum ama yazılanlarda etkiliyo insanı sonuçta zor bir sureç birde bfn çok sıkıntı yasadım medicanada hayırlı bir tercih yaparız inş

çok teşekkür ederim canım. Allah sanada en güzelini nasip etsin inşallah. Tüp bebek zaten çok masraflı bi tedavi biliyosun sende. Ama şöyle bi durum var burda başlamadan önce verdikleri kağıtta herşey yazıyo ve bunun dışında ekstra bişey çıkmadı bize. Yani ne söyledilerse ne kadar dedilerse aynı şekilde devam etti. Zor bi süreç aynı zamanda bi de bunun üstüne masraf eklenince insan yıpranıyo. Ama dediğim gibi bize verdikleri kağıtta herşey yazıyodu ve o şekildede devam etti. Bende zaten verdiğim paraya değdiğini görüyorum. İşlerini gerçekten iyi yapıyolar. Şimdi kızıma kavuşmayı bekliyorum. İnşallah seninde kalbindeki gönlündeki neyse hayırlısıyla gerçekleşir. :)

Merhaba arkadaşım. Bende yeni tedaviye başlıyıcam adetimi bekliyorum.Bende merkez seçiminde senin gibi çok kararsız kaldım çok araştırdım. Şimdi bahçecideyim. Mustafa beyin hastasıyım.Bir doktor tanıdığımla görüştüm ve bana o önerdi. Tabiki sırf onun tavsiyesiyle yola çıkmadım ön görüşmeye gittim.Aslında çok merkezde ön görüşme yaptım ve en sonunda buraya karar verdim.İşin mutfağı çok önemli ve labaratuvarı çok iyi bir merkez. Seçmemde en çok etkili olan sebeplerden birydi bu.Mustafa bey olmadığı zamanlarda Kübra hanm yardımcı oluyor. O da gerçekten gayet başarılı ve donanımlı. Ben iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum inşallah sonucuda güzel olur. Sende en kısa zmanda aklına yatan seçimi yaparsın ve tedavine başlarsın inşallah. Önemli olan senin kendini nerede rahat hissettiğin ve içine sinmesi. :)

kızlar kafama takıldı,Bahçeci Fulyada Embriyoloji labratuarında birden fazla embriyolog vardır,beni 2 kerede farklı kişi aradı bilgi verdi,bu Necati bey onların başımı,yani tüm işlemlerden bilgisi oluyormu ki?yoksa asistan larmı yapıyor bizim dölleme işlemi,dondurmayı filan bilginiz varmı?ben Necati beyle görüşemedim hiç.

Benim Bahceci'de cok kotu anilarim var..bana transfer sirasinda rahmimde polip dedi..dusunsene transfer sirasinda mi bulunur polip? Bastan savma ir ultrasonla tedaviye baslayip transfer masasinda aslinda rahimde polip var deyince nevrim dondu...Kimseye tavsiye etmiyorum...
Merhaba canim,bu yorumunu okudum ve hem senin hem de kendi adıma çok üzüldüm. Çünkü bende suan antalyadan kalktım geldim buraya tedavi için, otel odalarında surunuyorum. Zaten içime sineye birseyler var di,iyice çöktüm :KK42:

bahçeci fulyaya erbil yağmur a gidiyorum transferimi bekliyorum inanın beklediğim gibi çıkmadı pek umudum yok tedaviden baştan savma yapıyorlar para tuzagı bi yer
Bende erbil hocanın hastasıyım, yarın tedavinin 4.gunu,hersey oldu bitti getiriliyor gibi,bilgi almak için hemşire kovaliyorum,oysa onların bizi bekleyip bilgi vermesi lazım. Çok mutsuzum:KK43:umarım boşa evhamlaniyoruzdur ve mutlu sonuçlar alırız.

acıbademde 2.kez tedavim olacaktı her şey hazır ,dediler ki yok efendim miyomu traşlayalım histeroskopi ile.yaptırmadım transfer edin dedim ettiler olmadı kısmet değilmiş.başka doktora ameliyat oldum tedaviye devam ediyorum.
ama şuna inandım ki doktorlar histeroskopi,laproskopi,genetik araştırma,sprem fısh testi,havuz yöntemi,embiro genetiği,era testi sen verdikçe onlar daha çok şey istiyorlar.kardeşim başta bana güya bir plan çiziyorsun sonra neden bunları araya sokuşturuyorsun yazık değil mi bize?zaten sıkıntımız var ki tüp bebek yaptırıyoruz.
Benim bu 3.tedavim ve hepsinde tutuyor fakat 1.ayinda düşüyor, kanamalarım az,sol tarafımda içte ağrım var,bu neyse bence bundan düşüyor diyorum ama tüm doktorlar birşeyin yok diyor,ama olan bana oluyor.korkuyirum ki birgün haklı çıkıcam

Sisli memorial semra kahraman

Bende bahçecide aytun hanımın hastasıyım. Şuanda beş buçuk aylık hamileyim. Ben doktorumdan ve merkezin ilgiisinden gayet memnunum. Laboratuar olarak çok iyi bi merkez. Seçmemizdeki en büyük nedenlerden biride buydu. Embriyo takibi döneminde laboratur direktörü necati beyle her gün telefonda görüştüm ve sıkılmadan her sorumu cevapladı. Her aşamasını tek tek anlattı. Sayelerinde allahın izniyle anne olucam. Allah bütün evlat isteyenlerin yardımcısı olsun.
Zaten eşimi ve beni ikna eden tek şey Necati hoca oldu,tek tek tane tane anlatıyor herseyi.biz Necati hoca için tercih ettik Fulya ama ne ortam,ne hemşireler hoşuna gitmedi.hayirlisi artık, ben çok ümitsizim hersey çok baştan savma geliyor bana.

kızlar kafama takıldı,Bahçeci Fulyada Embriyoloji labratuarında birden fazla embriyolog vardır,beni 2 kerede farklı kişi aradı bilgi verdi,bu Necati bey onların başımı,yani tüm işlemlerden bilgisi oluyormu ki?yoksa asistan larmı yapıyor bizim dölleme işlemi,dondurmayı filan bilginiz varmı?ben Necati beyle görüşemedim hiç.

Canım döllemeyi ve günlük bilgilendirmeyi laboratuardaki embriyologlar yapıyor. Necati bey embriyoloji labaratuarı direktörü ve istediğin zaman kendisiyle görüşebiliyorsun. Transfer günüde seninle yüz yüze görüşme yapıyor ve detaylı bilgi veriyor. Senin transferin gerçekleşmedimi daha.

Canım döllemeyi ve günlük bilgilendirmeyi laboratuardaki embriyologlar yapıyor. Necati bey embriyoloji labaratuarı direktörü ve istediğin zaman kendisiyle görüşebiliyorsun. Transfer günüde seninle yüz yüze görüşme yapıyor ve detaylı bilgi veriyor. Senin transferin gerçekleşmedimi daha.

benim transfer hemen olmayacak havuz olacak benim,14 şubatta 1 dondurulmuşum var,bugün tekrara kontrole gidiyorum duruma göre yine başlıcaz ,bir kaç sefer toplayıp öyle transf.olacağım ben,rezerv az olduğu için,telefonlamı görüşebiiriz necati beyle

benim transfer hemen olmayacak havuz olacak benim,14 şubatta 1 dondurulmuşum var,bugün tekrara kontrole gidiyorum duruma göre yine başlıcaz ,bir kaç sefer toplayıp öyle transf.olacağım ben,rezerv az olduğu için,telefonlamı görüşebiiriz necati beyle

Canım istersen telefonda görüşebiliyosun istersen randevu alıpta yüz yüze görüşmeye gidebiliyosun.

Kontrolüm vardi Guvenc beyde. Maalesef yumurta yok bu ayı pas geçelim dedi. Klomen verdi 5 gun icip persembe gitcem bakalim dedi. Normal siklusla. Ne demek istedi anlamadim. Yumurta yoksa klomen napcak ki. Gecen ay 3 Ta neydi toplanıp biri donduruldu embriyonun. Sabır dedi. sorularım vardı. Acele acele muayene oldum. Okadar. sorosoru sormaya korkuyo insan. Çok aceleci. Detay Yok. Moralim çok bozuldu ya. Doktor iyi. Iyi ama benden sonra bir hasta kalmıştı. Yogun da değildi.

Merhaba canim,bu yorumunu okudum ve hem senin hem de kendi adıma çok üzüldüm. Çünkü bende suan antalyadan kalktım geldim buraya tedavi için, otel odalarında surunuyorum. Zaten içime sineye birseyler var di,iyice çöktüm :KK42:

Bende erbil hocanın hastasıyım, yarın tedavinin 4.gunu,hersey oldu bitti getiriliyor gibi,bilgi almak için hemşire kovaliyorum,oysa onların bizi bekleyip bilgi vermesi lazım. Çok mutsuzum:KK43:umarım boşa evhamlaniyoruzdur ve mutlu sonuçlar alırız.

Zaten eşimi ve beni ikna eden tek şey Necati hoca oldu,tek tek tane tane anlatıyor herseyi.biz Necati hoca için tercih ettik Fulya ama ne ortam,ne hemşireler hoşuna gitmedi.hayirlisi artık, ben çok ümitsizim hersey çok baştan savma geliyor bana.

Canim benim doktorum Aytun Hanim. Eminim doktor farki vardir.. Sen icini ferah tut, benim basima gelen cok kotu bir tecrubeydi ama cok guzel seyler yasayanlar var...O yuzden bana bakip kendini uzme...Allah yardimcin olsun...:nazar:

Canim benim doktorum Aytun Hanim. Eminim doktor farki vardir.. Sen icini ferah tut, benim basima gelen cok kotu bir tecrubeydi ama cok guzel seyler yasayanlar var...O yuzden bana bakip kendini uzme...Allah yardimcin olsun...:nazar:
Canim sende bitmiş hamilelik takvimi görünüyor, umarım bir bebeğin vardır. Benim konum çok uzun,cok yorgunum hem maddi hem manevi.bak mesela günlerdir bilmediğim bir şehirde bir otel odasındayim. Doktorun ağzından çıkacak bir lafa bakıyorum, saniyelik yani.birde sürekli ohss oluyorum ve her seferinde düşük yapıyorum. Bunları doktorlara anlatmam rağmen sanki anlamiyorlar dinlemiyorlar gibi geliyor.oysa o çektiğim acılar yok mu,birde düşük yapınca psikolojim çöküyor, niye düşüyor neden buna çare bulunamıyor, sorunum ne diye krizler geçiriyorum, üstüne birde giden zaman ve para....ayy yine daraldim:KK43:

Allah yardimcimiz olsun bi arkadasin dedigi gibi bende dr a soru sormaya korkuyorum infertilitenin nedenini daha bilmiyoruz cevaplamiyor egosu tavan yapmis bilgilendirmevyok opudan sonra adet olamadim tarlusal kullanmama ragmen durumu belirttim bekle dedi ve bende 2 tane buyuk kist olmus ben bunu devlet hastanesindevogrendim tabi hop istanbul bahceciye gel kist bosaltcaz ver 450 tl para yine ilac sükür en sonunda adet oldum ama bu kkadar ilgisizlik ilac kullanimi beni korkutuyor

Allah yardimcimiz olsun bi arkadasin dedigi gibi bende dr a soru sormaya korkuyorum infertilitenin nedenini daha bilmiyoruz cevaplamiyor egosu tavan yapmis bilgilendirmevyok opudan sonra adet olamadim tarlusal kullanmama ragmen durumu belirttim bekle dedi ve bende 2 tane buyuk kist olmus ben bunu devlet hastanesindevogrendim tabi hop istanbul bahceciye gel kist bosaltcaz ver 450 tl para yine ilac sükür en sonunda adet oldum ama bu kkadar ilgisizlik ilac kullanimi beni korkutuyor
Sizin adınıza çok üzüldüm ve bu yazdiklariniz beni çok korkutuyor. Şuan hastanede muayene sırası bekliyorum ve buraya başladığıma pişman olmak üzereyim :KK43:

Sizin adınıza çok üzüldüm ve bu yazdiklariniz beni çok korkutuyor. Şuan hastanede muayene sırası bekliyorum ve buraya başladığıma pişman olmak üzereyim :KK43:[/QUOTE

Canim bende suan hastanedeyim kontrol icin geldim dunya paea doktum embriyolarim burda transferimi beklicem

Sanirim benden 1 saat sonra gelmissiniz,umutsuz olmak istemiyorum, iyi şeyler düşünmek istiyorum.sizde iyi tarafina bakmaya çalışın yoksa ben delirebilirim.

Sanirim benden 1 saat sonra gelmissiniz,umutsuz olmak istemiyorum, iyi şeyler düşünmek istiyorum.sizde iyi tarafina bakmaya çalışın yoksa ben delirebilirim.

Evet bende umutsuz olmak istemiyorum seni kötü etkilemek istemedim olumlu olmaya calisiyorum

X