ACİL TÜM BEBEK MERKEZİ VE DOKTOR ÖNERİSİ İSTANBUL AVRUPA 2022

Merhana ben Almanyadan katılıyorum. Almanyada 2 başarısız Tüp bebek (ICSI) denemesinen sonra şansımızı Türkiyede denemeye karar verdik. Aylardır Türkiyede Tüp bebek merkezlerini araştırıyorum ve Istanbulda Bahçeci Umut Tüp bebek merkezini düşünüyoruz. Acaba burda tüp bebek veya deneyim yapan varmı? Bilgi veren, yaşadıklarını anlatabilen, tavsiye edebilen, Doktor önerebilen vs varsa çok memnun olurum.

Sevgilerimle
Kıbrıs daha başarılı çevremde ne kadar arkadaşım varsa oraya gitti ve başarılı oldular

Canım başta çok üzüldüm ama okuyunca sanada hak verdim niye öyle yapmışlar ki sana direk gel tüp bebek yapalım öyle şeymi olur konuşmadan aydınlatmadan sorun ne normal yolla ola bilir mi olmaz mı daha bir şey söylemeden tahlil falan istemeden çok saçma bende olsam senin gibi düşünürüm hangi doktor du canım saçmalamış gerçekten haklısın canım maalesef içlerinde çok var öyleleri Allah karşımıza gerçekten işinin ehli olan doktorlar çıkarsın İnşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız İnşallah gerçekten hem maddi hem manevi çok zor süreçten geçiyoruz hepimiz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim isteyen her kese nasip etsin 🤲🤲
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.

Anladim canim tabikide yani böyle seyleride duyuyorum , her hastane ile alakali duyuyorum sadece bahceci degil seninki kötü bir deneyim olmus umarim bundan sonraki gidenler ben dahil iyi bir tecrübe ediniriz hani herkes kendi yasayip tecrübe edinmesi lazim illaki olmustur öyle bisey illaki onlarinda cekemeyenleri bile vardir belkide basarilarindan dolayi bilmiyorum artik anca gidince görürüm bende ama eger öyleyse zaten cok yazik yani insanlar ne piskolojiyle gidiyor oraya hem beden olarak hemde maddi olarak insan yipraniyor tabiki az cok tahmin ediyorum.. umarim eger bebisin olmadiysa yoksa allah sanada en kisa zamanda nasip etsin 🧿🙏 bende 3 yildir istiyorum insanlik iste ne duysak ne görsek herseyi deniyoruz denemek istiyorinşallah güzel haberler y
allah birbirimize güzel vermeyi nasip etsin amin. Allah isteyen herkese nasip etsin cok zor özellikle psikolojim resmen alt üst oldu şimdiden

Kıbrıs daha başarılı çevremde ne kadar arkadaşım varsa oraya gitti ve başarılı oldular
Merhaba arkadaşlar ben uzun araştırmalar sonucu Kıbrıs’ta tüp bebek sürecine girdim. Doktorum Ahmet Eser Lefkoşa’da , sürecin başından bu yana ilgi ve bilgileriyle hep yanımızdaydı şükürler olsun ki rabbime hocamında vesilesiyle 6 haftalık gebeyim🙏🏼🥰 bugün miniğimin kalp atışını duyduk. Benim ilk denememdi ve emeklerimizin karşılığını aldık. Ahmet hocamı kesinlikle tavsiye ederim ♥️

tebrik ederim çok. saglık içinde Allah kucagınıza almayı nasip etsin. lütfen bizler içinde dua edin :dua:

Merhaba arkadaşlar ben uzun araştırmalar sonucu Kıbrıs’ta tüp bebek sürecine girdim. Doktorum Ahmet Eser Lefkoşa’da , sürecin başından bu yana ilgi ve bilgileriyle hep yanımızdaydı şükürler olsun ki rabbime hocamında vesilesiyle 6 haftalık gebeyim🙏🏼🥰 bugün miniğimin kalp atışını duyduk. Benim ilk denememdi ve emeklerimizin karşılığını aldık. Ahmet hocamı kesinlikle tavsiye ederim ♥️
Ay rabbim sağlıkla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bizlere ve tüm çare arayanlara bunduyguyu nasip etsin 🤲🏻

allah birbirimize güzel vermeyi nasip etsin amin. Allah isteyen herkese nasip etsin cok zor özellikle psikolojim resmen alt üst oldu şimdiden
Kafan cok rahat olmasi lazm kapat telefonlari gercekten sinrni bozan ziplatanlarla konusma vur süre cünkü moralin bozulur bu süec önemli ben neler yasadm yasiorm bi bilsen ama allah görüyo ya o yeter..

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Bende de 6haftalık oluyor canım bende yarın gidicem keseyi görmeye İnşallah bende duyarım kalp atışlarını. Canım benim aşırı midem bulanıyor canım bi şey istemiyor zorla yiyorum yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor bide göğüslerim çok ağrıyor normalmidir acaba bu durum? Sendede varmı bunlar?

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Bende de 6haftalık oluyor canım bende yarın gidicem keseyi görmeye İnşallah bende duyarım kalp atışlarını. Canım benim aşırı midem bulanıyor canım bi şey istemiyor zorla yiyorum yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor bide göğüslerim çok ağrıyor normalmidir acaba bu durum? Sendede varmı bunlar?
İnşallah canım güzel haberlerle gelin inşallah 🙏🏼 Ben de henüz bulantı falan yok şükür ama korkma herkes de farklı belirtiler olabiliyormuş bunlar gayet normal şeyler , sen sadece hamileliğin keyfini çıkar ve içinde büyüyen mucizeye odaklan🥰 bedenin bu dönemde yaşadığı herşey çok normal. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼♥️

Mesajlarin tamamimi okumadim son durum nedir bilmiyorum ama mutlaka acibadem maslak çağlar yaziciogluyla görüşmenizi oneririm

İnşallah canım güzel haberlerle gelin inşallah 🙏🏼 Ben de henüz bulantı falan yok şükür ama korkma herkes de farklı belirtiler olabiliyormuş bunlar gayet normal şeyler , sen sadece hamileliğin keyfini çıkar ve içinde büyüyen mucizeye odaklan🥰 bedenin bu dönemde yaşadığı herşey çok normal. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼♥️
Aminn İnşallah canım 🤲Rabbim isteyen her kese nasip etsin İnşallah🤲😍 ❤️

çok geçmiş olsun. umarım sevindirici haberler alırsınız. şuanda hangi merkeze gidiyorsunuz acaba?
Çok teşekkür ederim, şu anda Amerikan Hastanesi'ne gidiyorum ve çok memnunum. Bahçeci'den sonra ilaç gibi geldi. Her aşamada bilgi veriyorlar, çok daha dikkatli çalışıyorlar. Dün yumurta toplama işlemi bitti, haftaya transfer olacak. Sonuç ne olursa olsun 1 ay önce söylediğim hala geçerli, hastanelerin tüp bebek birimleri kesinlikle cok daha kaliteli. Bahçeci tamamen ticari bakan ve sizin sağlığınızı ve iyiliginizi düşünmeyen bir kurum. Bu arada Amerikan'da Eylül ayında ödediğimiz ücret Bahçeci'nin nisan ayı ücretlerine denk, bayaa fiyat farkı var. Gerçekten çok şaşkınım.

fulya bahceci. sizin adınıza sevindim.
Hangi bahceci ve hangi doktorla görüştünüz ben orda tedavi gördüm ve hamileyim 2.denemede pozitifi gorduk suan yazdıklarınıza sasirdim aksine ben ck ilgili buldum danisma elemanindan hemsiresine hrkes cok ilgiliydi doktorumu hic söylemiyorum bile sagolsun cok destek oldu.
Benim olumsuz deneyim yaşadığım yer de Fulya Bahçeci'ydi. Tüp bebek tedavisine hiçbir test yapmadan başlamışlardı. Biz başlayalım, tutarsa tutar eğilimi hakim.

Benim olumsuz deneyim yaşadığım yer de Fulya Bahçeci'ydi. Tüp bebek tedavisine hiçbir test yapmadan başlamışlardı. Biz başlayalım, tutarsa tutar eğilimi hakim.
Doktorunuz kimdi acaba yani ben hic bunlarla karsilasmadim duyuncada şaşırıyorum 🙄🙄 aksine ben hic oyle bir düşünce hissetmedim

Doktorunuz kimdi acaba yani ben hic bunlarla karsilasmadim duyuncada şaşırıyorum 🙄🙄 aksine ben hic oyle bir düşünce hissetmedim
Doktorum Kübra Boynukalin'di. Size şans eseri denk gelmemiş olabilir, ama doktordan çok benim derdim kurumun işleyişi. Kurum hiçbir zaman bizim şikâyetlerimizi ciddiye almadı. Burada sürekli neden Bahçeci övülüyor anlamıyorum, doktorum hata yapınca kurumdan o kadar insanla görüştük, hep üstünü kapatmaya çalıştılar. Iyi bir kurum bunu yapmazdı, çözmeye çalışırdı, öneride bulunurdu.

Doktorum Kübra Boynukalin'di. Size şans eseri denk gelmemiş olabilir, ama doktordan çok benim derdim kurumun işleyişi. Kurum hiçbir zaman bizim şikâyetlerimizi ciddiye almadı. Burada sürekli neden Bahçeci övülüyor anlamıyorum, doktorum hata yapınca kurumdan o kadar insanla görüştük, hep üstünü kapatmaya çalıştılar. Iyi bir kurum bunu yapmazdı, çözmeye çalışırdı, öneride bulunurdu.
Olabilir siz memnun kalmamissiniz sorununuza care bulamamis çözüm aramamista olabilirler ama memnun kalanda memnuniyetini bir sekilde dile getirebilir. Ben doktor haricide kurum işleyişinde de bir sorunla karsilasmadim keske sizde daha güzel saglikli olumlu bir surec gecirmis olsaydiniz. Dilerim bundan sonraki tedavi sureciniz guzel gecer ve allah sizlerede pozitif haber almayi nasip eder🤲

Olabilir siz memnun kalmamissiniz sorununuza care bulamamis çözüm aramamista olabilirler ama memnun kalanda memnuniyetini bir sekilde dile getirebilir. Ben doktor haricide kurum işleyişinde de bir sorunla karsilasmadim keske sizde daha güzel saglikli olumlu bir surec gecirmis olsaydiniz. Dilerim bundan sonraki tedavi sureciniz guzel gecer ve allah sizlerede pozitif haber almayi nasip eder🤲
Teşekkür ederim, size de sağlıklı bir doğum dilerim, kısmetiyle doğsun inşallah

X